banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1247, 1248, 1249, 1250, 1251, 1252, 1253 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
srdjanBL je napisao:
Joj dize se prasina oko normalne stvari u svijetu fudbala, samo je kod nas to problem. Kakve veze ima sto je potpisao jos na dve godine, ako je normalan trazice novi angazman a nece cekati istek te dve godine ma koliko je para u pitanju, za nase uslove sigurno ne mnogo.

i ko je to tako uradio, navedi mi jedan primjer da je igrac nasao i otisao u novi klub a da nije uzeo ono sto mu pripada. pogledaj primjer nikolica i medjedovica. i da nisu male pare u pitanju ipak su 2 godine ugovora, vjeruj mi kad kazem da to nisu normalne stvari u svijetu fudbala.
eto navedi mi da si to negdje cuo i ja cu ti vjerovati, ja ti tvrdim da je to moguce samo kod nas.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
veteran 1987 je napisao:
srdjanBL je napisao:
Joj dize se prasina oko normalne stvari u svijetu fudbala, samo je kod nas to problem. Kakve veze ima sto je potpisao jos na dve godine, ako je normalan trazice novi angazman a nece cekati istek te dve godine ma koliko je para u pitanju, za nase uslove sigurno ne mnogo.

i ko je to tako uradio, navedi mi jedan primjer da je igrac nasao i otisao u novi klub a da nije uzeo ono sto mu pripada. pogledaj primjer nikolica i medjedovica. i da nisu male pare u pitanju ipak su 2 godine ugovora, vjeruj mi kad kazem da to nisu normalne stvari u svijetu fudbala.
eto navedi mi da si to negdje cuo i ja cu ti vjerovati, ja ti tvrdim da je to moguce samo kod nas.

наравно да није нормално!
али то је Борац

и онда се сјетим тренинга пред Макаби на којем су ме ме поједини чланови форума убјеђивали како су се многе ствари у Борцу промјениле :wink:
резултатски да, али што се тиче организације ми смо још увијек на дну

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Jone je napisao:
Koliko se sjecam, Benovic je potpisao ugovor par dana pred prvi mec sa Makabijem!

није истина,у то вријеме једини који је нешто потписао је онај казахстанац.....
беновић је потписао прије мркоњића,а након њега и видаковић....

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
vlakanje je napisao:
Jone je napisao:
Koliko se sjecam, Benovic je potpisao ugovor par dana pred prvi mec sa Makabijem!

Ja nisam siguran, ali ako si ti siguran 100%, onda je tako! Ali to mnogo ne mijenja situaciju!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
vlakanje je napisao:
Jone je napisao:

Boli Benu nokat na kurcu, sada laganica dvije godine, ležanje, a plata kaplje, nije zanemariva, joj kako mu je ovo ekstra ispalo...

Kako on da nađe klub kada nije igrao, nema sa čim da se proda, a i da ode negdje zar mislite da će da dobije veću platu...

Šanse da on nađe klub su 60/50 %... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Bas zato zvuci nenormalno da se potpise ugovor sa igracem koji dugo nije igrao, pa ga se onda precrta!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka

i jos jedno pitanje ostaje da visi u vazduhu poslije ovog precrtavnja za naseg trenera. Leo Coric i Medjedovic su precrtani jos iz zagreba jer je trener na osnovu snimaka uocio da oni nisu igrac za Borac. OK. svi smo se slozili sa tim iako velika vecina nedjeli to misljenje. pitanje zar to isto nije trebao uraditi i sa ovom dvojicom. mislim da se odgovor namece sam po sebi

Poslednji put menjao veteran 1987 dana 27 Jul 2011, 11:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jone je napisao:
Bas zato zvuci nenormalno da se potpise ugovor sa igracem koji dugo nije igrao, pa ga se onda precrta!

Kod nas je sve nenormalno, pa tako i ovo, a eto iskreno ja da ti kažem, ja da sam na Beninom mjestu, ma sve do zadnje marke bi uzeo, jel me razumiješ, il kontaš kako god hoćeš...

Ne radi se to tako, gosn Cvele...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Realno, ovom timu treba jedino igrac koji ce da zamijeni Maletu i imamo velike sanse za titulu.
Ovaj Bucan nije Maletin rang, ali bi bio sasvim dobro rjesenje. Bitno je da Stupara ne gledamo na krilu...

Ovu "situaciju" oko Benovica i Petrica ne bih da komentarisem. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Kod nas je sve nenormalno, pa tako i ovo, a eto iskreno ja da ti kažem, ja da sam na Beninom mjestu, ma sve do zadnje marke bi uzeo, jel me razumiješ, il kontaš kako god hoćeš...

Ne radi se to tako, gosn Cvele...

RBA,Bena i Petra trebaju da razmisljaju o svojim karijerama, za jednog igraca koji konkurise za prvih jedanaest je smrt da provede sezonu na klupi a pogotovo van konkurencije.
Poslije uslovno receno tih "dvije" godine ne bi ih ni Progres uzeo, a da ne pricamo o psihi igraca i "povratku" u svijet fudbala.

Korektno se postupilo, ima jos dovoljno vremena da promjene klub, gdje ce biti zadovoljni.
Ako pronadju klub raskid ce biti sporazumni, tako da od uzimanja para do zadnjeg centa nema nista.
Da ostanu kod nas samo zbog para, na kraju krajeva dugorocno gledano oni gube najvise, jer se radi o njihovim karijerama, a klub ce prezivjeti.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@RBA 1987 eks VB 1987
I treba Benović tako da uradi! Rekli su mu da ozbiljno računaju na njega i čak su tražili da potpiše ugovor na dvije, iako je plan bio na jednu godinu!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Nemam snage, eto upravu ste, ovo je velika greska, Borac za dve godine igra opet igra drugu ligu, sada je svima lakse.....

