banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Avg 2011, 01:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ahmed_1991 je napisao:
Ma nije to tacno :) koji jos igrac posti??
donesena je fetva Islamske zajednice u Njemackoj(a imamo dosta igraca koji igraju u Bundes Ligi) po kojoj su igraci oslobodjeni posta, jer obavljaju "tezak posao", i jer bi njihova igra mogla trpiti zbog posta :)
a kako bi buraz tek poslije iftara igrali :D najedes se ko konj a onda izadjes na teren, ne bi se mogli pomaci :D bolje nak ih gladnih neka igraju :D
A ja se nadam bas zato sto je mjesec Ramazan da ce nas Bog pogledati i da cemo pobjediti Grke :D

Ne vidim zasto bih vas Bog pogledao za Ramazan kad ovo nije muslimanska reprezentacija vec zajednicka? :) Mada ovoj napacenoj Bosni bi trebali svi Bogovi na svijetu kakav joj je savez :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 06:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Ma Ahmo se malo salio. Naravno da je zajednicka,drugacije ne moze biti.
Ali da je stvarno zajednicka, ko zna gdje bi nam bio kraj.
Ташко je napisao:
Grckoj ponisten cist gol, onaj lob. Nije vidjelo ofsajda.
Utakmica, zali boze fudbalske lopte. Dobro da nije bilo ozbiljnije tuce.

Jes,jes,jes... Grci bili bolji za klasu. Nasi nemaju pojma.
Trebalo mu je dati zuti karton jer je sutao loptu puno poslije sviranog ofsajda. A da brat Crnogorac nije podigao zastavicu, Hasagic bi to odbranio bez imalo muke.
Nasi se zajebavali s njima, a oni noge polomise. Pogledaj statistiku utakmice i sve ce ti biti jasno.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sta je s glavom?!
Gdje sam ja to rekao?
Samo sam rekao da je Grcima ponisten cist gol, jer nije bio ofsajd. Cuj golman bi odbranio sigurno, a 1-1 situacija. Oooo...
A utakmica je bila gola voda.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2011, 10:44
Nravano da je zajednicka reprezentacija :) ali kazem zbog ove nekolicine muslimana Bog bi nas trebao pogledati :D
razumijes :) aaaa sto se tice utakmice, ma dajte onaj je svirao sve kao ofsajd i njima i nama, tako da ne pravimo se ludi, trebalo nam je samo malo srece i moglo je biti 2-3:0 eventualno 2-3:1
Kakve sanse su imali Dzeko i Pjanic, pa sjeti se samo slobodnjaka Salihovica, ma razvalili smo ih :)
a posebno me iznenadio Dzeko :) koliko je ojacao od kad igra u City-u, ne mogu da mu uzmu loptu :D
a ova ideja s mladim igracima se super pokazala treba da ti priliku, Zahirovic je bio super ;)

Volim, volim, volim samo tebe, samo tebi, tebi dajem sveee, sa Sjevera ćes čuti našu pjesmu, SARAJEVOOO VOLIM TE...

Sjever pamti te Puljiću Vedrane :(

Hz <forever>

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja ne kazem da BiH nije bila jaca. Jeste. Ali fudbal, generelno, je bio ocajan.
BiH je imala par dobrih sansi, ali slabe su akcije. Nema zavrsnice, namjestaju se igraci na jacu nogu, dosta bezidejnosti... Grcka, jos gora.

Nego, Rajvosa, je l' bio ofsajd :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego jesu li igrali Vranjes i Bunoza? Dvojica ubjedljivo najboljih igraca iz mlade selekcije? Ili su braca bosnjaci opet gurali svoje kao sto obicno biva u prijateljskim utakmicama..... Nisam gledao utakmicu pa pitam...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nisu igrali ;) Od mladih samo je igrao Adnan Zahirovic ;) odlicno je odigrao utakmicu (s obzirom da mu je bio debi u A reprezentaciji)
a trebao si gledati utakmicu, da vidis sta je igra ;)
Bio je ofsajd :D ali jbg Crnogorac(linijski sudija) nas spasio :D

Volim, volim, volim samo tebe, samo tebi, tebi dajem sveee, sa Sjevera ćes čuti našu pjesmu, SARAJEVOOO VOLIM TE...

