banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 07:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2011, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Moja bivša riba

Zvala se jednostavno, Ivana. I danas se valjda zove tako. Ne znam da l je živa, al pravo da vam kažem, nekako mi puca kurac. Elem, pucanje kurca na stranu, al mi smo se beskrajno voleli. Išli smo u vrtić "Pčelica Maja", ona u srednju, ja u veliku grupu. Ona je nosila roze mašnicu u kosi, a ja plave patofne na nogama. Ona nije znala da kaže slovo r, a ja sam znao da kažem sva slova, pa sam je zezao da izgovara "Riba ribi grize rep" i svaki put je poljubio u nos kad to kaže. Bila je slatka kao lipov kurac....ovaj, lipov med, ili možda bagremov, ne sećam se. Stalno smo blejali zajedno u pesku. Ljuljao sam je na ljuljašci i klackali smo se zajedno. Naučila me da igram lastiš, a ja nju da puca iz pištolja na kapisle. Najviše sam voleo, kad nas vaspitačice pošalju na spavanje, da se iskradem iz svog kreveta, uđem u sobu gde je srednja grupa i uvučem joj se u krevet. Tamo smo otkrivali naša tela. Ona je dodirivala moju pišu, a ja mazio njenu picu. Smejali smo se k'o ludi na brašno i bilo nam je do jaja. Jednom prilikom nas je izvalila vaspitačica i rekla našim roditeljima da smo psihijatrijski slučajevi. Moja mama je plakala, a ćale me pit'o "Jesi jeb'o ti ovu malu" i šmekerski se osmehnuo. Od tad nam nisu dali da se družimo, ali smo se viđali krišom ponekad. I kako je to Miroslav Ilić lepo opisao, jednog dana dok sam se sam vraćao iz vrtiča, video sam da se prokleta kurva krlja s nekim u senci kestena. Tad mi je puk'o film i pucao sam tom pederu u nogu. Pištoljem na kapisle, naravno. Ona je skočila i manirom iskusne latino glumice rekla: "Ovo nije ono što ti misliš, mi smo samo...", ali ja nisam želeo da je slušam. Plakao sam danima i noćima, odbijao sam da jedem poparu. Ispisali su me iz tog vrtića i upisali u "Neven". Tamo sam se navukao na dop i sad vam ovo pišem i verovatno odbrojavam poslednje trenutke mog bednog života bez Ivane. Ivana, I wiil always love you iako si jeftina droca.

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 10:55 
PRedobro!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 07:39 
Troldžija

Lik koji troluje na krajiškom prelu. Ima običaj da u sred pesme izbaci neke svoje rime i pokvari narodu veselje. Takođe poznat je po tome što ga Krajišnici stalno isprebijaju, pa se kući vuče kao olinjala seoska mačketina koja popije koju oklagiju pride, jer ima ljubomornu ženu sa veoma lakom rukom.

Citiraj:
Žare i Goci okupili društvo ispred pilane, tu su i zvučnici sa Alpina pojačalom, toči se rakija i mezi se. Kreće i pesma :
-Malo Slađa malo Zorka...
(ubacuje se troldžija)
-Malo sise i pičoka, pojebe se više koja
eto đe je snaga moja!

Gosti se krste i levom i desnom, prelazi se na sledeću pesmu.

-Milice kćeri tatino zlato...
(troldžija mu dao po spemu)
-Tebe bi čiko za sisu vato!

U tom trenutku gasi se pojačalo, a pale se pijani Krajišnici sa arsenalom koji su preneli preko granice još devedest pete. Epilog priče je par stotina hitaca, šumski požar i krivična prijava protiv NN počinioca.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
dobar :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Bilo nekada prije ... valjao se od smijeha, sad nadjoh ...

Autentični Srpski junak

Übermensch* koji prkosi standardnim pogledima na život. Odlikuje se neverovatnim sklopom fizičkih i mentalnih sposobnosti.
Zna da zakolje prase, opeče rakiju, rastavi i sastavi sva "Zastavina" vozila, puca iz pištolja na slavljima, popravi veš mašinu, vozi traktor.

Može da izroni krst iz ledene vode, završi fakultet sa 500 evra, popije 3 gajbe piva (do prvog pišanja), 2 litra rakije, pojede 40 sarmi, celo prase/jagnje.

Služi se borilačkim veštinama i barata sa razbijenom flašom, stolicom, kaišem (žena, deca..).

Mrzi Hrvate, Albance, pedere, vegetarijance, amere, komšiju...
Voli Ruse, Grke, kuma...
Ima veze u svim institucijama, rođake u inostranstvu, pretke na nebu i veze sa mafijom.

