gipsy_girl je napisao:
Citiraj:
Upravo tako, a muškarci da počnu rađati djecu i imati redovne menstruacije.
naucnici kazu da muskarci ne bi imali snage izdrzati porodjajne bolove i sam cin porodjaj
Btw, da, u vecini filmova i serija gdje se kao prikazuje scena radjanja to se dovodi do hororskih razmjera, zene jaucu, urlaju, grizu, krv na sve strane i sl. Zacudjen takvim prikazom date scene pitao sam mamu da li se ona tako mucila kada je radjala mene i sestru i rece mi da su to na tv-u gluposti i da nije bas tako strasno i bolno, mada sigurno nije ni jednostavno. Mislim da su te scene i prikazi na filmovima izmisljeni jednim dijelom sa namjerom da se ljudima radjanje djece predstavi kao nesto negativno i grozno na taj nacin sto se sama sustina tog cina baca u sjenku necijih kao strahova i sl.... ili su te zene na zapadu puno kenjkavije od domacih

Citiraj:
da se vratim na ovu prevaru...svi ste se bazirali na nevinost i prijasnja iskustva i uticaj svega toga na brak....no to je tako malo vazno....
svi pricaju kako su zene fucare, kurve, fuxe.. no ni rijeci o muskim nevjerstvima i njihovim sajcanjima sa strane.....
Ja sam primjetio da su to u okviru teme najvise pricale upravo zene?! A sto se tice nevjerstva musko nevjerstvo je nevaljalo isto kao i zensko, ali je u vezi sa tim zensko nevjerstvo dosta pogubnije... npr. zena je na neki nacin stub porodice, na njoj stoji ogromna odgovonost i sada kada (i) ona krene da se draufa onda sve odlazi u k*.
Citiraj:
Evo recimo, sta mislite na nevjerstvo muzeva koje se recimo povecava(kazu istrazivanja) dok je zena u drugom stanju....jer neki smatraju svoju zenu manje lijepom i sve je to nesto novo, dolazi i dijete...pa kontaju da sex i njihov medjusobni intimni odnos ... nece vishe biti kao prije...
Koja istrazivanja? Po tome ispada da je seks sustina musko-zenskih odnosa i da bez njega sve ostalo pada?
To je jos jedna bezvezarija izmisljena da bi zene manje radjale. Kada se dvoje vjencaju uzimaju se izmedju ostaloga i kako bi zajedno odgajali djecu..