banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
d.a. je napisao:
stefanzivkovic Stefan Živković
NEZVANICNO: Eulex dobio naredbu da se povuce sa severa Kosova.

Onda ostaje KFOR ali i Srbi. Tačijevi izljevi nervoze su za domaću kosovsko-šiptarsku upotrebu.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
E sad mi se vec povraca!....nego radujeme to sto ovi ameri jedino jos oruzijem mogu da zveckaju sve ostalo im je otislo u @urac odavno je njima Nemacka okrenula ledja!!!

Томас Кантримен: Наредни дани важни за европске интеграције Србије

Београд - Одлука коју ће Београд донети наредних дана имаће велики утицај на евроинтеграције, оценио је заменик помоћника америчког државног секретара Томас Кантримен.

У том контексту он је подсетио да ЕУ ускоро треба да донесе одлуку о кандидатури Србије.

Коментаришући ситуацију на северу Косова, он је демантовао да је Вашингтон знао за акцију специјалних снага косовске полиције које су покушале да заузму административне прелазе Јариње и Брњак или да је ту акцију одобрио.

"Нисмо били обавештени, нити смо одобрили такав приступ", рекао је Кантримен у изјави за Б92.

"Косовска влада је и сама способна да повлачи било паметне, било исхитрене потезе", додао је он.

Одмах треба сести за сто, оценио је за Б92 званичник америчке администрације, истичући да није битно да ли ће то бити у Бриселу или негде другде јер овај проблем може да се реши.

"Мислим да Приштина и Београд не би требало да постављају предуслове за наставак преговора, него да се врате преговорима, рекао је Кантримен.

Кантримен је истакао и да Еулекс и Кфор имају конкретан мандат који, по његовим речима, није политички.

"Не треба правити непријатеље од Кфора и Еулекса који имају конкретан мандат, који није политички и они не желе да учествују у политичким играма Београда и Приштине. Треба знати ко су партнери, а ко су ривали", закључио је Кантримен.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka

Kako smo glupi! Ali glupi za medalju! Ponovo su srpske "pregovarače" preveli žedne preko vode po ko zna koji put. KFOR će biti na prelazima ALI uz srpske policajce iz KPS-a biće prisutni i "kosovski carinici". To je "kompromisno rješenje" do sredine septembra kada Srbiji ponovo budu nametnuli da prizna pečate tzv. Kosova. U stvari sve što Šiptari zamisle Srbija mora potpisati očito jer oni imaju i rezervno rješenje kao što smo vidjeli 26. jula. Nečuveno! Na kraju ako Šiptari budu tražili od Srbije da im preda manastire i crkve oni će i s tim složiti. Eh budale jebene! :banghead:

:angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
ja bih da sam mudjos ili ujo stvarno prasnuo u smijeh i sprdao se sa ovim srpskim "uspjesima"

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka

Jedva čekam da za par decenija đavo na Kosovu dođe po svoje. A kad tad će gospodari svoje sluge pustiti niz vodu. Prethodno je potrebno Srbiju očistiti temeljito od žutih i od svih bivših komunjara i njihovih potomaka koji se bave politikom kao i udbaša.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka

Izgleda Srbi na barikadama ne popuštaju. Poručuju Bileru da ne prihvataju taj "dogovor" i da dođe da blokade ukloni sam ako smije.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ima li novosti od tih vasih frendova dole s kosova

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
moja dva mitrovcana su zene i djecu poslaliu srbiju (bg-ns) a oni dole kazu nije tolika frka u mitrovici (treci koji je u gorazdevcu se ne javlja ali sam cuo da je ok malo povisene tenzije ali navodno KPS drzi pod kontrolom situaciju)

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Мештани Јагњенице ископали пут да спрече пролаз Кфору

ЗУБИН ПОТОК – Неколико десетина мештана Јагњенице блокирало је пут у том селу на северу Косова како не би дозволили припадницима француског Кфора да дођу до пункта на коме су до 14 сати биле њихове колеге из Украјине.

