banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 13:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Željko Mitrović uslikan je sinoć u jednom restoranu u Dubrovniku kako opušteno u društvu prijatelja uživa u večeri, iako je prethodnih dana govorio kako zbog problema sa zaplenom jahte "El Bosco" više neće kročiti u Hrvatsku.

Vlasnik "TV Pink" na kojoj i dalje traje medijska zabrana emitovanja bilo čega što ima veze sa Hrvatskom, uključujući filmove, muziku i reklame za turizam, očigledno ne vidi ništa kontroverzno u tome da uprkos svemu navedenom posećuje hrvatsko primorje i uživa u čarima Dubrovnika.

Slika

On je fotografisan dok je sedeo u jednom dubrovačkom restoranu na večeri sa prijateljima, kao da medijski rat koji vodi sa Hrvatskom nikada nije ni postojao.

Koji licimur :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
A divi mu "prijatelja" kako ga toplo i prijateljski gleda :lol:
meni izgleda ko da bi mu ga zamenhenglao :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
old fashion men je napisao:
A divi mu "prijatelja" kako ga toplo i prijateljski gleda :lol:
meni izgleda ko da bi mu ga zamenhenglao :lol:

Da, da. Dirkaju se nogama ispod stola :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
nove vijesti

Dnevni Avaz
Mitrovićev odgovor na demarš hrvatskog Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović u odgovoru na demarš hrvatskog Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske upućen srpskoj ambasadi u Zagrebu zbog navodne negativne kampanje na "Pinku" protiv Hrvatske poručio je da to ne može da spriječi ovu televiziju da objavljuje istinu o prebijanju srbijanskih turista i da štiti srbijanske potrošače, prenosi Srna.

U odgovoru na demarš, Mitrović je, sve vrijeme pišući "Hrvatska" malim početnim slovom, poručio "poštovanoj gospodi iz Ministarstva vanjskih poslova hrvatske" da nikakva reagovanja u "hrvatskoj" ne mogu da spriječe "Pink" da objavljuje informacije o prebijenim ili zlostavljanim građanima Srbije na hrvatskoj teritoriji.

"Moram da Vas podsjetim, a nadam se da ćete se složiti, da ne možemo prikrivati i ne objavljivati informacije o robama i proizvodima iz hrvatske koje su neispravne, zagađene ili otrovne, a prodaju se na srpskom tržištu", navodi Mitrović u odgovoru, u kojem je ime Hrvatske napisano početnik malim slovom.

Što se tiče otimanja srpske imovine, navodi Mitrović, to se prepušta međunarodnim institucijama kao i hrvatskim i srbijanskim pravosudnim organima.

"U nadi da ćete razumjeti da nas profesionalni, moralni i etički standardi navode da se odgovorno ponašamo u kategoriji zaštite srpskih potrošača, mislim da ćete i sami shvatiti da su vaše izjave neprimjerene diplomatskoj i korektnoj komunikaciji. Ako slučajno imate bilo kakvu sumnju u nezakonit rad TV `Pink`, voljeli bismo to da čujemo", naveo je Mitrović.

Hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova izrazilo je srbijanskom ambasadoru u Zagrebu najoštriju osudu i zabrinutost zbog, kako je navedeno, emitovanja negativnih i neutemeljenih sadržaja o Hrvatskoj, institucijama hrvatske državne vlasti i hrvatskim privrednim subjektima u programu TV "Pink".

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
U čitavoj ovoj prči vlasti HR su ti koji se ponižavaju, što uopšte pridaju značaja Mitroviću.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 01:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Neverovatno, večeras sam u 19:30h gledao ,,Nacionalni Dnevnik'' na PINK-u Srbije i u njemu su pričali o neravnopravnosti srpskih preduzeća i pokušaja investicija u HR za razliku od HR preduzeća u SR i to je OK i tačno, ali o tome je RTS već 100 puta pričao bez ikakvog medijskog rata. Zatim su preneli tekst Index HR-a o tome kako Hrvatska misli zapušiti usta Mitroviću. Posle toga su rekli da je Mitrović predhodno veče bio u Dubrovniku, ali ne kao turista već poslovno, jer je dogovarao pravnu bitku sa svojim tamošnjim timom advokata. A onda BRUKA i SKANDAL za Pink i Mitrovića, naime u marketing bloku između informativnog i sportskog dela dnevnika i vremenske prognoze puste reklamu IDEA (Konzum). :D :P A odmah posle dnevnika puste Kursadžije u kojima je i Hrvoje. :P

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Šta će čovjek, vjerovatno mu iz HR najviše plaćaju za reklame (u ovom slučaju IDEA), pa i on zažmiri na jedno oko :wink:

Bolje da PINK uzme novca što više i dok još može, jer će ubrzo PRVA TV preuzeti te reklame, kao što su i voditelji sa Pink-a prešli na Prvu

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 09:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hoće malo sutra...Prva može biti najgledanija u urbanijim sredinama,a i to je pitanje dokle jer im program baš i nije najsjajniji ali treba zapamtiti da je Srbija jedno veliko selo,a tu je ipak Pink na svome terenu.Čekaj samo da krene Farma.....

