Evil_Dead je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Hm, ne bih da nipodostavam bilo koji predmet sa svog faksa, ali... istina jeste da je Danijela drzala poprilicno lagane predmete, koje je bilo jako tesko ne poloziti sa ispod 8. Tako da to nije slucaj. A stavove mozes slobodno da iscitas iz mog profila, siguran sam da ti je dosadno u zivotu, pa eto citaj ih sa politike ili ovog podforuma. Definitivno stavovi koje ne moze imati svaka pi*ka.
То што је држала поприлично лагане предмете и била савршено небитан котачић у свему томе је вјероватно узроковало да је именују за шефицу одсјека... јел тако?

А ставови...
Твоје ставове управо има свака пи*ка... Тврди национализам и сваки облик шовинизма. Муда су потребна да би се ти идиотски ставови довели у питање... довољно је бити пи*ка и имати их.
Који си ти егоиста. Има ли грешке у твом ставу икад? Признања да си некад нешто погрешно разумио? А?

Jedini razlog sto je ona sefica odsjeka je sto je nekadasnji sef odsjeka otisao i sto su vecina ostalih asistenata u nekom naucnom ili naucnijem fazonu, a nemaju bolesne ambicije poput Majstorovicke. Tako da, bez sefa odsjeka, i bez nekog ko bi se prijavio na tu poziciju morali su birati jedinu koja se tu gurala da upadne... Toliko o tome, sta hoces ti reci? Daj covjece upuceniji sam u desavanja na svom faksu bolje od nekog nebitnog lika sa foruma.
Druga stvar, ja sam spomenuo njene predmete samo kao odgovor na tvoje pitanje za moje lijepe oci - hvala, zaista su lijepe, duboke i pametne, a ako se bolje zagledas - u daljini sija pakleni plamen nenadjebive inteligencije

Zoka sta si ono ti htio reci? Ma nebitno, vratimo se na temu