banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 05:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2011, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Poenta cijele ove priče, što je ajkula već navela, a vi ostale negirate, je to da se sve djevojke oblače da bi lijepo izgledale pred momkom, društvom itd, a ne da bi se ugodno osjećale. Koliko znam, štikle su strašno neudoban par obuće :). Druga strana priče je da li je neko prati modu i želi biti u trendu ili je ipak sam svoj stilista (MonaLisa, blackrose).

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
gavranpero je napisao:
Koliko znam, štikle su strašno neudoban par obuće :)

Jesi li nekad nosio štikle pa to znaš? Žena koja se navikne na štikle, postanu joj udobnije nego ravno. Meni je prije svega udobnije stajati dugo vremena u štiklama nego u npr. baletankama.
S druge strane, nikad nisam obula štikle ako mi se to nije dalo. Obujem starke kad idem u klub ako to hoću.
I možeš ti mene do sutra ubjeđivati kako, zbog koga i zašto se ja oblačim, ja ću opet reći da se obučem onako kako je meni volja i u čemu se super osjećam.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Naravno da nisam nosio, ali sam čitao. Evo prvo što sam našao http://www.biosvijest.com/index.php?opt ... &Itemid=85

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
MonaLisa je napisao:
Ja se oblačim onako kako je meni ugodno i lijepo. Ako mi se npr. ne sviđaju tigrasti i zebrasti uzorci i cirkoni, da ne znam ko kaže da je to lijepo ne bih nikad tako nešto navukla na sebe. Mada, moguće je da će se to promijeniti kad i ja ostarim, nikad se ne zna.

Vidjeces kad ti sifoncici porastu.Da te onda pitam dal ces se utezati ili ne ?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Nije me briga. Ne mora imati veze ali nije rijetkost. Ja licno jednostavno ne mogu na prvi pogled reci da neka cura ili curica zraci inteligencijom ako je vidim polugolu u 7 sati u centru grada. Pokusaj bilo kakvog razumnog razgovora bi bio prava avantura. Ne pravim generalizaciju ni bilo kakvu diskriminaciju, govorim iz dosadasnjeg (kakvog-takvog) iskustva...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
blackrose je napisao:
gavranpero je napisao:
ajkula je napisao:
Liso, mlada si ali shvatices nekada - SVE i jedna zena na ovom svijetu se oblaci zbog drugih :)

+1

:lol: :lol: :lol:

Jeste da nemam godina kao ti ajkula, s postovanjem, ali sam i dosta starija od Lise i njenog sam misljenja.

Ovdje podržavam Blek i Lisu, mada shvatam i ajkulino mišljenje, većina žena tako i razmišlja. I ima to dosta i psiholoških značaja, pa i prednosti.

Ali eto, meni baš odgovara da hodam u farmerkama dok se od mene očekuje strogi poslovni luk, štikle, kosa i šminka u fulu 24 časa. :confused2:
Mada, ima i to moje određenih prednosti, lako me zapamte u sivilu i crnilu bizBis looka. :lol: Najžešće mi je bilo zimus, kada bih se predstavila i rekla čime se bavim, gledali bi me "blijedo" jer imam neki jarko crveni kaput. Još šešir/kapa moj ukoso... Naravno, nema ko me nije zapamtio. :wink: :lol:

A o tome da sam xyz puta izašla u patikama u grad (i fantastično se provela) da i ne govorim. I nikad nisam nikakog smuvala kad sam bila napucana nego baš kad sam bila svoja, opuštena i raščupana. (Doduše, s obzirom na moju kosu, raščupanost je uglavnom stalno stanje. :lol: )

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
MonaLisa je napisao:
gavranpero je napisao:
Koliko znam, štikle su strašno neudoban par obuće :)

Jesi li nekad nosio štikle pa to znaš? Žena koja se navikne na štikle, postanu joj udobnije nego ravno. Meni je prije svega udobnije stajati dugo vremena u štiklama nego u npr. baletankama.
S druge strane, nikad nisam obula štikle ako mi se to nije dalo. Obujem starke kad idem u klub ako to hoću.
I možeš ti mene do sutra ubjeđivati kako, zbog koga i zašto se ja oblačim, ja ću opet reći da se obučem onako kako je meni volja i u čemu se super osjećam.

:lol: O čemu se ovdje palamudi. :D
Evo ja sam starija i od Lise i od Rose pa mogu da ponovim isto - zabolje me hoće li mi neko reći "lijepa si" ili "nisi lijepa", to sam odavno prevazišla, oblačiću ono što ja hoću ma makar nekome bolo oči. Naiđe mi period kada ne skidam patike s noga i nešto sportsko uz to, čak ne stavim ni karmin na usne jer zaboravim, pa mi naiđe period kad volim da se nasadim na štikle i obučem sve što uz to ide. Ako odgovara meni ima da odgovara i drugima, jer ja sigurno radi nekoga drugoga nešto što ne želim neću obući.
Druga stvar je kad moram, a i to je rijetko (neka svečanost tipa svadba, sigurno neću patike obući jer se zna mjesto i vrijeme).

