banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 09:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 315 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Bomba u Norveskoj
PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dobro je , Her Flick, svako ima pravo na svoju kulturu, vjeru, šta već, al u okviru zajednice s poštovanjem zakona države u kojoj se nalaziš...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ljudi su ljudi, ako dodje do drasticnijeg ekonsomskog pada, bice i belaja, nije to nesto novo, pogotovo medju grupama razlicite kulture, vjere i ako mozemo reci rase, na kraju se sve svede na opstanak. Ovaj lik iz Norveske je psihopata, jbg nesrecno djetinjstvo, sto faktora nekih i budali kvrcnulo u glavi da pobije djecu, valjda se iskaljivao ko ce ga znati, uglavnom nije dobar sa glavom nikako, zali boze one ljude koji su nastradali zbog degenerika.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Od traženja sprovođenja njihovih vjerskih zakona, do zahtjeva da se u školama jezik "domovine" uči kao primarni, pa sve do toga da se imana ulica pišu na dva jezika...Milenko, mojne tisra...

gdje je, konkretno, bilo koji od tih zakona bio i razmatran? znam da u UK (gdje zivi zet od nepokorenog) sigurno nije...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Pa nije niko ni rekao da da je to razmatrano, nego da oni to traže.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:

dakle, ako neko nesto trazi sto se tebi ne svidja, ti onda treba da ga protjeras iz "svoje" drzave, jer je on gradjanin nizeg reda koji nema pravo bilo sta da trazi?

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
zasto se uvijek vode polemike sa recenicama ti oni mi vi

play the ball not the man

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
chils je napisao:
play the ball not the man
:thumbright:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

dakle, ako neko nesto trazi sto se tebi ne svidja, ti onda treba da ga protjeras iz "svoje" drzave, jer je on gradjanin nizeg reda koji nema pravo bilo sta da trazi?

Majke mi ću se uhvatit painta i pokušat nacrtat. Nemam sad vremena, a nikad nisam znao crtati turbane. Dakle dođe neki čupavi bradonja i izigrava kritičara i kaže meni se ova knjiga, film, strip ne sviđa, (u većini slučajeva je nije ni pročitao pogledao nego mu napunili glavu) ja mislim da autora treba zaklat i ja ću javno pozivat na to, pa zaklao ga ja il neki meni sličan isprani mozak, takvog treba prvo iz zajebancije obrijat pa ga vratit tamo gdje se to što on propagira može. Što se mene tiče isto važi i za te burke i feredže, iako je to banalna stvar, jebiga došao si u zemlju gdje zakon kaže da ne može i ko te jebe, ako ti se nosi popni se na kamilu i nosi tamo gdje može.
Isto tako dođe neki bradonja i gleda svoja posla, praktikuje svoju vjeru, boli ga uvo i za kinematografiju i stripove, pustiš čovjeka da živi i eto.

E sad pošto radikalni islam nije tema isto ovo gore napisano vrijedi i za ultradesničare i ostali šljam, samo njih ne treba deportovat nego preventivno pohapsit, a ne pustit da šire svoju degeneričnu ideologiju i rade ovakve stvari...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja tebe ne pamtim takvog...šta ti se desilo u odsustvu?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Postao sam izuzetno dosadan... :lol:
I malo sam korigovao svoja religijska uvjerenja. Shvatio sam da su hrišćani i pored svega što nam čine, ipak naša braća.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
problem je sto je ova borba za evropu izgubljena. muslimani ce pobjediti i to je vec sigurno, ne samo kao demografska vecina vec i kao kulturna, jer oni se ne asimiluju kao sto su zapadnjaci mislili vec u sledecim generacijama postaju sve radikalniji.

evo, ko ima strpljenja neka pogleda mark stajna koji je napisao knjigu o tome. on je vec digao ruke od evrope i kaze da jos jedino amerika i kanada mogu da sacuvaju ono sto je nakad bila evropska kultura.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CQELHJx8Vf0[/youtube]

sto se mene tice, bas me briga, civilizacije nastaju i nestaju,evropa je samu sebe u dva rata vise unistila nego sto ce svi muslimani zajedno. druga stvar, zapadna evropa u poslednjih 150 godina uvijek je bila na strani nasih neprijatelja i neka prodju kako im je sudjeno. ono sto je bitno, iz svega ovoga na kraju balade korist ce izvuci kina i rusija kao nasi strateski saveznici.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vec polako dolazi do onog mog spominjanja policijskog casa. Ovde u AT predlazu novi zakon koji ce se ticati zabrane davanja podrske terorizmu. Prakticno, verbalni delikt.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 20:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ovo što je napravio ovaj Viking vodi u Orvelovu 1984.......Veliki Brat ulazi na mala vrata u naše živote.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A onda bi se ovaj David Duchovny-look-alike slavio kao onomad gos'n Žikica Jovanović...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 20:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa vidi,ne želim da zvučim paranoično :lol: al' ne bi me čudilo da se čovjek svjesno žrtvovao za dobro novog svjetskog poredka....i to ne ovog muslim-free....

