batica je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
E ovako, Cvetković mu je obezbjedio potpis ugovora sa klubom na četri godine, na njegovo insistiranje, a zauzvrat mali je pao pod njegov patronat, znači on mu je postao menadžer, kelpio je igrača na teret kluba i dok je on tu malog će da gura u prvi plan, a kada mali bude odlazio on će da uzme dio novca...
Takođe se bojim i da je jučerašnje vađenje Grahovca treniranje strogoće i pokušaj da ga privoli na lojalnost... Znama da je slične stvari sa njim pokušao i Džimi...
Ništa na pp, ovako mogu svi da čitaju...
srdjane da li je ovo ucjena?
A odakle ova informacija?
Koliko je tacna?
Nista drugo nego rekla kazala ja bi rekao, a i da je tacno sta je sada tu problem, sta mali nije dovoljno dobar za Borac, mozda i nije ne kazem ne znam vidjecu, ali covjek gura domace igrace i to je po meni vise nego pozitivno, ali izgleda sada JE I TO PROBLEM.
Sad ko ce njemu biti menadzer, Cvele, tata, mama, Pero ili Simo, mene ne zanima, zanima me da mali stasa u igraca i da se za tri godine proda za min. 200.000 evra i da od toga borac dobije bar 50%, e to je pravi posao. A ove price ja sam cuo, nacuo, rekao mi od koleg brat koji zna, ostavi, nemoj uzimati kao tacne, nego sa rezervom.
Na kraju krajeva, rezultati ce suditi Cvetkovicu, to je jedino mjerilo, za sada su vise nego dobri, rekao bi solidni.
Jone je napisao:Ne znam samo sta ljudi ne razumiju u ovoj recenici: TRENER KAŽE SVOM IGRAČU DA DA OTKAZ TRENUTNOM MENADZERU I DA CE MU NOVI MENADZER BITI UPRAVO ON. U PROTIVNOM, NECE IGRATI!!!
Ti si licno ovo cuo? Neko ti rekao ko je cuo svojim usima, ili je opet rekla kazala? Ako je to istina onda je to bezobrazluk, ali mislim da nije, tj. vrijeme ce pokazati ko je upravu a ko nije. Mozda ja i grijesim, ne znam, smatram da ne grijesim....
P.S. Sto je problem ako sam pisao i pisem na ss.ba? Ili zasto je problem sto ne vjerujem u forumska piskaranja i u teorije zavejere, da cvele hoce ve da nas zajebe.

I naravno da guram svoje, smatram da sam upravu, rezultati sadasnji govore da jesam, kasnije mozda necu biti, tada cu reci da nisam bio upravu nego vi, i da sam krete sto sam pisao sta sam pisao, do tada smatram da Cvele ima dobru namjeru...