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
_zoka je napisao:
Srbija jedno veliko selo,a tu je ipak Pink na svome terenu.Čekaj samo da krene Farma.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I tu se slažem s tobom :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Srbija jedno veliko selo,a tu je ipak Pink na svome terenu.Čekaj samo da krene Farma.....

bojim se da smo mi ovdje po tom pitanju gori i od njih u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
babic je napisao:
_zoka je napisao:

bojim se da smo mi ovdje po tom pitanju gori i od njih u Srbiji.

To uopste ne treba dovoditi u pitanje. To je sigurno. Mada s obzirom kako na ovim nasim prostorima uspijeva primitivna biljka zvana seoski rijaliti - u svakom mogucem i nemogucem obliku- cijeli Balkan je jedno veliko selo. :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kakav obrt. Da ne povjeruješ, mitrović se ovim narugao hrvatima.

ЗАГРЕБ, 12. АВГУСТА (СРНА) - Суд у Дубровнику пресудио је у корист власника Телевизије Пинк Жељка Митровића и забранио је продају његове јахте "Ел Боско В".

Митровић је рекао да је задовољан доношењем привремене мјере којом се обуставља продаја јахте.

"Веома сам задовољан што су се потврдили сви моји наводи о кршењу закона и процедуралних норми од стране бахатих, арогантних царинских органа Хрватске", рекао је Митровић који је прије пет дана поднио тужбу Општинском суду у Дубровнику против царине, јавили су хрватски медији.

Митровић је, након што му је хрватска царина због кршења прописа заплијенила луксузну јахту и ставила је на продају, одлучио да на програмима Телевизије Пинк забрани рекламирање хрватског туризма.

Он је најавио и блокаду хрватске музике и кинематографије у свих пет земаља у којима Пинк има своје телевизије, као и посебну бригу о контроли квалитета хрватских производа у земљама изван Хрватске.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Citiraj:
ČINI se da jahta Željka Mitrovića ipak neće biti tako skoro prodana. Naime, Općinski sud u Dubrovniku donio je privremenu mjeru kojom se obustavlja prodaje njegove jahte, potvrdio je to u priopćenju Mitrović koji je iskazao zadovoljstvo navedenom odlukom.

"Moram iskazati veliko zadovoljstvo donošenjem privremene mjere o obustavi prodaje mog broda, koju je donio dubrovački sud i to na na osnovu dokumentacije koju smo podnijeli zbog kršenja zakona i procedure u ovom postupku.", komentira je Mitrović.

Odluku je za Index komentirao i njegov hrvatski odvjetnik Neven Cirkveni.

"Carina u Dubrovniku počinila je cijeli niz grubih proceduralnih propusta prije u postupku oduzimanja plovila. Dubrovački sud je utvrdio da bi u slučaju prodaje broda na javnoj dražbi za Mitrovića mogla nastati nenadoknadiva šteta, s obzirom na oglašenu cijenu prodaje i stvarnu vrijednost broda, izjavio je Cirkveni.

Nogometnim rječnikom, u utakmici Mitrović-Carina rezultat je danas izjednačen na 1-1, jer je vlasnik Pinka uspio zaustaviti prodaju. Sad ima u dva sudska postupka dokazati da se nije radilo o crnom čarteru i da Carina nije smjela jahtu dati na javnu dražbu.

"Kao što sam više puta rekao, a sada mogu i potvrditi svoja uvjerenja, sud i pravosuđe iznad su svake političke igre, i oni svoju nezavisnost iskazuju ne gledajući boju kože, vjeru ili naciju. Također sam veoma zadovoljan što su se potvrdili svi moji navodi o kršenju zakona i proceduralnih normi od strane bahatih, arogantnih carinskih organa Republike Hrvatske.", stoji u Mitrovićevom priopćenju.

Zbilja impresivno, sada Pink komotno može nastaviti sa promicanjem bratstva&jedinstva :D
hrvati, pušite mu!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da nije sujetan, Željko Mitrović je definitivno dokazao, jer je na svojoj televiziji u četvrtak uveče emitovao "Nemoguću misiju" u kojoj ga je Rambo Amadeus "počastio" najgrubljim riječima!

Naime, Antonije Pušić je bio gost na zaječarskoj televiziji u vrijeme održavanja „Gitarijade“, gdje je njemu i hrvatskom pjevaču Dadu Topiću smještena "Nemoguća misija". Pored Dada i Ramba, koji su bili „žrtve“ skrivene kamere, u emisiji su bili rok pjevač Đorđe David, voditelj emisije, kao i menadžer Saša Mirković, ali su oni bili dio "zavere" i kao takvi upoznati sa činjenicom da su pozivi gledalaca protiv hrvatskog pjevača namješteni.

