banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 122 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Bomba
PostPoslato: 29 Jul 2011, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Koliko znam, Cica je dobio povrat svoje imovine u Sarajevu, ali nezeli da ude posjed jeli bi automatski morao da napusti kucu Maglajlija. Medutim, bacati bombe u naselju gdje se nalazi mnogo dijece, nemoze oprvadti bilo kakav cin ili postupak. I naravno povaljuje se "Borac za ljudska prava" famozni Cankovic, koji tvrdi da na silu neko zeli da protjera Golice na mjesto uzasnih zlocina, silovanja itd.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
[Enterprise] je napisao:
Kretencina. Bacati bombe na ulicu i na taj nacin ugrozavati ostale ni krive ni duze je samo odraz kretenluka. Sreca da se nista nije desilo, jer da jeste siguran sam da pojedini postovi na ovoj temi bili znatno drugaciji...

aha, a kako se to rjesava po tebi? da nije mozda rjesenje da mirno dopusti da ga deloziraju, pa da onda spava ispred zgrade vlade na trotoaru dok ne crkne?!?!?!

u NAJMANJU RUKU njemu trebaju biti obezbjedjeni svi uslovi da se vrati u SA, i to podvlacim - u najmanju ruku, pa tek onda gledati sta ce s njim.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
[Enterprise] je napisao:
Kretencina. Bacati bombe na ulicu i na taj nacin ugrozavati ostale ni krive ni duze je samo odraz kretenluka. Sreca da se nista nije desilo, jer da jeste siguran sam da pojedini postovi na ovoj temi bili znatno drugaciji...

aha, a kako se to rjesava po tebi? da nije mozda rjesenje da mirno dopusti da ga deloziraju, pa da onda spava ispred zgrade vlade na trotoaru dok ne crkne?!?!?!

u NAJMANJU RUKU njemu trebaju biti obezbjedjeni svi uslovi da se vrati u SA, i to podvlacim - u najmanju ruku, pa tek onda gledati sta ce s njim.

Gdje ce spavati???javise na vijestima na ATv-u da ima 2 stana u BL!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
[Enterprise] je napisao:

Ja ne znam kako se to rijesava. Ali razum mi govori da se to ne rijesava bacanjem bombi po ulicama (covjece, da li si ti normalan? bombe, ulica, djeca, geleri, povezujes li ti te pojmove?).
Da je ne znam kakve probleme imao, bacati bombe po ulici i ugrozavati ostale je bezobrazluk i kretenluk. Sto se lijepo nije (kako je uostalom vec jednom najavio) posuo benzinom i prijetio da ce se zapaliti. Jer ako vec hoce da prijeti, neka prijeti. Ali svojim zivotom, a ne tudjim

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Joj ljudi,pustite RSbolja......Čovjek je klasični internet krstaš...Srbuj makar govna jeo i makar pisanje nemalo veze sa činjenicama i zdravom pameću....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
insp_CaLLahan je napisao:

Gdje ce spavati???javise na vijestima na ATv-u da ima 2 stana u BL!

Pa šta da ih ima i 12.

To ne opravdava baliluk postupak potomaka ne samo u ovom slučaju već i u sličnim.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Daj ne pisu gluposti,majmun je to jos izdavao.Kak`a predaja trebali su mu odmah sasut metak u glavu!Ameri su majka po tom pitanju.

Ti si dakle lud,kakvi sud.poltroni??ljudi rade svoj posao za koji su placeni...moras bit bolesnik da podrzavas starca koji na ljude baca bombe...Daleko od toga da su sud i policija efikasni nit ih branim al alooooo...
A to ako imas neki problem obrati se i ti ako si izbjeglica Dane-tu Cankovicu,on je glavni bio jutros tamo,sto se i vidi po snimku...

Znaci retardu nazvao si me ludim i prozvao da pisem gluposti a da nisi ni procitao sta sam pisao ....
Nigdje nisam napisao da ga podrzavam u tome sto je uradio, za razliku od tebe koji bi stvari rijesavao sa :"Kak`a predaja trebali su mu odmah sasut metak u glavu!Ameri su majka po tom pitanju"...
Samo sam komentarisao kako je covjeku doslo do grla...kao sto i jeste jer ovakve stvari rade ocajnici.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Šta ako je njemu stvarno urađen povrat imovine u Sarajevo ali on neće da uđe u posjed?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Onda je cica zasluzio da ide dozivotno u prdekanu.