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Svejedno ste ljepše bez odjeće i šminke :)

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Meni su lijepe i sa odjećom i bez nje, sa šminkom i bez nje. Ma dovoljno reći žensko

Poslednji put menjao Barsa dana 16 Avg 2011, 19:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bolje si se odrazio od mene ;)

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
U svakom slučaju kad tad se mora skinuta i odjeća i šminka, pa šta ostane. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Talija je napisao:

Ako muškarac tad preživi, pričaće :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
spavac je napisao:
obrisana tema velicina je bitna, pa ajd da pitam djevojke..ne interesuje me da li vam je bitna velicina vec da li vam je vazno ako ima 1 jaje..

Ako to jedno radi za oba, nema da smeta :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
gavranpero je napisao:
Poenta cijele ove priče, što je ajkula već navela, a vi ostale negirate, je to da se sve djevojke oblače da bi lijepo izgledale pred momkom, društvom itd, a ne da bi se ugodno osjećale. Koliko znam, štikle su strašno neudoban par obuće :). Druga strana priče je da li je neko prati modu i želi biti u trendu ili je ipak sam svoj stilista (MonaLisa, blackrose).

joj gavro, naporan si kao umnjak dok raste.
Idi na temu o sandalicama pa ces vidjeti sta sam tamo pisala o cipelama sa platformom. One su mi ekstra udobne i nema Boga zbog koga bih obula cipele sa tankim djonom (a na stiklu) ili one sa pacijim klljunom, ma koliko bile moderne.
Isto tako, ljeti, ma koliko ruzno izgledala bez sminke, zbog moje alergije na sunce, jako rijetko se sminkam. Znaci, izadjem iz kuce onako kako meni taj dan pase, kao sto se zna desiti da u starkama odem na posao iako ne bih smjela.
I evo, osisala sam se skroz kratko, iako se to mom muzu ne svidja i kaze da izgledam kao djecak, ali meni se juce tako cefnulo i ucinila sam to, bez obzira sta drugi mislili o tome.
Talija i Finix su lijepo objasnile.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
A moram se i ja upisati na ovu raspravu :D

Prvo na putovanja nosim samo neophodno, spakujem se za pola sata, ne rituališem i nema procedura i sl.dovoljan mi je jedan omanji kofer za sve,uvek imam na umu da dokumenti i novac moraju sa mnom a sve što zaboravim, kupim :D

Druga stvar, što se tiče oblačenja i generalno za bilo šta apsolutno mi se jbe šta će ko reći i pomisliti. Poštujem vreme i mesto i u skladu sa tim se i oblačim a najčešće sam u farmericama, trenerci i patikama. Puno ljudi mi je reklo da mi dobro stoji "ženstvenija" garderoba ali kako su videli da ja ne zarezujem nikoga, odustali.

Treće, ja obožavam da se predstavim u najgorem mogućem izdanju, od garderobe do ponašanja, pa ako preguli to onda će mu/joj samo odgovarati da budem normalnija i sređenija i da, ja sam sebi a i svom čo'eku lepša u lepim gaćicama i grudnjaku nego potpuno gola :)

I nemam pojma zašto su današnje curice, ne više polugole, nego totalno gole 24h/7d :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 22:56 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sladje je polugolo zensko vidjeti...

ajkula je napisao:
spavac je napisao:
obrisana tema velicina je bitna, pa ajd da pitam djevojke..ne interesuje me da li vam je bitna velicina vec da li vam je vazno ako ima 1 jaje..

Ako to jedno radi za oba, nema da smeta :D

radi nego sta, al ono estetski je bolje vidjeti 2.. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jel' ti stvarno mislis da se neko zagleda u jaja? :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 23:05 
staromodan
Korisnikov avatar

pa ne vole sve djevojke da vode ljubav u mraku...zensko primjeti kad zub muskarcu fali a da ne opazi kad ima jedno jaje.. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne razumijemo se. Nisam rekla da zena to nece primjetiti ali sumnjam da ce joj smetati. I da, meni licno bi bilo gore da mu fale zubi ( ili pokoji zub) nego jedno jaje :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2011, 01:20 
staromodan
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Talija je napisao:

Ako muškarac tad preživi, pričaće :D

zasto su djevojke tvrdoglave ako joj kazes da ima cisto lice, sa sminkom se samo zatvara..zasto ne vjerujete ako muskarac da kompliment?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]