banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 14:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2011, 12:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Avg 2011, 12:06
Braco,pomagajte :o Neki dan sam rezervisao 2 karte za sjever i put, sa navijacima, i juce me ispali drug koji je trebao ici samnom. Ko za inat,niko drugi ne moze... Da se oslobodim jedne karte (za put i jedne ulaznice) ne mogu...tako da ako je neko od vas zainteresovan, neka mi se javi na ovaj br. (nadam se da nije protiv pravila foruma,jer je stvarno hitno) 066-469-253 . Krece se sutra u 9 sa pumpe na malti (kod mljekare). Ja sam platio 52 km, a posto mi je hitno, prodajem tu jednu kartu (put+ulaznica za sjever) za 30 km.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2011, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Moze li se gdje nabaviti jos jedna karta...ako moze ja sam kupac...malo mi je jedna,trebaju dvije

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2011, 15:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
insider je napisao:
Gondra je napisao:
insider je napisao:
sudiji koji je sudio spartak-cz je danas izrecena kazna od 6 utakmica suspenzije i dobio je ocjenu "ispod ocekivanja"

Кажњене су скоро све судије из овог кола. Кад већ преносиш информацију онда је пренеси
цијелу а не само дио који теби одговара!

libo te racku sta pisem, a kad vec hoces da znas obrati paznju da pisem ono sta se tice CZ i njenih utakmica

Рече лик који чешће пише на теми ФК Партизан него свог клуба... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Na sajtu Rena sprovedena je i anketa sa pitanjem "Da li je Ren favorit u Beogradu?". Sa "da" je odgovorilo 43.66 %, a sa "ne" 18.09 %. Da su "šanse 50-50" misli 38.25 % ispitanika

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2011, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ja ne kontam kako na pocetku sezone moze neko ovoliko fizicki da bude dominantan u drugom poluvremenu, ajd da je neki njemacki tim, ali osrednji francuski tim... da, dobro, nisu ovi crnci francuzi, al opet.....

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2011, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Једноставно нисмо имали шансе. Кад то кажем мислим на квалитет Рена који је, да је хтио, могао дати барем још један гол. Такође мислим и на то да за 90 минута нисмо ималишут на гол, ни једну израђену акцију.

Све у свему, треба се окренути првенству и покушати напасти титулу.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2011, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
ja ne kontam kako na pocetku sezone moze neko ovoliko fizicki da bude dominantan u drugom poluvremenu, ajd da je neki njemacki tim, ali osrednji francuski tim... da, dobro, nisu ovi crnci francuzi, al opet.....

Francuska je fizički izuzetna liga, baš zbog tih crnih atleta. Bolje da smo Šalke dobili nego ove, gledao sam ih prije nekih 7 dana i ništa posebno nisu igrali, mislim čak da su izgubili od nekog, Štutgarta valjda. Nije ovo osrednji francuski tim, ljudi su među najjačima, još su se dosta pojačali u odnosu na prethodnu sezonu. Mi možemo samo da sanjamo o Pitroipi i Montanju, njima su ovakvi golovi rutina. Surova stvarnost. Vjerovatno imaju 10 puta veći budžet od nas. Još smo i dobri bili.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 00:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Rivaldinho je napisao:

Francuska je fizički izuzetna liga, baš zbog tih crnih atleta. Bolje da smo Šalke dobili nego ove, gledao sam ih prije nekih 7 dana i ništa posebno nisu igrali, mislim čak da su izgubili od nekog, Štutgarta valjda. Nije ovo osrednji francuski tim, ljudi su među najjačima, još su se dosta pojačali u odnosu na prethodnu sezonu. Mi možemo samo da sanjamo o Pitroipi i Montanju, njima su ovakvi golovi rutina. Surova stvarnost. Vjerovatno imaju 10 puta veći budžet od nas. Još smo i dobri bili.

цијена Звездиног тима око 19 милиона а ових Француза преко 90 милиона! довољан омјер снага

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 00:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
... sve drugo su sitnice...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 01:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

niste u pravu momci, igra iz veceg dijela prvog poluvremena je pokazala da zvezda moze biti nadmocnija od tako skupljeg tima.
po meni razlozi neuspjeha su: krivica trenera jer ih nije dovoljno dobro psihicki pripremio za ono sto je i sam ocekivao (da damo gol u prvom poluvremenu)
drugo: ocigledno - nedovoljna fizicka pripremljenost, koja je, u sprezi sa gore pomenutom nedovoljnom psihickom, jos vise dosla do izrazaja...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 07:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Rivaldinho je napisao:
Francuska je fizički izuzetna liga, baš zbog tih crnih atleta. Bolje da smo Šalke dobili nego ove, gledao sam ih prije nekih 7 dana i ništa posebno nisu igrali, mislim čak da su izgubili od nekog, Štutgarta valjda.