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 03:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Trond Berntsen, 51, was an off-duty police officer who was killed saving his 10-year-old son.
Slika
Tore Eikeland, 21, a young politician. The mayor of his hometown described him as “very talented and one of the most solid youths I have ever met,” Sky TV reported.
Slika
Tarald Mjelde, 18, who was described by friends as “the little big boy with an enthusiasm that infected everyone around him.”

Slika
Syvert Knudsen, 17, started the youth-league chapter in his hometown of Lyngdal.
Slika
Sverre Flåte Bjørkavåg, 28
Slika
Sondre Dale, 17, described as a distinguished leader in political debate in his local county who played guitar in two bands.
Slika
Snorre Haller, 30, described as a “kind, generous and quiet” painter who was invited to the camp on the island as a guest of one of the political committees.
Slika
Simon Sæbø, 19, president at his school. Sky TV reported his friends called him JF Kennedy after the U.S. president.
Slika
Monica Bøsei, 45. Prime Minister Jens Stoltenberg said of her: “For a lot of us she was Utoya.” Her husband and two daughters were on the island and survived.
Slika
Marianne Sandvik, 16, was to begin health and social-care studies at her high school.
Slika
Johannes Buo, 14, a young political activist described as very positive and outgoing.
Slika
Jamil Rafal Yasin, 20. a refugee with her family from Iraq. Her brother survived the shooting.
Slika
smail Haji Ahmed, 19 or 20. A talented dancer with intense blue eyes who appeared on Norway’s Got Talent. Two of his brothers on the island survived.
Slika
Håvard Vederhus, 21. A leader of the Oslo Labour Youth since February, he said in a newspaper interview two years ago he was involved in international issues and conflict resolution.
Slika
Hanne Løvlie, 30.
Slika
Hanne Kristine Fridtun, 19 or 20, was said to have tried to swim away from the island. Described as a kind and warm person who fought for the weak, she was active in helping wheelchair users in her community.
Slika
Guro Vartdalv Håvoll, 18, was studying music in high school and served as a deputy with the youth league.
Slika
Gunnar Linaker, 23. Linak's father was talking to his son by phone when the island attack started. “The last thing I heard was: 'Dad, dad there is a shooting, I have to go’.” A passionate soccer supporter, he was described as a “big bear.”
Slika
Emil Okkenhaug, 15, was at his first political summer camp.
Slika
Andrine Bakkene Espeland, 17.
Slika
Anders Kristiansen, 18, helped found the AUF (Workers’ Youth League) in his hometown, Bardstown.
Slika
Aleksander Aas Eriksen, 16. He helped start the Red Cross youth group in his hometown, Trondheim.
Slika
Tove Ashill Knutsen, who would have turned 57 on Sunday, worked as an administrative secretary at the EL & IT Association union office. She usually biked to and from work but on Friday took the subway, where she died.
Slika
Hanna M. Orvik Endresen, 61, was a receptionist in the security department of the Government Administration Services. She was killed in the Oslo blast.
Slika
Kai Hauge, a former bartender at Andy’s Pub in Oslo, was also killed in the blast. He recently opened his own bar, Blue Prescription, with his father, the newspaper Dagbladet reported. He was near his 33rd birthday.
Slika
Torjus Blattmann, 17. His father wrote online: “Torjus was an incredibly fine and good and loving boy and what we are experiencing is completely unreal and so incredibly painful.”
Slika
Lejla Selaci, 17, a leader of the youth league in her hometown of Fredrikstad.
Slika
Silje Fjellbu, 17.
Slika
Monica Iselin Didriksen, 18.
Slika
Lene Maria Bergum, 19.
Slika
Hanne Balch Fjalestadshe, 43. This Danish woman was working as a first aid medic at the Utoya island, and was there with her 20-year-old daughter Anna who survived the shooting.

Stalno se priča o nekim brojevima, ali kada vidiš sliku onda to dobija još težu dimenziju.

A ja sam se postarao da ih vidite.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 04:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

Ко дође у нову средину мора да се прилаго ако мисли да користи повољности те средине.

Ко се не прилагоди не треба му дозволити ни да користи погодности средине.

Врло просто.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 07:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
A ja sam se postarao da ih vidite.

Mogao si se postarati i u spoiler da ih staviš...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 07:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Sjetimo se one ekipe u nekom selu u P.M. u federaciji (prije ugrubo 2 godine), sto su postavili znakove na arapskom i krenuli djecu uciti po skolskom programu Jordana, a odrasli krenuli izvoditi vojne vjezbe.
Ne treba muslimanima dati NISTA. Ako im ne odgovara, imaju Tursku i arapski svijet da se vrate tamo gdje su im sva njihova prava dostupna.

cekaj bola, to je sekta, od koje se plase i zgrazaju ovdasnji muslimani...
i Jehove vjeruju u Isusa, ali to ipak nisu rimokatolici...

Džontra je napisao:
Dobro je , Her Flick, svako ima pravo na svoju kulturu, vjeru, šta već, al u okviru zajednice s poštovanjem zakona države u kojoj se nalaziš...

potpis!

BIH je dio Europe. ne Saudijske Arabije.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 09:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jul 2011, 09:20
Спасила се пливајући рањена 2 сата...

http://www.24sata.hr/svijet/ema-martino ... ici-229196

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 315 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]