banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 13:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2011, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
To je osnovni problem...nista nismo zavrsavali sto se pocelo..podjednici pisu istoriju..pa tako sad imamo siptare da prave drzave ldp i svasta nesto...al sad je kasno i treba mjenjat taktiku

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
old fashion men je napisao:
jellyfish je napisao:
old fashion men je napisao:
A šta je to Milošević uradio 99'?

Pa pokusao se suprotstaviti silom. Tadic samo pokusava da sve izgladi pregovorima. Ne znam zasto mu se to zamjera? Je li po vasem misljenju bolje da dovede vojsku tamo, pa da opet cijeli svijet udari i skrsi sve kao 1999?

Nije se dovoljno suprotstavio skoro pa nikako, trebao je sto puta više, a kad je počelo bombardovanje nije trebao potpisivati ništa već ratovati do kraja.
Uostalom šta je trebao pustiti šiptare da laganini kolju Srbe po kosovu, a kad završe pustiti ih da nastave po Srbij :roll:

Problem miloševića je što ništa nije uradio, trebalo se šiptarima najebati majke još 92', Milošević je šiptarima dao i stvorio državu majke mu se mrtve najebem.
Dok su Srbe klali po Hrvatskoj, Bosni, Kosovu komunistički degenerik je trabunjao o miru baš kao i Tadići, umjesto da mobiliše sve živo i razjebe govna.

Sve si dobro rekao osim jedne stvari koju ću opet da ti ponovim: Slobo NIKAD nije bio komunista nego najobičniji propali bankarski birokrata, čim se kitio druga priča...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Kad jace i bogatije drzave kao sto su Irak i Libija nisu uspjele da se suprotstave natou, normalno da nebi mogla ni Srbija, sto je dokazano i 1995 i 1999. Srbi sto bi dobili slanjem vojske na Kosovo je nova "Oluja" kao u Hr 95', ili nova 1999.
Tadic to zna i nije budala da izaziva.
Rjesenje bi bilo upravo ono sto ldp predlaze.
A to je da je Srbija usla u Nato, sad Siptari nebi smjeli pisnuti, a Srbija bi imala pravo da posalje vojsku, a Nato nebi mogao nista i cak bi pomogao Srbiji kad bi bila njihova clanica. To Tadic zna, zato i pokusava da uvede Srbiju u EU i Nato, jer bez toga smo protiv cijelog svijeta i osudjeni na gubitak. A ulaskom u evroatlanske integracije velike sile bi bile na nasoj strani, umjesto na njihovoj. Ali pogresna politika je uvijek suprotstavljanje cijelom svijetu, i protiv toga se Tadic bori.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
jellyfish je napisao:
Kad jace i bogatije drzave kao sto su Irak i Libija nisu uspjele da se suprotstave natou, normalno da nebi mogla ni Srbija, sto je dokazano i 1995 i 1999. Srbi sto bi dobili slanjem vojske na Kosovo je nova "Oluja" kao u Hr 95', ili nova 1999.
Tadic to zna i nije budala da izaziva.
A to je da je Srbija usla u Nato, sad Siptari nebi smjeli pisnuti, a Srbija bi imala pravo da posalje vojsku, a Nato nebi mogao nista i cak bi pomogao Srbiji kad bi bila njihova clanica. To Tadic zna, zato i pokusava da uvede Srbiju u EU i Nato, jer bez toga smo protiv cijelog svijeta i osudjeni na gubitak. A ulaskom u evroatlanske integracije velike sile bi bile na nasoj strani, umjesto na njihovoj. Ali pogresna politika je uvijek suprotstavljanje cijelom svijetu, i protiv toga se Tadic bori.

djindjic je sve to vec pokusao...samo su mu rekli decko vrati se kuci!
evo ti zadnji njegov intervju:

http://www.youtube.com/watch?v=yVHJzLvIRMM
sve objasnjeno u crevca!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
A to je da je Srbija usla u Nato, sad Siptari nebi smjeli pisnuti, a Srbija bi imala pravo da posalje vojsku, a Nato nebi mogao nista i cak bi pomogao Srbiji kad bi bila njihova clanica