Hrvatski roker se odlično držao s obzirom na to da su prozivke i uvrede gledalaca upućene njemu bile podgrijane aktuelnim „ratom“ između hrvatske carine i vlasnika TV "Pink", koji je zbog otimanja njegove jahte "El Bosko V" udario sankcije "lijepoj njihovoj", što uključuje i zabranu emitovanja hrvatskih pevača. Zaječarci su se solidarisali sa Mitrovićem, Dado je to sve stoički podnio, ali je Rambo Amadeus, iritiran pozivima gledalaca, opleo po vlasniku "ružičaste" televizije. Roker je tako počastio vlasnika TV "Pink" nagrubljim uvredama. I ne samo to - javno ga je optužio da je kriv što je programom svoje televizije upropastio generacije mladih u Srbiji.

- Lično se neću nikad solidarisati sa televizijskom kućom čiji je vlasnik postao jedan od najbogatijih ljudi Evrope tako što je zaglupeo 20 uzastopnih generacija i pretvorio ih u kompletne idiote. U tom smislu, ja ne volim da se ikome na svijetu događa nešto neprijatno i ne mogu da se solidarišem sa nekim ko nema nikakve veze sa mnom - rekao je muzičar pred kamerama, da bi, kada je mislio da su isključene, dodao i sljedeću uvredu:

- Taj čovjek je ološ nad ološima. Majku bi rođenu prodao za dinar - rekao je Rambo, ali mu to nije bilo dosta, već je kasnije, poslije još jednog namještenog poziva gledaoca navodno bjesnog na Hrvate, rekao
:
- Koja je pozadina svega ovoga? Sad se sirotinja Zaječara solidariše sa ku*vom milijarderom! - grmeo je Rambo Amadeus, vjerovatno i ne sanjajući da će njegove riječi biti emitovane na televiziji, i to ni manje ni više nego na onoj koja je, navodno, zaglupela čitave generacije.

(Alo)

:lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 02:04 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Avg 2011, 01:00
Car!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
E nek mu je vala skres'o.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 19:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
pupijevi je napisao:
Car!!!

Hm, upitno, jer:

Citiraj:
Rambo: Nisam bio pri zdravoj pameti!!!
Alo! - 21. 08. 2011.01:47h

Muzičar uvrede na račun Mitrovića pravda neuračunljivošću jer je bio psihički maltretiran

Javni izliv besa pretočen u gomilu uvreda izrečenih na račun medijskog magnata Željka Mitrovića (44), kog je nazvao „ku*vom“ na njegovoj televiziji u emisiji „Nemoguća misija“ Rambo Amadeus (48) je opravdao činjenicom da nije bio pri zdravoj pameti zbog psihičkog maltretiranja od strane autora programa.

Ta izjava nije nikakvo mišljenje, niti stav. Salve uvreda koje su izletele nekontrolisano iz mojih usta posledica su užasnog psihičkog maltretiranja i stresa koji sam doživeo dok se odigravala nameštaljka. Protagonisti nameštaljke su se potrudili da zaključim kako je baš Željko lično to sve smislio i organizovao. Ne znam zašto su tako hteli, oni su majstori u provokaciji i iskusni u maltretiranju ljudi i izvođenju ljudi iz takta, pitajte njih. To što ne simpatišem programsku politiku ove televizijske kuće nikako ne znači da bih pri zdravoj pameti prevalio takve gadosti preko jezika - opravdavao se Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus, kada smo ga pitali zbog čega je kivan na Mitrovića i kako je moguće da je sve to izgovorio. Pored svojih uvreda, Amadeus je prokomentarisao i činjenicu da je Televizija „Pink“ ipak emitovala emisiju u kojoj je on vlasnika označio kao čoveka koji je „zaglupeo 20 uzastopnih generacija“.

- Avgust mesec je, sad su godišnji odmori čak i za televizijske urednike i mislim da je ogroman propust učinjen što je jedna takva nekontrolisana izjava namenjena uskom krugu protagonista misije tajno smišljena i emitovana uprkos mojoj izričitoj zabrani - tvrdi Amadeus za „Alo!“.
Podsećanja radi, gorepomenuta epizoda „Nemoguće misije“ bila je prvenstveno pripremljena hrvatskom muzičaru Dadu Topiću, koji za razliku od Pušića nije reagovao burno na nameštaljku idejnih tvoraca ove skrivene kamere. Pored Amadeusa i Topića, gosti „Nemoguće misije“ bili su i rok muzičar Đorđe David, kao i menadžer Saša Mirković.

Emisija u kojoj je Pušić izvređao Mitrovića, nazvavši ga „čovekom koji bi rođenu majku prodao za dinar“, emitovana je u četvrtak uveče. Takođe, već je poznato da Rambo nakon tog snimanja za vreme zaječarske „Gitarijade“ nije nastupio na ovoj manifestaciji iako je prethodno dobio ceo honorar. Poznati muzičar je obećao svojoj publici novi nastup koji još nije održao.

http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... voj-pameti

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
E sad i Rambo jede govna.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Mitrović nji' sve karindža :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]