Medjutim, ako mu nije vracena imovina i ako se ponavlja praksa iz "moderne NDH" onda je njegova reakcija razumljiva. Mada, ja licno u ovakvoj situaciji ne bih bacao bombe vec bih svratio do nadleznog sudije i stjerao mu metak medju oci.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Ništa ne opravdava bacanje bombi u gradu....Nije rat,jbmu mater....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
onda je njegova reakcija razumljiva

ja sam izgleda lud i budala sto ne smatram razumnim bacanje bombi po ulici
nevjerovatno...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@zoka

Kolega, ni ti ni ja ne znamo kako bismo se ponasali u takvoj situaciji.
Ne znam ovog cicu ni njegovu situaciju, tj. da li mimo ove kuce ima neki smjestaj (ova forumska nagadjanja o stanovima su ipak samo nagadjanja, jer svak budala moze piskarati kako mu dodje), ali znam da bih bio u agoniji kad bi mene i moju porodicu neko tjerao iz kuce.
Poznato mi je nekoliko situacija ljudi koji nagrabusili prilikom zamjene stanova da je nevjerovatno kako niko iz ovih sudova nije platio glavom. Doduse, to je sve vezano za stanove u Hrvatskoj....

@Enterprise
Napregni malo vijuge pa ces razumjeti sta pisem.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
@zoka

.

Kolega,ja znam jer sam bio u skoro istoj situaciji....Mene su deložirali iz stana za koji sam dao dva svoja,zamjene u kojoj sam izgubio al' takva sitaucija bila,bez da sam ja uspio deložirati ljude iz svojih stanova....Nisam ni pucao,ni palio se benzinom,a definitivno mi nije padalo na pamet da bacam bombe na policiju....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Simpatizer je napisao:
@zoka

.

Kolega,ja znam jer sam bio u skoro istoj situaciji....Mene su deložirali iz stana za koji sam dao dva svoja,zamjene u kojoj sam izgubio al' takva sitaucija bila,bez da sam ja uspio deložirati ljude iz svojih stanova....Nisam ni pucao,ni palio se benzinom,a definitivno mi nije padalo na pamet da bacam bombe na policiju....

Pa dobro, valjda je jasno da ne reaguju svi na isti nacin. I kako si rijesio tu situaciju? Jesi li spavao pod vedrim nebom? Naravno, ne ocekujem da odgovoris posto su pitanja licne prirode. :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Njegova reakcije ne moze da bude razumljiva
Ne moze zato sto bacanje bombi po ulici i uopste ugrozavanje ostalih nije plod razumne osobe. Prema tome njegova reakcija moze biti razumljiva samo iz ugla takodje nerazumne osobe. A ne iz normalne
To sto se on nalazi u izuzetno zaje*anoj situaciji (ako se nalazi, ne ulazim u to) ne daje mu za pravo da radi to sto radi. Niti daje tebi da ga na osnovu toga uopste i pokusas opravdati. Jer nema opravdanja za takve postupke

Poslednji put menjao [Enterprise] dana 29 Jul 2011, 21:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 21:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:

Pa dobro, valjda je jasno da ne reaguju svi na isti nacin. I kako si rijesio tu situaciju? Jesi li spavao pod vedrim nebom? Naravno, ne ocekujem da odgovoris posto su pitanja licne prirode. :wink:

Nisam spavao pod vedrim nebom,hvala Bogu....a ne bi ni on,čim ima barem jedan stan pored te kuće....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[Enterprise] je napisao:
Njegova reakcije ne moze da bude razumljiva, vijugo.
Ne moze zato sto bacanje bombi po ulici i uopste ugrozavanje ostalih nije plod razumne osobe. Prema tome njegova reakcija moze biti razumljiva samo iz ugla takodje nerazumne osobe. A ne iz normalne
To sto se on nalazi u izuzetno zaje*anoj situaciji (ako se nalazi, ne ulazim u to) ne daje mu za pravo da radi to sto radi. Niti daje tebi da ga na osnovu toga uopste i pokusas opravdati. Jer nema opravdanja za takve postupke

Postavio si se "svadjalacki" tako da uopste nemam namjeru sa tobom da vodim bilo kakvu raspravu. I dalje ne razumijes o cemu pisem tako da bih te molio da me zaobidjes. :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Simpatizer je napisao:

Nisam spavao pod vedrim nebom,hvala Bogu....a ne bi ni on,čim ima barem jedan stan pored te kuće....

Posao sam od premise da on nema gdje da prenoci. Napisao sam da ne poznajem njegovu situaciju.
Gdje cica ima taj stan?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
uopste nemam namjeru sa tobom da vodim bilo kakvu raspravu

e vidis, o ovome ti i govorim
u ovoj temi nema nikakvog mijesta za raspravu.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, nas dvojica smo zavrsili raspravu. Drago mi je da smo se razumjeli. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 122 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]