banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2011, 15:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
pa kucaj google.. :D http://en.wikipedia.org/wiki/GCE_Advanced_Level

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
A šta prosječan gledalac može da zaključi kada vidi slike paljenja i pljačkanja tuđe imovine, pa u Tunisu su gospodskije prošle demonstracije.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Prosjecna plata?

prosjecna plata? to ti je ono ko sto je govorio djindjic, "ja jedem meso, ti jedes kupus, u prosjeku jedemo sarmu". prosjecna plata u uk je 30 000£ godisnje, ali takvu platu ima vrlo mali broj ljudi (recimo, postdoktoranti na fakultetu). ako uzmes u obzir da, recimo, GP (ljekari opste prakse) imaju platu oko 150 000£, na to dodje 5 ljudi koji imaju platu od 10 000£ (s kojom se jedva moze prezivjeti, ali bas jedva) da bi se dobio taj prosjek od 30 000£. a o BBC novinarima, bankarima o ostalima koji imaju milionske plate da i ne govorimo. sto ti znaci da mali broj ljudi ima vrlo visoke plate, ogroman broj jako niske, a relativno mali srednje...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
A ko će mi reći što London gori, a da nije zbog Clash?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Slika
Znači biće ovakvih firmi na sve strane po UK :lol: Samo im još Dafina i Jezda fale pa da budu u kompletu :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
London rioters: 'Showing the rich we do what we want '

http://www.bbc.co.uk/news/uk-14458424

Stanje nije sjajno u Somaliji, a nije ni u Engleskoj.

Mislim da ja na jesen neću učestvovati u socijalnim nemirima protiv Vožda, jer stanje nigdje nije sjajno.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Mislim danas sam presretan, saznao sam da mi u BiH imamo bolje plate, bolji životni standard i životne uslove nego 99% engleza, ALELUJAH :roll:
Godinama nas dijaspora uvjerava kako mi imamo bolji standard i kako bolje živimo nego oni i da imamo veću socijalnu sigurnost, a ja budala im nisam vjerovao, ali ako profesor Milanko kaže da je tako, nema mi druge moram vjerovati.

Dodik RULES!!!, Engleska i njen standard je nula za nas :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:43 
staromodan
Korisnikov avatar

polako OFM...

bankovni sistem u Bosni nije jos ugrozen..u Hrvatskoj da zbog dugova prema EU...u Bosni je balon tek poceo da se duva...za nekih 10 godina ce da pukne,kad narod ne bude mogao vracati kredite..

u Engleskoj je pocelo recimo od 2007..2008 se osjetilo drmanje, a sad se osjeca jos vise..i bice gore ukoliko drzava ne izadje sa novim planom da smanji deficit, jer ovaj prethodni plan ne radi..

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Odlično ownanje :lol:
Nisam znao da i oni mogu imati ovako dobar smisao za humor :D
Citiraj:
Iran i Libija osuđuju “divljanje“ britanske policije

Predsednik Irana i zamenik ministra spoljnih poslova Libije osudili su nasilje britanske policije nad učesnicima nereda, koji već četiri dana potresaju Veliku Britaniju

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/156686/Iran-i-Libija-osuduju-divljanje-britanske-policije

8)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Đontra, nisi bio daleko od istine.

Citiraj:
Trojica mladića azijskog porekla namerno pregažena u Birmingemu

Slika
Tarik Džahan drži fotografiju nastradalog sina
Citiraj:
Tarik Džahan rekao je da su mu ruke bile skroz krvave dok je pokušavao da spasi život svom dvedesetjednogodišnjem sinu Harunu u Birmingemu. U šoku i moleći da se nasilje okonča rekao je: "Moj sin mi puno nedostaje, ali posle dva dana ceo svet će zaboravi da se to uopšte dogodilo, nikoga neće biti briga".

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/270620/Tr ... Birmingemu

:(

Citiraj:
Student iz Malezije Muhamed Ašraf Hazik (20), koga je opljačkala banda huligana dok su se pretvarali da mu pomažu da se pridigne nakon što je surovo pretučen usred bela dana u londonskoj četvrti Hakni, uspešno se oporavlja u bolnici i čeka operaciju slomljene vilice.