Inace Schalke je izgubio 2-0 od HJK Helsinkija,kojeg je Dinamo sa lakocom prosao....sve je receno.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 07:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Nista Robi nije kriv. Covjek je unjeo neki novi duh u Zvijezdu. Atmosfera je bila fanatasticna, dostojna bivseg evropskog sampiona. Vjerujem da su se i Francuzi malo pogubili na pocetku. Kada su impresije splasnule stvari su dosle na svoje mjesto. Fali "samo malo" vise kvaliteta. Samo malo, samo malo, malo bi te tako... :)
Ali, poznavajuci crveno-bele i Zutog, vjerujem da ce se garagani dobro namuciti da prodju dalje. Mislim da ce Zvijezda odigrati pono bolje u revansu.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
S obzirom da smo igrali sa 9 igrača bez Kaluđerovića(jbm mater onome ko ga je doveo i ko ga još drži) i Lazovića(mlad je valjda će biti bolje) i nije loše.
Možda je poslije 1:0 Robi mogao malo opreznije privesti prvo poluvrijeme kraju a kasnije malo pametnije ali...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
To је то. Изгубили од бољег тима.

Прошле године она брука против Слована. Претпрошле блиједо издање против Славије Праг. Ово сад је већ нешто, нека игра, неки тим. Али једноставно нема ту играча за побједу над озбиљнијим европским тимом, што Рен сигурно јесте.

Партизан вјероватно игра Лигу Европа (за коју сами кажу да им није занимљива), ми не. Ајде да видимо да ли можемо бити прваци. Партизан ће да игра у ритму сриједа - субота (првенство, Куп и Лига Европа), ми првенство и Куп. Реално, за нас би било јако тешко играти и Лигу Европа, ми имамо јако лошу клупу.

Ово што кажу, били бољи у првом полувремену од Рена, то је заиста због атмосфере (играло доста младих нестандардних играча у Рену који су буквално били у грчу након нашег гола) и због мотивације. Послије је и атмосфера на стадиону и мотивација играча спласла.

Реално су они тим за класу јачи од нас.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja cu opet ponoviti to da je zvezda izgledala znatno dominantnije u prvih 30 minuta, i takvim je stavom odisala, pogotovo kapiten Nenad Kovacevic, koji je tu suvereno razarao igru i gurao tim... al', prije svega mislim da je kod njih nakon prvog gola preovladalo ono nase "lako cemo"... ne kazem da je Prosinecki los trener, ali da nije imao kompletnu viziju kako privesti utakmicu kraju ako se zaista desi ono sto je htio, a to je da Zvezda prva da gol.
Meni se cini kao da je on prije ocekivao da cemo primiti gol, pa onda noseni publikom juriti rezultat i na kraju preokrenuti.

To je inace boljka ovih stranih trenera koje zvezda (a i partizan) ponekad dovedu; a to je da oni te nase timove vide samo kao odskocnu dasku za dalju karijeru.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Kovacevic gurao tim?Pa njega ili nema na terenu,kao sto je bio slucaj sinoc...ili nasteti ekipi,kao sto je bio slucaj u subotici...uostalom ne bi dojurio na marakanu da je cemu valjao...Sezona nije ni pocela,a za Zvezdu je skoro izgubljena...Evropa ciao, 3 boda zaostatka u tole super ligi vec u prvom kolu,a bice jos kikseva...Mnogo briga,mnogo i problema ...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne može Robi forsirati "od noge do noge" sa onakvim igračima.Ti za onakav stil igre moraš u ekipi imati Ćavija,Iniestu...a ne igrače poput Kovačevića :(

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika
I onda čuješ,pročitaš po forumima kad navijači ostalih širom Balkana počnu se hvaliti :"bila ludnica,ovdje,bila ludnica ondje..." :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 21:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
buraz mi rece da su se cijelo poluvrijeme na sjeveru marisali

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
soba 39 je napisao:
Ne može Robi forsirati "od noge do noge" sa onakvim igračima.Ti za onakav stil igre moraš u ekipi imati Ćavija,Iniestu...a ne igrače poput Kovačevića :(

Па зар ви нисте мала Барса?! :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]