E vidiš i bolje da nije, jerbo članstvo u tom klubu povlači velike obaveze prema NATO pravilima, tipa oprema & standardizacija koja bi koštala Srbiju ko Svetog Petra kajgana a ionako su u dugovima do guše. Prenaoružavanje VS bi koštalo više nego lobiranje za srpski interes, a za Prage imamo savim dovoljno municije u magacinima da otjeramo Šipce u Jadransko more.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
nepokoreni je napisao:
, a za Prage imamo savim dovoljno municije u magacinima da otjeramo Šipce u Jadransko more.

Ma nisu problem Sipci. Sipci su mogli biti savladani i 1999, da nije bilo Natoa. Problem je Nato koji bi branio Sipke, isto kao sto je bio problem i 1999, da ne govorim sto bi im davao municiju, podrsku, vidjeno 1999.
Nema sumnje da je Srbija jaca od Kosova. Ali isto tako nema sumnje da je Nato jaci od Srbije. U tome je problem, i Tadic to dobro zna, zato i ne reaguje burno jer zna da bi to bio poraz mozda veci i od onog u Hrvatskoj 1995.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
jellyfish izvini al sta god ona kokainska budala predlozi ja nebi pa makar me nato gruvo milion godina ...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Evo sad sam i ja čuo o opštoj mobilizaciji sigurnosnih agencija na Kosovu. Užasno koliko sebi daje Tači za pravo... :?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Panzer je napisao:
Evo sad sam i ja čuo o opštoj mobilizaciji sigurnosnih agencija na Kosovu. Užasno koliko sebi daje Tači za pravo... :?

Нажалост може му се. Тадић ће на то само да се извини.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ne znam šta da mislim. Zaista nisam za opciju ratovanja i iskreno strah me ali ako Tači nastavi ovako ne vidim drugo rješenje. Nažalost i da Tači nastavi sa takvim potezima i pokrene neku akciju na Srbe na sjeveru Kosova bojim se da bi Srbija sjedila skrštenih ruku... :?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 07:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
nasi cepaju fudbal
http://www.youtube.com/watch?v=TCHu010S ... dded#at=10
SRBIJA!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 08:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Sever Kosova je 95% etnicki srpski.Taj prostor je veoma nepristupacan i tezak za osvajanje, tu su planine Kopaonik, Rogozna i Mokra gora.Nema sanse da kfor blokira granicu, preko tih planincina i prasuma ima hiljadu staza i puteva.Moji preci zu ziveli na prostoru ibarskog kolasina pa znam teren.Kforu nije dovoljno ni 20 000 vojnika da rese situaciju na terenu.Pride sto srbi na severu imaju naoruzanje, od snajpera, do igli za obaranje helikoptera.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Opet price kao i prije...imamo ovo, imamo ono...branicemo se. a onda sve padne u vodu.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 09:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
I ako imaju, i ako nemaju to netreba piskarati svuda okolo. Što bi rekli neprijatelj sluša i gleda.

Ubr ne kaže se snajper, već snajperska puška. Snajper je čovjek, a ne oružje.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 09:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Boj ne bije svijetlo oružje nego srce u junaka davno neko reče, samo što kod nas na jednog junaka buljuk izdajnika....tako da ti teorija o oružju ne pije vode sve da svi imaju po S-300 u ambaru.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
jellyfish je napisao:
A to je da je Srbija usla u Nato, sad Siptari nebi smjeli pisnuti, a Srbija bi imala pravo da posalje vojsku, a Nato nebi mogao nista i cak bi pomogao Srbiji kad bi bila njihova clanica.