*(Fridrih Niče - Nadčovek)
Citiraj:
"Cenim da si autentični srpski junak!"

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
tensSa je napisao:
Troldžija

Lik koji troluje na krajiškom prelu. Ima običaj da u sred pesme izbaci neke svoje rime i pokvari narodu veselje. Takođe poznat je po tome što ga Krajišnici stalno isprebijaju, pa se kući vuče kao olinjala seoska mačketina koja popije koju oklagiju pride, jer ima ljubomornu ženu sa veoma lakom rukom.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p-r-e-j-a-k-o

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 15:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
NiZ je napisao:
Bilo nekada prije ... valjao se od smijeha, sad nadjoh ...

Autentični Srpski junak

Übermensch* koji prkosi standardnim pogledima na život. Odlikuje se neverovatnim sklopom fizičkih i mentalnih sposobnosti.
Zna da zakolje prase, opeče rakiju, rastavi i sastavi sva "Zastavina" vozila, puca iz pištolja na slavljima, popravi veš mašinu, vozi traktor.

Može da izroni krst iz ledene vode, završi fakultet sa 500 evra, popije 3 gajbe piva (do prvog pišanja), 2 litra rakije, pojede 40 sarmi, celo prase/jagnje.

Služi se borilačkim veštinama i barata sa razbijenom flašom, stolicom, kaišem (žena, deca..).

Mrzi Hrvate, Albance, pedere, vegetarijance, amere, komšiju...
Voli Ruse, Grke, kuma...
Ima veze u svim institucijama, rođake u inostranstvu, pretke na nebu i veze sa mafijom.

*(Fridrih Niče - Nadčovek)
Citiraj:
"Cenim da si autentični srpski junak!"

cudno znam par ovakih? :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 18:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Liga izuzetnih džentlmena?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Рођендан -
Дан у години кад се другари окупе око тебе очекујући бесплатан алкохол.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Banja Luka

Nekada grad sporta.Sada grad klosara i samozvanih kriminalaca od 15 godina koji kupe air patiku,suskavac i istripuju da su kao kriminalci 90-tih.Rijetki treniraju,vecina ih konzumira radije alkohol i cigarete nego sklekove i trbusnjake.Naravno uzori su Kristijan Golubovic,Jelena Karleusa,Sandra Afrika...Ti klinci su i navijaci Banjaluckog Borca,kluba koji zasluzuje bolje navijace.Kada bi se brojali punoljetni navijaci Borca,ne bi ih bilo ni 700.''Борац је 1988. године постао побједник купа Југославије, и ушао у историју као једини друголигаш који је у историји тог такмичења био побједник југословенског купа.''Ali dosta o tome.
Ali nije sve tako sivo u BL,to je grad poznat po lijepim djevojkama.Ipak,vecina njih su sponzoruse i iako se stide to priznati nijedna ne voli da pjesaci,jer sta je momak bez motorcica ili auta.Zalosno je to sto na 1 momka dolazi 7 devojaka,a opet je od tih 7 naci jednu pravu i iskrenu.Sto se tice nocnog zivota,tu se ne moze nista zamjeriti jer zaista ima mnogo mjesta za izlaske.Jedini problem je sto svaki izlazak zavrsi sa tucom koju je zapoceo nalozeni klinac(po mogucnosti sa Mejdana,Starcevice-ti su najopasniji).Banjalucani(mislim na mladje generacije) pokusavaju da lice na Beogradjane.Zajednicki su im jedino ovi hostaplercici i mafijasi od 15 godina koji tripuju kriminal.I naravno sponzoruse...Jednostavno,klinci su u haosu,sto rece Shkabo.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jes ga i taj nasra, al ono dao si oduška...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 21:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jul 2011, 20:36
to mora da je piso neki "ogorceni starkelja"! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ево још мало о Бањалуци
Citiraj:
Glavni grad Republike Srpske. Ako gledamo geografski položaj, infrastrukutru i građevine, Banja Luka je nesumnjivo jedan od najlepših srpskih gradova. Ali, jedan grad čini posebno njegovo stanovništvo, a ako gledamo Banjalučane, tu dolazi do problema. Banjalučani su (uglavnom, čast izuzecima) gomila nabrijanih, nadobudnih, dignutih fensera koji misle da je njihov grad centar sveta. Banjalučani su redovno nakurčeni i ubeđeni da su svi drugi daleko ispod njih, štaviše da se BL može porediti sa NS ili čak BG. Najcrnje je što je najveći deo tih Banjalučana u stvari izbeglo stanovništvo Kupresa, Glamoča, Sanskog Mosta i sličnih vukojebina a koje sa Banjom Lukom nema nikakve veze. Tu su i gorštaci iz Dragočaja, Trna, Mahovljana i drugih sela koji sebe smatraju Banjalučanima.