Video-snimak, objavljen na Jutjubu, pokazuje kako Muhameda opkoljava grupa momaka i pomaže mu da ustane, i dok on krvari, jedan mu prilazi s leđa i iz ranca mu uzima mobilni telefon i novčanik.

Mladi student prve godine računovodstva sa Finansijskog koledža Kaplan, doputovao je u Britaniju mesec dana ranije i toga dana krenuo je kod prijatelja kada su ga napali huligani i slomili mu vilicu.

"Lekari će morati da mu ugrade metalnu pločicu kako bi mu fiksirali vilicu. Trenutno se Muhamed oseća dobro, ali teško govori i jede na cevčicu", izjavio je malezijski konzul Van Azim, koji ga je posetio u Kraljevskoj londonskoj bolnici.

Muhamed je išao ulicom s prijateljem, koji je uspeo da pobegne od razjarene rulje.
- Imao je i bicikl, koji je izgleda takođe otet ili polomljen. Tako mi ga je žao. Ovde je tek mesec dana i došao je da studira. Očigledno se u pogrešno vreme zatekao na pogrešnom mestu - izjavio je konzul.

Nakon objavljivanja snimka na internetu, dobronamerni ljudi su pokrenuli akciju preko Tvitera da se mladom Malezijcu nadoknade ukradene stvari. Oni su takođe otvorili sajt “Učinimo nešto lepo za Ašrafa Hazika” i nadaju se da će prikupiti doborvoljne priloge koji će njegovim roditeljima omogućiti da doputuju u Britaniji i posete ga u bolnici.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/270697/Hu ... ili-vilicu

Ubice Brisa Tatona su procesuirane, na redu su Englezi.

Slika

Citiraj:
Nasilje u Engleskoj: Uhapšeno 1.200 huligana FOTOVIDEO

NBJ | 10. 08. 2011. - 07:54h 17:28h | Foto: Reuter | Komentara: 129
Britanska policija saopštila je danas saopštila da je od početka nemira širom zemlje uhapšeno skoro 1.200 izgrednika. Neredi su sinoć izbili i u Mančesteru. Kako izveštava Bi-Bi-Si, sinoć je bilo divljanja u Mančesteru, Liverpulu, Birmingemu, Notingemu i Salfordu, dok je 16.000 policajaca koji su raspoređeni po Londonu uspelo da smanji intezitet nasilja u prestonici. AP ocenjuje da je "doslovno svaki veliki grad u Engleskoj bio pogođen nekom vrstom nasilja".

Spoiler:
Slika
Slika

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/270597/Na ... 0-huligana
Citiraj:
Dejvid Kameron: Delovi našeg društva su bolesni VIDEO

J. S. | 10. 08. 2011. - 15:09h 16:25h | Komentara: 36
Britanski premijer Dejvid Kameron saopštio je da je u toku velika operacija otkrivanja i hapšenja svih koji su učestvovali u neredima.

Citiraj:
Većina Britanaca za vodene topove
Anketa “JuGov”, internet firma za istraživanje tržišta, pokazala je da bi britanski građani podržali primenu bojeve municije za suzbijanje nereda:
90 odsto ispitanika smatra da policija treba da koristi vodene topove protiv izgrednika;
33 odsto kaže da policija treba da upotrebi vatreno oružje i bojevu municiju;
77 odsto zalaže se za izlazak vojske na ulice;
57 odsto smatra da Dejvid Kameron neadekvatno rešava krizu;
85 odsto veruje da većina izglednika neće biti kažnjena.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/270689/De ... su-bolesni

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xsS8kTQkjfE[/youtube]

Do sada sam Amere smatrao nižom rasom, ali sve češći ispadi po Evropi me dovode u sumnju da to nije tako.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
filozof sa vrbasa je napisao:
Kako izveštava Bi-Bi-Si, sinoć je bilo divljanja u Mančesteru, Liverpulu, Birmingemu, Notingemu i Salfordu, dok je 16.000 policajaca koji su raspoređeni po Londonu uspelo da smanji intezitet nasilja u prestonici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kuFgeyzvChM[/youtube]
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Britanski premijer Dejvid Kameron saopštio je da je u toku velika operacija otkrivanja i hapšenja svih koji su učestvovali u neredima.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Procitah da su ljudi po vecini kvartova u Londonu sami organizovali odbranu od ovih sto razbijaju i pljackaju. Najbolji primjer je to sto su se navijaci West Hama, Millwala, Chelsea...prikljucili policiji i mlate ove demonstrante.

