d.a. je napisao:
mich je napisao:
ma sve ovo je cisto sr......U kakav se to klub pretvaramo ,tjeraju se Srbi a dovode neki bucani,muje ,velemiri.Lijepu nam pricu smjestise fiser, ciro i cvele.Osovina zla.
гдје си ти видио да се они доводе?
какав Ћиро о чему ти?
наслушани шупљих чаршијских, исфрустрирани због нечега приватног дођете овдје и само серете.
а онда након побједе у градишци сви ћете да свршавате овдје на 100 страна.
као што сте свршавали након одличне партије против Макабија, али изгледа да вас је држало 2-3 дана.
ајде мало реалности, мало позитиве. ви би сви одмах да будемо ман.утд, а до јуче смо били на дну. полако, не може преко ноћи. мени је реванш против Макабија вратио повјерење да можемо и ове сезоне да изборимо европу.
мени играчки кадар није уопште лош, проблем је већи у управи која ће и ове године да каска за резултатима играча. и ове године ћемо имати проблеме у маркетингу (видјели смо како су изрекламирали квалификације за ЛШ). имаћемо проблеме и док Ћубић сконта да не може да води клуб као што води фирму!
то је већи проблем од састава који је размонтирао екипу, која ће сигурно у Израелу да побједи и неки клуб из европског врха
SVAKA CAST!!!
Igracki kadar po mome misljenju je odlican, bio bi jos sa Bilbijom prezadovoljan da uz Kajkuta igramo sambu na zelenim travnjacima

. Ovaj tim je odradio zajedno pripreme i iznjece na ledjima polusezonu.
Cak sam i protiv da se sada dovede pojacanja, ako bude skripalo na polusezoni se moze pojacati, jer ce drugi dio prvenstva i tako biti odlucujuci.
Probleme ce biti vise sa stvarima o kojima d.a. pise.
Citiraj:
Ovo ne može biti normalna stvar u svijetu fudbala! U normalnim klubovima igrača na kojeg ne računaš precrtaš odmah na kraju prethodne sezone i on traži novi klub. Ali, kod nas potpišeš sa njim novi ugovor, garantuješ mu platu još dvije godine i onda ga precrtaš! Sjajno
Srdjan je u pravu, potpisalo se i sada im se posteno reklo da nece biti u prvom planu. Sta cak vise to je ekstra korektno, jer ni jedan igrac ne zeli provesti sezonu na klupi. Znaci siguno ce naci obadvojica angazman negdje gdje ce imatu minutazu i biti zadovoljni, i skinuti sa naseg budzeta.