banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sta od ovoga je po tebi lose? Ravnopravnost polova je losa? Beskorisna? Steti nekome?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
_zoka je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
_zoka je napisao:
Ovi iz projekta ne znaju ni sami za šta se zalažu...Jedino što su uradili je to da su blokirali reklamu za Nektar u kojem cura služi sa osmijehom pivo momku....Nebitno to,ono što je bitno da je pokretač teme bez konkretnog argumenta popljuvao djevojku imenom i prezimenom.

Kako bez konkretnog argumenta, ja sam na prethodnoj strani naveo samo neke od argumenata zasto taj Gender centar uopste ne bi trebao da postoji.
Meni je jedino žao što se onomad zauzeh da te ne banuju....Al' dobro,ko radi taj i griješi....

Al' nisi naveo ni jedan argument šta je tome kriva Dijana Tepšić.Cura je tamo maltene sekretarica,ništa više....Al' tebi je nesimpatična,fura pro-zapadne fazone pa si iskoristio priliku da je pljuneš.

Sto se tice banovanja, pa ovaj forum ionako ima jedva dvocifren broj aktivnih korisnika... tako da radis ti u interesu foruma, a ne mene ili clanova, nemojmo se lagati.

D.Tepsic nije nikakva sekretarica, pa ona je portparol, to je bar po modernim shvatanjima jedna od bitnijh funkcija danasnjih bilo kakvih organizacija... Koje ona to predznanje, fakultet i bilo koju predispoziciju (osim sto je naucila da blebece po raznim radijima) ima da bi bila zaposlena u VLADINOJ ORGANIZACIJI?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Sta od ovoga je po tebi lose? Ravnopravnost polova je losa? Beskorisna? Steti nekome?

vec sam rekao, ne mislim da je ravnopravnost polova losa ili beskorisna.
beskorisna i stetna po budzet je ta njihova organizacija. ako ti se da, pogledaj na prethodnim stranama sta sam pisao u vezi toga...
sorry zbog mjestimicnih OffT-a, ali to je jace i od mene i od zoke i ostalih mojih fanova ovde :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sto sta je beskorisno u toj nazovi drzavi, od megalomanskog namjestaja u zgradi Vlade pa na dalje ali ne vidjeh da si pljuvao po tome.

Ako ce ovaj projekat pomoci jednoj osobi onda je za mene vrijedan. Ne pljujem po onome sto je u povoju a jos manje jer ne znam kakve ce rezultate donijeti. Vrijeme je najbolji pokazatelj.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koje ona to predznanje, fakultet i bilo koju predispoziciju (osim sto je naucila da blebece po raznim radijima) ima da bi bila zaposlena u VLADINOJ ORGANIZACIJI?

Šta trebaš da imaš i koji uslov da ispunjavaš da se zaposliš u VLADINOJ ORGANIZACIJI? Napisao si da je bila asistent,znači ima neki fakultet....Kakav je to specijalni fakultet za VLADINE ORGANIZACIJE?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
РСБПБиХ је изгледа доктор наука. Студирао у Британији и Америци и има више објављених стручних радова и публикација. Пошто су га у његовој жељи да учини Универзитет у БЛ (а тиме и Филолошки факултет) бољим и квалитетнијим мјестом за стицање знања као и препознатљивим мјестом научног истраживања, онемогућили на најперфиднији начин (све мен-хејтерке сједе како у Сенату тако и у ННВ Филолошког) он је одлучио да нас просвјетљује на форуму.
Уједно, озбиљно разматра да своје постове објави и у штампаном облику и то пријави као постдокторску студију либералног менталитета као узрока сваког зла под Сунцем.
С нестрпљењем очекујемо да будемо просвијетљени... :)

А што се тиче буџета и Џендер центра Владе РС - нису га они основали јер су хтјели дјечаче... Директива из Брисела! Воли-не воли, слажи се или не слажи... Они су ту... И нек су... Свака им част!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Koje ona to predznanje, fakultet i bilo koju predispoziciju (osim sto je naucila da blebece po raznim radijima) ima da bi bila zaposlena u VLADINOJ ORGANIZACIJI?