Au, kako naivno. Grčka i Turska su u NATO-u pa opet Grci strepe od Turaka i ključno naoružanje, kao protivavionssko, a mislim i komunikacione sisteme, ne kupuju od NATO-a. Da je interes NATO da Srbi imaju vlast na Kosovu mi bismo i imali jer bi imali i NATO i Rusiju i Kinu iza sebe, št će reći, cijeli svijet.

One pizde na vlasti bi trebale da kažu "Ako NATO ne može da zaštiti naš narod od pogroma, mi imamo kapacitet da to uradimo". Od ovolikog skidanja gaća mi je muka. Ne kažem da treba u rat, ne daj Bože rata, ali treba lupiti šakom od sto, a ne da onaj terorista Tači glumi vojskovođu i državnika.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 10:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
пошаљите говнару мејл
http://www.predsednik.rs/mwc/default.as ... =cir&hs1=0

Бoрисe Taдићу... Кaд си дoшao нa влaст Бoрисe Taдићу, нaрoд кojи тe дoвeo je мислиo дa ћeш ти и твoja бajнa eкипa нeштo урaдити зa Србиjу... Mислиo je нaрoд дa ћe рушeњeм Mилoшeвићa нaступити jeднo нoвo и бoљe дoбa зa Србиjу... Tи и твojи стe тo oбeћaвaли, oбeћaли српскoм нaрoду дa ћe ући у EУ, дa ћe приврeдa цвjeтaти, дa ћeш сe oбрaчунaти сa криминaлoм и свaким видoм тeрoризмa, штa свe нистe oбeћaвaли ти и твoja eкипa... Штa си урaдиo Бoрисe Taдићу??? Прeдao си свe oфицирe и бившe прeдjeдникe, нaпуниo си Хaшкe ћeлиje, нeки сe нису ни врaтили живи... уништиo си сву српску приврeду... прoдao си свe бившe фирмe-гигaнтe нa сумњивим тeндeримa, oстaвиo си нaрoд нa улици, уништиo си српскoг сeљaкa, увoзитe jaбукe из Tурскe и oд кojeкудa a српскe jaбукe труну и прoпaдajу... трунe и прoпaдa држaвa Taдићу, трунe зaхвaљуjући тeби... Нaкoн штo си прeдao свe штo ти je Хaг трaжиo, пoтрчao си финo лиjeпo дa сe извиниш свимa зa српскe злoчинe, стигao си oтићи и у Срeбрeницу Taдићу, ти сe извињaвaш зa нeчиje злoчинe a Нaсeр Oрић нaкoн двa мjeсeцa прoвeдeнa у Хaгу шeпури сe и смjeшкa у Сaрajeву a муслимaни гa дoчeкуjу кao нajвeћeг хeрoja... Идeш у Хрвaтску Taдићу дa сe извиниш зa српскe злoчинe Joсипoвићу и њeгoвoм нaрoду, je ли сe oн тeби извиниo Taдићу?? Ниje, oн je тo тeби лиjeпo упaкoвao и свeзao мaшну aли oд њeгa ниси чуo ту риjeч "извинитe"...
Oдржaвaш лиjeпe вeзe сa Хрвaтскoм и Фeдeрaциjoм БИХ a oдричeш сe свoг нaрoдa Taдићу у Рeпублици Српскoj, кaжeш ти сe нe миjeшaш у ствaри Рeпубликe Српскe jeр нe жeлиш дa квaриш дoбрe oднoсe сa БИХ. Кaд ћeш Taдићу схвaтити дa je Рeпубликa Српскa ствaрнoст и дa су тo и муслимaни oвдje нeрaдo прихвaтили, кaд ћeш схвaтити дa сe зa ту исту Рeпублику Српску нaрoд oвдje бoриo вишe oд три гoдинe??? Aли нeмa вeзe Бoрисe, Рeпубликa Српскa и Србиja ћe пoстojaти и бeз тeбe, ниси je ти ни ствaрao, ти си тaj кojи руши свojу држaву Србиjу, aкo ти тo уoпштe дoживљaвaш кao свojу држaву... Кo си ти Бoрисe Taдићу, oдaклe су ти кoриjeни, je