banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2011, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Erazmo Roterdamski je napisao:
Danas igramo prvu utakmicu u prvenstvu. Evandro je povrijedjen, a Kadu ima kartone, tako da će se morati krpiti.

Ništa novo :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Danas igramo prvu utakmicu u prvenstvu.

I upisujemo prvu pobjedu i prva 3 boda :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hoce li biti gdje prenos utakmice?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Arena sport

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aha, maloprije htio da vidim na netu hoce li prenositi i ne radi im stranica.. :/
Hvala. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 18:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Само ћу рећи да ми је драго што су их ови из Суботице спустили лагано. Драго ми је само због тога што већ неколико дана читам да ће узети титулу сигурно,да ће прву утакмицу побједити 100% а онда их ови прегазе као да их нема. Дража ми је Звезда од Партизана увијек била али не оваква Звезда!

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Barsa je napisao:
I upisujemo prvu pobjedu i prva 3 boda

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
КАТАСТРОФА!

На почетку желио бих да кажем да смо ПОКРАДЕНИ!!! До сада сам ћутао кад су такве полемике биле у питању али ово је стварно срамота. Пенал није био јер је прекршај направљен ван шеснестерца, фаул за слободни ударац из кога су постигли го није био такође. Не знам на који начин овом већ традиционано лошем суђењу стати у крај али овако нећемо стићи нигдје.

Што се утакмице тиче, за утисак дана се боре катастрофално суђење и још гора игра Звезде. Судија не да није контролисао утакмицу него је блиједо посматрао и био на правом мјесту да својим одлукама пружи још једну прилику (оправдану) руководству Звезде да објави низ саопштења за јавност, које свакако неће ништа промијенити.

Сигуран сам да су фудбалери Спартака у овом мечу направили преко 40 прекршаја и то сваки на помисао Звезде да организује напад. Жутих картона није било до пред сам крај, када очигледно збуњен и немоћан, није почео дијелити исте немилице. Треба ли рећи да је тада све већ било готово.

Руку на срце треба бити поштен па рећи да наша игра није била игра. Без Бразилаца у средини, са немоћним Борхом на лијевом крилу и Вешовићем десно нисмо створили ни више ни мање него једну шансу, коју погађате Калуђеровић није реализовао. Микић је добио три прилике за идеалан центаршут, ниједну није центрирао како треба. Тошић је данас претрачао више него Борха, Микић и Вешовић заједно. Узалуд, јер се Калуђеровић и Борха нису уопште кретали. На крају је само испао будала јер су га, измореног, играчи Спартака људски излеватили и без проблема му одузимали лопту. Ковачевић игра јако лоше, проклетство повратника из Ланса се наставља. Вилотића под хитно треба продати јер је он на терену једино из тог разлога. Као шлаг на торту, неких 15-ак минута прије краја у игру улази Јанковић. Роби очигледно има добру намјеру али дечко није физички а ни психички спреман да би играо на почетку првенства уз негативан резултат. На крају онај несрећни Аџић испаде у праву када је говорио да нам треба лијево крило али тренер Просинечки исистира да рјешење пронађе у сопственим редовима. Остаје нада да ће до краја августа екипу појачати штопер и нападач.

И шта очекивати на почетку (крају)? Партизан отвара са петицом а ми са -2. Није да нисмо навикли да у првом колу играмо лоше али ако се мисли напасти титула, која нам је већ на старту три бода далеко, мора пуно пуно боље. На маракани ће то бити ту и тамо одрађено али шампионска титула се доноси из Суботице, Чачка, Крагујевца, Новог Пазара ...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja nisam vidio penal (saltao kanale, koliko je zanimljiva tekma bila), ali je Zvezda danas bila gola voda.
Ubio ih Spartak presingom. Ne mogu vjerovati da momci mogu onoliko trcati?!
Totalno bezidejna Zvezda danas.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od danas pijem samo Zlatibor Vodu!

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.padinaforum.com/t1941-spartak-crvena-zvezda-2-0-golovi-14082011#7909

golovi

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Metroseksualcu kaludjerovicu ganjati neku invalidsku penziju,po hitnom postupku...Spartak uopste nije losa ekipa,Zvezda se nije pojacala...tako da sam ocekivao slican scenario u prvih par kola,naravno ne poraz bez suta na gol...Takodje mi nije jasno ,sto se Evandro cuva kao malo vode na dlanu...zbog nekih sitnih povreda malo-malo pa ne igra...zato se u brazilu i nije naigrao,tj. zato smo ga i uspjeli dovuci...Mikic je tu da izvede aut i ako koju akciju presjece super od njega... ovo je vec druga losa partija Zvezde, od tri odigrane,znaci nije slucajnost i nije los dan...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Prva stvar, bili smo katastrofa i nismo zaslužili pobjedu.
Druga stvar, penala nije bilo iz dva razloga - prvo, Kovačević je fauliran kod prijema lopte, vidi se da je izgubio ravnotežu od udarca, pogledajte dobro, a i da nije bio taj prekršaj, faul Kovačevića je jasno izvan 16, igrač je sapleten već na pola metra do metar od linije.
Treće, kod "faula" iz kog je postignut drugi gol, iz aviona se vidi da je Dimitrijević uzeo čistu loptu.
Nije opravdanje za neigru, ali kao da je jedva čekao da sudi ovo. Ovaj lik iz Spartaka na kraju loše doskočio na desnu nogu i cecnuo se, obratite dobro pažnju, a sudija za pištaljku.

http://www.youtube.com/watch?v=5MTqADLl2uM

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 20:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
E ako je sviranje slobodnog udarca na 30 i kusur metara od gola namijestanje onda stvarno :roll:
Sitna sudijska pogreska (kojih ima na svakoj utakmici), a za gol je ipak kriv očajno postavljen živi zid. Lopta nije prosla ni oko ni kraj njega već tačno kroz živi zid.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jeste kriv zid, ali to je ipak u zoni šuta i uostalom i pao je gol dakle bila je realna opasnost. Da ga nije dao tad kladim se da bi svirao neki smiješan faul kasnije, kad je svirao onakav penal.
U svakom slučaju nije opravdanje za bezmudost i retardiranost nekih igrača.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Barsa je napisao:
Danas igramo prvu utakmicu u prvenstvu.

I upisujemo prvu pobjedu i prva 3 boda :)

Malo si se zeznuo :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam malo, malo više.
Šta je tu je, kiks se desio na početku, idemo dalje, srcem uz CZ

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
kukuuu :(

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ocajna igra.. Kao sto rekose sudjenje ocajno ali sudija i dalje nije kriv zbog ovako lose igre, iako nije bilo ni Evandra ni Kadua.. Nadam se da je to zbog Rena i da su igraci mislili samo na tu utakmicu, vidjecemo u cetvrtak jel to bio slucaj.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Poraz Crvene zvezde od Spartaka i novi neuspeh crveno-belih na startu fudbalske sezone zaboleo je vrh kluba iz Ljutice Bogdana, pa se čak razgovaralo i o ostavci Vladana Lukića. Prema nezvaničnim informacijama, Lukić je posle poraza od Spartaka rezultatom 2:0 na startu sezone i izuzetno blede igre Zvezde bio toliko razočaran da je ponudio upravi da sačeka izbornu skupštinu i onda ode sa čela kluba. Lukićeva ostavka, očigledno ponuđena u afektu, odmah je odbijena i poručeno mu je da dobro razmisli o svemu
Predsednik crveno-belih je u svakom slučaju tokom prethodne večeri dobio podršku kolega iz vrha kluba, a brzo je stigla i podrška najvatrenijih navijača (blic sport)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]