Šta trebaš da imaš i koji uslov da ispunjavaš da se zaposliš u VLADINOJ ORGANIZACIJI? Napisao si da je bila asistent,znači ima neki fakultet....Kakav je to specijalni fakultet za VLADINE ORGANIZACIJE?

nisi skontao, D.Majstorovic je asistent.
Ova Tepsicka ako ima srednju zavrsenu dobro je.

@ajkula:
tema nije pljujmo svu vladu (iako slobodno mozemo poceti sa novom temom o tome), nemam nista protiv.

i poenta jeste da tesko da ce ta Tepsicka sa izmisljenim radnim mjestom za sebe ikad ikome ista pomoci.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Dijana ima master.Ti nemaš. Tvojom logikom ona je pametnija i vrijednija od tebe. Priča završena.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Dijana ima master.Ti nemaš. Tvojom logikom ona je pametnija i vrijednija od tebe. Priča završena.

na kojem privatnom fakultetu? :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Privatni fakultet ili filozofski...Isti qrac,ne trebaš učiti ni za jedan.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Privatni fakultet ili filozofski...Isti qrac,ne trebaš učiti ni za jedan.

_зока... немо` се љутим на тебе.
Додуше, имаш право за 90% случајева, али ипак... нисмо сви тукци. Понеко од нас и зна нешто. Признајем, зато што сам сам учио и вукао професоре за рукав и молио за књиге и сто ђавола... али зар не мислиш да је нас 10% искрених заслужило заграду и оно - "част изузецима"?
Spoiler:
Вид` ме што набијам гузици ниво! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Misliš da na privatnim fakultetima nema neki mali procenat onih kojima je stalo da nauče i koji nisu tukci?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Filozofski fakultet, pa šta tu imaš naučiti, onaj ko je imao volju za učenje i kapacitet za sticanje znanja neće ni upisati jedan takav fakultet, taj faks je u rangu sa nekad ONO i DSZ, sprdnja od faksa, faks za one koji nemaju nikakve ambicije, a kao žele neki faks pa upišu to sranje.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Filozofski fakultet, pa šta tu imaš naučiti, onaj ko je imao volju za učenje i kapacitet za sticanje znanja neće ni upisati jedan takav fakultet, taj faks je u rangu sa nekad ONO i DSZ, sprdnja od faksa, faks za one koji nemaju nikakve ambicije, a kao žele neki faks pa upišu to sranje.

А ти си завршио...?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Evil_Dead je napisao:
old fashion men je napisao:

А ти си завршио...?

On je home-schooled, samo u tom slucaju mogu razumjeti da neko vjeruje u kreacionizam :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Аааааа... Хвала Елвисе. Ја мислио да је он доктор наука па ме живо занимало гдје је завршио студије.
Значи "кући учећи"... То је горе и од Филозофског факултета! Ми бар добијемо диплому, а он само испричницу од маме (ако је лажира!) :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Naravno da je supljaner. Ali svejedno. Samo jos jedan clan horde supljanera koij trose nase pare...
Samo znam da me ova debela izuzetno nervira, svaki put kada je vidim na TV.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Elvis Presley je napisao:
On je home-schooled, samo u tom slucaju mogu razumjeti da neko vjeruje u kreacionizam

Da elvise, do 12 godine sam kao i ti sad vjerovao kako je neka zvijezda u svemiru explodirala koja je isto tako sama od sebe nastala, nakon te explozije komadi su se razletjeli okolo i tako su nastale planete koje su se postepeno hladile, a na zemlji, ne znamo kako ali jeste, život nastao iz nežive materije, iako nemamo ni najmanji dokaz za to mi vjerujemo da je to tako i svi to moraju prihvatiti kao naučnu činjenicu.
A onda sam napunio 13 godina i zamalo umro od smijeha :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
_zoka je napisao:

na kojem privatnom fakultetu? :)

Univerzitet u Sarajevu. I ne vidim cemu blacenje zene koja nesto radi, za razliku od vecine ljudi koji samo blebecu na ovom forumu, a oni su sad, nazalost, vecina. Licno su mi te gender teme nebitne i ne vidim cemu sve to, ali napadati nekog zato sto radi svoj posao je krajnje idiotski.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Joj kad mi napisu on/ona makar radi nesto... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]