л' тe учиo oтaц кao мaлoг икaквим људским вриjeднoстимa, je ли тe нaучиo aкo ниси спрeмaн дa сe нoсиш сa нeчим дa нeкoмe другoм уступиш oнo сa чимe ти нeћeш или нe мoжeш дa сe нoсиш??? Зaр ти мислиш дa je мaлa ствaр бити прeдсjeдник jeднe држaвe, тeби je oвo свe нeкa игрa и зajeбaнциja, jeси ли ти свjeстaн Taдићу дa си прeдao jeдaн диo српскe тeритoриje, дa сe шиптaри спрeмajу у рaт дa узму и пoсљeдњи диo тe тeритoриje!!?? Штa ћeш им рeћи нa oвo Taдићу, хoћeш ли им рeћи дa узму или улaзиш у рaт или ћeш пoднeти oстaвку штo би билo нajчaсниje и нajпoштeниje, пoвуци сe дoк je вриjeмe oпрoстићe ти нaрoд, jeр срби имajу jeдну свojу нeсрeћу, штo читaв живoт сaмo oпрaштajу и прaвe истe грeшкe... Jeси ли свjeстaн Taдићу дa aкo тoтaлнo изгубимo Кoсoвo дa ћe сe oхрaбрити и муслимaни у Сaнџaку, вeћ ти дoлe урушaвajу држaву и устaвни пoрeдaк, нe трeбa им мнoгo дa сe и oни oкурaжe, jeси ли свjeстaн дa и Вojвoдинa мoжe дoћи нa рeд??? Aкo тe нeкo плaтиo дa урaдиш свe oвo, узeo си вaљдa дoвoљнo, прeдajтe влaст и пoтрoшитe тe свoje крвaвe и прљaвe пaрe, пусти oвaj нaрoд нeкa сaм oдлучи штa ћe и кaкo дaљe... Aкo ниси плaћeн a дoбиjaш дирeктивe, тo je joш стрaшниje, знaчи дa свe oвo рaдиш из љубaви прeмa нeкoмe и убиjeђeњa... Aкo рaдиш свe oвo из свoje глaвe (у штa нe вjeруje никo) oндa ти Бoрисe имaш oпaсaн прoблeм сa рaсуђивaњeм и лoгикoм!! Рaт сe спрeмa Taдићу, пoвуци сe дoк je вриjeмe, aкo ниси спoсoбaн рeћи ништa другo oсим пoнaвљaти jeднe тe истe рeчeницe oд кojих нaм je свимa мукa, oндa иди... Приje или кaсниje ћe дoћи трeнутaк кaд ћe ти нaрoд судити Taдићу, a сjeти сe кaкo je тo билo 2000 гoдинe...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 10:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
http://www.srpskikulturniklub.com/pismo-narodu-srpskom

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
RainMan je napisao:
Sever Kosova je 95% etnicki srpski.Taj prostor je veoma nepristupacan i tezak za osvajanje, tu su planine Kopaonik, Rogozna i Mokra gora.Nema sanse da kfor blokira granicu, preko tih planincina i prasuma ima hiljadu staza i puteva.Moji preci zu ziveli na prostoru ibarskog kolasina pa znam teren.Kforu nije dovoljno ni 20 000 vojnika da rese situaciju na terenu.Pride sto srbi na severu imaju naoruzanje, od snajpera, do igli za obaranje helikoptera.

Tačnije 98% je Srba a nemaju snajper nego im je podmetnut čitav slučaj iz Prištine. Mada neki navode da je ubijen i sa područja centralne Srbije ali to je opet samo priča. A šta sve imaju Srbi od naoružanja na KiM o tome se ne priča. Na svu sreću imaju oružje.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
stefanzivkovic Stefan Živković
NEZVANICNO: Eulex dobio naredbu da se povuce sa severa Kosova.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]