banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2011, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Igrao sam tek malo Prologa nekidan, ne mogu puno toga reći ali čitam na drugom forumu da je kratka, kraća od prve igre iako su najavljivali da je duplo duža ako se dobro sjećam, da ima više ovoga i onoga.

Prologue - 5%
Chapter 1 - 30%
Chapter 2 - 40%
Chapter 3 - 15%
Epilogue - 10%

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Polish Prime Minister Gives Obama Witcher 2

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja igrao Witchera 2 -pauza da šok i nevjerica prođu-
Spoiler:
prvo s dobrim stvarima:
- grafički je ne samo najljepši RPG već jedna od najljepših igara uopšte, zvuk i soundtrack takođe ne zaostaju
- detalji, detalji, detalji jednostavno neprevaziđeno. Kad kralj prolazi svi mu se klanjaju, kad kiša pada svi bježe u zaklon, milion ovakvih sitnica koje ne predstavljau puno, a ostavljaju sjajan dojam
- generalno jako jako dobra igra
-likovi su svi odreda odlični. Dobro definisani, odrađeni, ljep VO, jednostavno sjajni. JEdnio sam Geralt je malo onako jer se treba predstaviti kao badass, a nekad ne ispadne tako, al to i nije zamjerka
-nema klasične priče da su vilenjaci dobri anđeli, a patuljci nadrndani pijani i mrzovoljni...Na kraju ljudi ispadnu i najplemenitiji
Loše:
-detalji - nakon što sam gore napisao da su detalji sjajni, neki detalji jednostavno uništavaju igru: Kad se Geralt spušta/penje niz lotre da ne kažem basamake mač mu ladno kroz ruku prolazi. U ostalim igrama ne bi smetalo, ali ovde gdje se pazi na detalje baš bode oči. Dalje sve mora biti u određenoj tački: Da bi otvorio vrata, lik se mora pomaknuti korak unazad,korak, dva ljevo ili desno i doći na tačnu tačku i otvoriti vrata. Ista stvar je kad se penje uz litice. Ili još bolje: Trebaš pratiti nekog...Taj neko otvori vrata i prođe, a ti ne možeš proći iako su vrata otvorena...moraš sačekati da se vrata zatvore, otvoriti ih(opet procedur, koj u suštini traje 0.2 sekunda, al kvari mi nekako dojam) i tek onda i sam proći...
-razvlačenje nepotrebnog- na samom početu igre dobiješ medaljon i neki quest vezan za njega...Taj medaljon pola igr nosiš, saznaš šta treba da se uradi s njim, nabaviš sve potrebne stvari (od čega treba patchovati igru a bi se sve stvari našle, bez patcha se ne može završiti quest), boriš se sa sa svim i svačim i na kraju dbiješ medaljon koji daje +1 na vitality +1!. Da ne spominjem što sam se iznervirao u tom questu, jer moraš gospođu koja izvodi rital braniti od utvara, a kad izvučeš mač ona stane u mjesu i uplaši se...
- Snimanje igre - jedna od gorih stvari...sve mora biti u savršenoj sinhronizacviji da bi se igra snimila....NE dao boga pa imao mač u ruci, ili da si pod uticajem cat poisona, ili da je nešto što te može napasti u radiusu od 100 metara od tebe...pokušam da snimim i dobijem "you can not save at this point"
-borba- imaju dve vrste borbe nemoguće teška - kad se nepripremeljen uđe u borbu, ne može se ni minut izdržati, i neshvatljivo lagana- kad si spremljen s otrovima i quenom, i kad ništa ne predstavlja ni najmanji izazov...nema sredine...Još kad naučiš assassins creed counter-style killse. a sami quen je totalno OP
-weight limit - il nek ga ima pa da bude u granicama normalnog, ili nek ga nema uopšte...pogotovo što sve što pokupiš ima kilažu, a ne znaš ni šta je bitno a šta ne, pa nemaš ni ideju čega da se riješiš, na kraju jako konfuzno
-Priča - em što nije nešto posebno, em što se završava onako u sekundi. Ja kontam "To je to, znam na koga treba ići", kad - creditsi...mislim WTF! Ajd što je kratka nego što u po priče završi igra
- trebaće još dva-tri patcha da se igra sredi...
-replay value- prošao jednom s Roche pathom, drugi put kad sam planirao došao na crossroad izabrao scoiatel i jednostavno deinstalirao igru...jednostavno nije mi zanimljiva da se dva puta pređe...a Mass effect 2 i K.O.T.O.R. 2 sam prešao bar 7-8 puta svaki.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koja ironija, ti ga odigrao a ja jedva započeo i stao već u Prologu :D

Mada nisam stao zato što sam se razočarao već iz nedostatka vremena i drugih razloga, a i ne igra mi se sada nešto. Čitao sam malo na drugim forumima da Witcher 2 nije dobar koliko se očekivalo, čak nije dobar ni kao prvi Witcher, ali da je dobar.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Vader je napisao:
Koja ironija, ti ga odigrao a ja jedva započeo i stao već u Prologu :D

Mada nisam stao zato što sam se razočarao već iz nedostatka vremena i drugih razloga, a i ne igra mi se sada nešto. Čitao sam malo na drugim forumima da Witcher 2 nije dobar koliko se očekivalo, čak nije dobar ni kao prvi Witcher, ali da je dobar.

Prvi Witcher je remek djelo, pokajah se što ga ne kupih u Njemačkoj za 18e

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Zna na Steamu biti i dosta jeftinije od 18 € kad su popusti.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Vader je napisao:
Zna na Steamu biti i dosta jeftinije od 18 € kad su popusti.

To je bilo prije godinu dana, vjerovatno je sad manje.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2011, 20:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2010, 12:27
Ne znam bas jesam li potrefio temu, al ajde da ne otvaram novu.. Znaci u Witcheru mi je fps ekstremno nizak, od 10-20 maksimalno cak i sa skroz smanjenom grafikom/rezolucijom. Problem je u tome sto ja imam optimalne uslove, znaci i procesor i ram i graficka su iznad minimalnih i trebao bih imati i vise nego ok fps. Sad kontam da je neki problem sa procesorom posto mi bude cak i 90% zauzetost procesora kad ukljucim Witcher ili bilo koju malo "jacu" igricu i imam iznenadne padove u fps-u cak i kad igram nesto mnogo manje zahtjevno. Ako moze neki savjet molim vas! :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2011, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koji Witcher? Koju konfiguraciju imaš?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 15:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2010, 12:27
Vader je napisao:
Koji Witcher? Koju konfiguraciju imaš?

Witcher II zaboravih da napisem, konfiguracija: Intel Dual Core 2x 2.66 RAM 2 GB a graficka je GForce 512 mb...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

1.02 patch probaj instalirati

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2011, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Witcher 2 - 2.0

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 00:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Avg 2011, 23:47
Coming straight from CD Projekt RED’s poster that will be in this year’s GamesCom, we now know that the PC Version 2.0 of The Witcher 2 will be released on September 29th and will be free of charge. Well at least to those who have already purchased the game.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 22:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Okt 2010, 15:28
ima li za kupiti negdje ne orginalna igra probao sam skinuti sa par linkova i prekine mi se uvijek i ne moze da nastavi

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Xbox 360 edicija Bitchera 2 koja bi trebala uskoro izaći će imati dodatnih 4 sata side questova....Nije poznato hoće li (a vjerovatno hoće) biti neki DLC s tim questovima za PC...
Ukoliko bude, odigraću još jednom...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Elem Enhanced edition dolazi u obliku free updatea za pc...i ima dve mane...11 gb i novim stvarima se ne može pristupiti iz starog savea...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]