О Лешинарима
Citiraj:
Navijačka grupa hrvatskog nogometnog kluba Borac iz Banje Luke. Odlikuju se pre svega nakurčenošću i izgubljenošću u vremenu u prostoru. 65% lešinarskog kopa pohađa osnovnu školu, dok ostatak čine buzdovani od 15 i više godina koji ne znaju šta bi od sebe. Lešinari neosnovano sebe smatraju najjačom navijačkom grupom u Bosni, iako se njihovo navijanje mahom svodi na poziranje, veličanje Banje Luke i kopiranje beogradske ulične škole (air max, trenerke, ložana i sl). Najljući protivnici su im navijači fudbalsko

selebritiji banjaluke
Citiraj:
trebalo bi da nabrojim neke od najpoznatijih likova grada banja luka, legende, ljude koje poznaje cijeli grad zahvaljujuci svojim boemskim ispadima i svojoj prepoznatljivosti, a zapravo ljude koji nikad "nista" konkretno nisu napravili..

jefta 60, pjesnik, filozof, amaterski arheolog, navodno je prekopao citavu tvrdjavu kastel trazeci ko zna sta, poznatiji kao dalabu koja se redovno kupa u vrbasu na - milion stepeni C

majda 60, prva medju prvima, grupi djevojka, zaljubljena u zdravka colica od pamtivjeka, ona bi rekla da mu je bila vjerenica, ostatak grada je poznaje kao nekog koga cete pronaci na svakoj pijanci u gradu, a svadbe su njen zastitni znak, ima vip tretman

bolero 35, nesudjeni igrac fk partizan, beograd, prolupao od silnog uzbudjenja rekli bi gradski zlobnici, ali druga strana je da je prolupao u ratnim desavanjima, ko bi znao, zato i jeste legenda. inace, najvidjeniji od navedenih, prvo ga ne vidite, on vidi vas, a vi cete, ako ste dobra cupi, osjetiti njegov stisak na svome dupetu i vrlo vjerovatno dobiti jako glasan kompliment

zena koja strajka kod doma vojske 60, lujkara, prolupala od ko zna cega, sa sobom nosi karton i natpis na kojem direktno proziva iz dana u dan. ne bi to bilo tako strasno, da vas ne ufati za ruku i krene da vas psuje, kao najveceg politikanta, samo ako ste lijepo obuceni

arsen, arsa 50, za razliku od ostalih koji su ludaci kako god okrenes, ovaj covjek nije, on je samo legenda. inace, svojevremeno, sef obezbedjenja brojnih banjaluckih klubova, sad na celu jednog od najmocnijih, boom boom room-a. legenda, jer vas taj covjek nece pustiti unutra, cak ni da vam je tata mile dodik, a mama kondoliza rajs, da ste miss svijeta i jos bogati i slavni kao opra vinfri, ako mu se ne svidjate. kraljevski tretman imate ako ste cool, nasmijani i mirisite ljudski. legenda.

И за крај
Rodni list iz Drvara ili Glamoča
Citiraj:
Hartija od najveće vrijednost pri zapošljavanju u Administrativnoj službi Grada Banja Luka ili Vladi Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ovo za Bl je pisao neki idiot. Doduse, jos ne mogu 100% da procjenim, je li samo idiot, ili KOMPLETAN idiot.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 16:52 
MuskoBre je napisao:
Ovo za Bl je pisao neki idiot. Doduse, jos ne mogu 100% da procjenim, je li samo idiot, ili KOMPLETAN idiot.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
http://vukajlija.com/zabava/posteri/188264

Poster je nidje veze al' zato komentari :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka

Čak Boris

Srpski (anti)superheroj. Njegove supermoći obuhvataju upravljanje elementima vode, vatre i zemlje, te mogućnost bacanja radioaktivnih zraka. Njegov ratnički krik koji mu je ujedno i trejdmark je "Iz'ini". On je na neverending kvestu da nadje drevnu Euniju, legendarnu obećanu zemlju. Legenda kaže da su je njegovi preci potopili zajedno sa Atlantidom i Japanom, ali on čitav život traga za njom.

Legenda kaže da je nekada u dalekoj buducnosti pluskvanimperfutura XVII ušao u Euniju, ali kako je ona bila zaražena, dobio je tifus, kredit i postao još i žirant.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]