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 11:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ovo je forum i ovdje se raspravlja o svemu. Ne možeš očekivati da svi sa oduševljenjem prihvate ovakve poteze!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:00 
Veteran
Veteran

Pa ne treba sa odusevljenjem, nego treba realno sagledati stvari. Ako se jedan Werder mogao na sred sezone odreci jednog Dijega i da pri tome nikome ne fali dlaka sa glave ne vidim zasto se mi 15 dana pred start sezone odreknemo, dva ajmo reci, "prosjecna" igraca a da pri tome ne bude komentara kako je to neprofesionalno kako smo losi i sta ti ja znam sta sve ne. Ili ako hocete primjer iz komsiluka, Zvezda se odrekla Djordjevica u jeku sezone iako je bio kapite te iste ekipe, pa opet nikome nije palo na pamet reci sta je sve receno ovde za Borac.

Samo cu reci: "Surovi profesionalizam" toga u Borcu do sada nije bilo, pa je malo cudno ali to se tako radi. Ko to ne zna onda nemam sta raspravljati. :)

P.S. Koliko znam prvih 7 dana, ili koliko vec prije MG, sa ekipom su radili i Leo i Medjedovic pa je tek onda Cvele rekao da na njih ne racuna, nije to radio iz Zagreba. Ali dobro, kako vi kazete iz Zagreba.

Poslednji put menjao srdjanBL dana 27 Jul 2011, 12:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:
Nemam snage, eto upravu ste, ovo je velika greska, Borac za dve godine igra opet igra drugu ligu, sada je svima lakse.....

Nema potrebe za sarkazmom i ironijom poenta cijele price je da se ovako neradi u ozbiljnom klubu. A 2 dana se natezu sa jednim od najstandardnijih nasih igraca prosle sezone i to zbog smijesno male cifre eto tvrdim da ce i ako raskinu ugovor ova dvojica ta greska ce nas kostati 10 puta vise od ove za koju se lome sa tim igracem.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kako možeš da porediš Werder i Borac. Mi smo za Evropom miljama daleko. Ali dobro, pretpostavimo da ju stižemo, kako god, opet ne možeš da porediš Dijega koji je svjetska klasa, ali je problematican igrač koji ne poštuje klupsku disciplinu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:
Pa ne treba sa odusevljenjem, nego treba realno sagledati stvari. Ako se jedan Werder mogao na sred sezone odreci jednog Dijega i da pri tome nikome ne fali dlaka sa glave ne vidim zasto se mi 15 dana pred start sezone odreknemo, dva ajmo reci, "prosjecna" igraca a da pri tome ne bude komentara kako je to neprofesionalno kako smo losi i sta ti ja znam sta sve ne. Ili ako hocete primjer iz komsiluka, Zvezda se odrekla Djordjevica u jeku sezone iako je bio kapite te iste ekipe, pa opet nikome nije palo na pamet reci sta je sve receno ovde za Borac.

Samo cu reci: "Surovi profesionalizam" toga u Borcu do sada nije bilo, pa je malo cudno ali to se tako radi. Ko to ne zna onda nemam sta raspravljati. :)

P.S. Koliko znam prvih 7 dana, ili koliko vec prije MG, sa ekipom su radili i Leo i Medjedovic pa je tek onda Cvele rekao da na njih ne racuna, nije to radio iz Zagreba. Ali dobro, kako vi kazete iz Zagreba.

pitanje dali su sa Dijegom i DJordjevicem mjesec dana prije nego su otjerani iz tih klubova potpisani novi visegodisnji ugovori? a ovo pod ps ti tek nije tacno u mg nisu isli nijedan od te dvojice i otjerani su iz zg telefonom jer je imao svoje igrace na tim pozicijama aaali je naletio na Sipovca pa mu nisu prosli brazilci i onaj karlovcanin

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:12 
Veteran
Veteran

Pa bas zato sto svjetska klasa poredim sa tim primjerom, jer ako se tako moze uraditi jednoj svjetskoj klasi onda se moze u Borcu, dobro nije zbog discipline, nego po meni gore pozicije slabog kvaliteta, jer mi sada bez Petrica imam 4 stopera, doduse jedan je unverzalac, tako da smatram da je on visak, bez Benovica smo i bili skoro godinu dana tako da tu i nece se nesto osjetiti.

Njih dvojca ako zele nesto u karijeri trazice novu sredinu, jer Benovicu se ne ispalti cekati 2 godine da mu istekne ugovor, a Petric mozda i ostane do zime do kada ima ugovor, pa ode u FK Zeljeznicar iz predgradja jer za drugo i nije, tako da ovaj potez moze biti samo olaksanje za budzet nikako opterecenje. Ali....

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:13 
Veteran
Veteran

veteran 1987 je napisao:
srdjanBL je napisao:

pitanje dali su sa Dijegom i DJordjevicem mjesec dana prije nego su otjerani iz tih klubova potpisani novi visegodisnji ugovori? a ovo pod ps ti tek nije tacno u mg nisu isli nijedan od te dvojice i otjerani su iz zg telefonom jer je imao svoje igrace na tim pozicijama aaali je naletio na Sipovca pa mu nisu prosli brazilci i onaj karlovcanin

Druze da nisam gledao treninge i svojim ocima mozda bi ti i povjerovao.
Ovako znam da su i Medjedovic i Leo bili u BL i radili sa ekipom prije puta MG. :wink:

Poslednji put menjao srdjanBL dana 27 Jul 2011, 12:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nije olakšanje za budžet, već opterećenje! Kada, ako ikada, nađu drugi klub, i sporazumno se raskine saradnja, onda će biti olakšanje!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1247, 1248, 1249, 1250, 1251, 1252, 1253 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]