Мештани тог дела Ибраског Колашина ископали су пут ровокопачем дубине два, три метра у намери да онемогуће припаднике Кфора који долазе из правца албанског села Чабра, да стигну до пункта.

Украјински припадници Кфора напустили су данас око 14 сати контролни пункт на улазу у Јагњеницу - на путу Звечан-Зубин Поток, који је постављен пре пет дана.

У селу Зупче, где Срби десети дан блокирају пут Косовска Митровица - Рибарић, данас је отворена једна коловозна трака.

Она ће бити отворена док трају преговори представника Београда Борислава Стефановића и Горана Богдановића са командантом Кфора Ехрардом Билером.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
GENIJALNO!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Пуна подршка браћи Србима на КиМ!

Издајничка власт вам неће помоћи јер она ради по инструкцијама газди из ЕУ, али наш Српски народ ће вам помоћи колико може.Нема предаје!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
To sto napises Srpski velikim slovom nece te uciniti vecim Srbinom.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka

Čitajući komentare kosovskih Srba sa sjevera na twitteru imam osjećaj da njih ovo stanje ne tangira puno. Idu na blokade. U međuvremenu gledaju utakmice vaterpolo reprezentacije i fudbalske utakmice Partizana i Zvezde. Odu na ručak pa ponovo na barikadu. Ostave komentar i naprave par slika. Čak ističu da se ne boje uopšte kosovskih Albanaca niti Tačija.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
hercegovac27 je napisao:
Čak ističu da se ne boje uopšte kosovskih Albanaca niti Tačija.
Što bi se bojali šiptara, nama Srbima nisu problem šiptari već amerikanci i srbijanski dupelisci, sa šiptarima bi mi završili za 24 h.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 15:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Baš ih kvalitetno boli k****. Ili je to dio neke fantastične projevropejske taktike?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 16:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Feb 2011, 13:59
Rivaldinho je napisao:
Baš ih kvalitetno boli k****. Ili je to dio neke fantastične projevropejske taktike?

Дио тактике. И позиција и лажна опозиција су на истом задатку.

Upitan kakav bi bio stav SNS ako EU postavi takav uslov, Nikolić je televiziji B92 rekao da je to kao da ga pitaju da li da se "odrekne jednog ili drugog sina".

Који кретен. Који кретен... Кретен пљаћеник.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kao postignut dogovor...cim je taci to prihvatio znaci lose!

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pusiona su..
tako su dogovorili

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2011, 21:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ovo meni iskreno ne izgleda lose....ispravite me ako gresim?
taci nije uspeo plus ovo ce vaziti samo do 15 sept. ja bih rekao 1:0 za nas...

Представници Владе Србије постигли су договор о решењу кризе на северу Косова са комадантом Кфора Ерхардом Билером, изјавио је вечерас министар за Косово и Метохију Горан Богдановић.

"Споразум који смо постигли подржала је Влада Србије и председник Републике Борис Тадић. Мирним путем можемо бранити легитимне интересе", рекао је Богдановић на барикади окупљеним Србима у месту Рударе.

Он је позвао грађане да подрже споразум постигнут са Билером.

"Споразум није идеалан, разговарали смо у лошим околностима, наша реакција је спречила косовског премијера Хашима Тачија да спроведе у дело оно сто је наумио", рекао је шеф преговарачког тима Београда Борислав Стефановић.

Он је прецизирао да је договор у вези са прелазима Брњак и Јариње и да предвиђа да тамо нема албанских цариника, нема РОСУ специјалаца и нема симбола такозване државе Косова.

"На прелазу Брњак биће полицајци косовске полиције из Зубиног Потока, 28 Срба и тојица Албанаца", рекао је Стефановић.

Нема такозване косовске царине на овом прелазу, договор који је постигнут је привременог карактера и има пуне међунаордне гаранције, а на санази је до 15. септембра

p.s. mogu da ulaze vozila do 3,5 t! to ja vidim kao jedinu stavku koja je nametnuta ali kao sto rekoh samo do 15septembra...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]