Navijaci Millwalla i Chelsea su skupa odbranili neki pub koji su ovi pokusali da rasture... :D Nisam mislio da cu ovo dozivjeti :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ukoliko želite da pravite nerede razmislite još jednom, poručio je Steven Gerrard
Zbog nereda širom engleskih gradova prijeti odlaganje prvog kola cjelokupnog fudbalskog prvenstva, a danas su se u Londonu navijači pojedinih klubova pridružili policiji koja svim silama nastoji da suzbije nasilničke izgrede.
Na ulice Londona izašli su navijači Milwalla, West Hama i drugih, manje poznatih klubova, tvrdeći da žele da zaštite svoje kuće i ulice od uništenja.
Nakon četvrte noći nezapamćenih socijalnih nemira i nasilja u Engleskoj, već su odložene tri utakmice Premijer lige, Tottenham - Everton, Fulham - Aston Villa i Queens Park Rangers - Bolton, a da li će biti pomjereno cijelo kolo znaće se u četvrtak.
Menadžeri i fudbaleri pojedinih klubova obratili su se javnosti uputivši apel, kako bi se smirila situacija u gradovima gdje bukte neredi i gdje policija uz velike napore pokušava da uspostavi kontrolu na ulicama.
Kapiten Liverpula, reprezentativac Steven Gerrard, istakao je da su se u njegovom gradu ljudi uvijek držali zajedno u teškim vremenima.
“Ukoliko želite da pravite nerede razmislite još jednom, jer ovaj grad i njegovi stanovnici to ne zaslužuju", poručio je Gerrard.
Danas je više desetina hiljada ljudi potpisalo onlajn peticiju kojom se poziva da se pljačkašima i učesnicima nereda prethodnih dana širom Velike Britanije ukine socijalna pomoć.

Moj Taško premazan si ti svim duginim bojama. Pih.

-----------------------------------

Ja bi ih protjerao na ostrvo sv. Jelena.

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 11 Avg 2011, 00:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slika

Ova zadnja sličica. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moraš ovaj strip objaviti i na temi o Mitroviću. hahahahha

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Filozofe, nemoj da padnes ladan ispred rodjene kuce.
Ako je Stevan rekao, onda je tako.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 00:42 
staromodan
Korisnikov avatar

boli Gerrada chuna za ekonomskom krizom..a navijacima krivo sto nece biti fudbala...o tito dragi...

situacija me podsjeca na film Demolition Man - kako je lako kontrolisati narod i praviti ga slijepim da ne vidi realnost..

tako je u Engleskoj..daj da mi uzivamo, pusti ti razbojnike, klince..daj nam fudbal..klinci su samo pogrijesili to sto su mladi i puni energije i nekontrolisano uradili to sto su uradili..eh da ih je fino organizovat pa im reci da se moraju boriti za ideju, cilj sve bi bilo drugacije..ovako drzava na fin manipulativan nacin vec sakuplja svoje igraci i pravi razliku izmedju naroda:poslusni drzavni psi i razbojnici..

ovako su od medija proglaseni kao huligani, razbojnici a ne demonstranti koji zele da ukazu drzavi da je potrebno obostrano povjerenje...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Zbog nereda policiji preti bankrot

Zbog talasa nereda koji su zahvatili Veliku Britaniju, britanska policija mogla bi već do kraja avgusta da proglasi bankrot, javila je danas agencija Itar-Tas s iz Londona.

Kako navodi agencija, takva pretnja proističe iz specijalnog Zakona o neredima iz 1886. godine, po kojem je policija obavezna da isplati novčanu kompenzaciju u slučaju nanošenja štete na imovini gradjana, uključujući oštećenje zgrada u uličnim neredima, u roku od 14 dana od trenutka podnošenja zahteva oštećene strane. Pritom, ne postoji ograničenje razmera isplate.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0cbVW_QS2eE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Britanski humor :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]