Hz <forever>

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da, pretpostavio sam...tako se to radi :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 20:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nemoj zezati, sad su stavili Jagodica da vodi mlade, i to je neki korak ka ukljucivanju ovih iz RS-a u reprezentaciju, polahko, idemo korak po korak, na pocetku nije bilo interesovanja vasih igraca svi su htjeli da igraju za Srbiju, nadam se da ce se to promijeniti :/ a samo se sjeti Nemanje Supica, koji je odlucio da igra za BIH, umjesto za Srbiju, i skandiranja cijelog Koseva "Nemanja Supic" ;)

Hz <forever>

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 20:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ahmed_1991 je napisao:
Nemoj zezati, sad su stavili Jagodica da vodi mlade, i to je neki korak ka ukljucivanju ovih iz RS-a u reprezentaciju, polahko, idemo korak po korak, na pocetku nije bilo interesovanja vasih igraca svi su htjeli da igraju za Srbiju, nadam se da ce se to promijeniti :/ a samo se sjeti Nemanje Supica, koji je odlucio da igra za BIH, umjesto za Srbiju, i skandiranja cijelog Koseva "Nemanja Supic" ;)

ne lupaj gluposti zivota ti,cuj nemanja odlucio da igra za bih ispred srbije,pa tog istog nemanju nije niko ni zvao da igra za srbiju i zna da ga nece nikad ni zvati pa je zato igrao.ciro ga izvuko negdje iz jagodine.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ahmed_1991 je napisao:

Srpski treneri su trenirali mlade selekcije vec nekoliko godina, tako da to nije nista novo... Samo kazem da postoje lobiji kod Susica da igraju neki igraci sto i nije cudno, ima ih svagdje....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 21:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Da se mene pita stavio bih Barbareza za selektora. Sto ne znaci da ne treba pustiti Papeta da zavrsi posao.
Naravno da ce dobrog srpskog fudbalera iz BiH prije uzeti Srbija nego mi. Meni to nije nista cudno, iako bih volio da nije tako. Isti je slucaj sa nasim hrvatskim nogometasima :) Ima i bosnjackih fudbalera koji ne igraju za Bosnu pa niko nista ne govori. To je ipak samo najvaznija sporedna stvar na svijetu.
Ma kakav Bunoza i Vranjes, nisu oni jos za A repku. Ima takvih nasih igraca po Evropi koliko dusa pozeli. Maletic je trebao igrati protiv Grcke, ali izgleda da je bio povrijedjen.
Nije bio ofsajd, ali mislim da bi Hasagic odbranio lob jer bi skocio 4,5 metara u zrak i skinuo loptu. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Taj Vranjes jos malo pa ce biti bolji i od Spahica a kamoli od onogo drugog retarda od stopera.... BIH su uvijek falili stoperi, sad napokon kad ih ima ne koristi ih....

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 01:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Barbarez bi bio dobar kao selektor jer prati ovu reprezentaciju od 92. zna kako dise, ali et :D
hahhha Vranjes i Spahic se ne mogu porediti :D a repka ima sad solidne stopere ;)

Hz <forever>

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 02:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ahmed_1991 je napisao:
Barbarez bi bio dobar kao selektor jer prati ovu reprezentaciju od 92. zna kako dise, ali et :D
hahhha Vranjes i Spahic se ne mogu porediti :D a repka ima sad solidne stopere ;)

Prijatelju Spahic je stoper koji uspijeva samo u francuskoj, nesto poput Bisevca u Srbiji...pa njih dvojica ne bi mogli kvalitetno igrati ni za jebenu kataniju!
Vranjes je visok, stamen, brz, dobar u skoku i veoma mlad sa velikom perspektivom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Sva vremena su u UTC [ DST ]