banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 15:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1245, 1246, 1247, 1248, 1249, 1250, 1251 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Jul 2011, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
zapleti se nastavljaju....

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 22:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Dilan Dog je napisao:
petric i benovic visak jer smo popunjeni na tim pozicijama,a sta je sa nemanjom damjanovicem,desni bek je deficitaran pored stupara i raspudica???????

Јој, не спомињи тог левата, коса ми се диже од њега...
Срамота је ко је све носио/ носи дрес Борца!

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ове перипетије око појачања и још неких ствари почињу ме баш опасно нервирати :angry3:

Него, данас је Борац одиграо контролну утакмицу против Наприједа. Играло се на њиховом стадиону. Утакмица је завршена побједом Борца 3:1.

Прво полувријеме су наступили: Авдука, Жаре, Марковић, Стака, Бока, Граха, Ковачевић, Микић, Круна, Ступар и Кајкут.

Друго полувријеме су играли јуниори и момци који имају мању минутажу: Ђиђи, Стојнић, Савић, Рунић, Џо, Максимовић, Сакан, Ћина, број 26. Ступар и Кунић.

Голове су постигли Стојнић, Ћина (из пенала) и мислим да је Кунић.

Оно што ме нервира је да Цвеле опет гура Ступара на крило. Још сад ако дође Бућан, логично би било да Боку врати на задњег везног умјесто Ковачевића, Ступара на бека, а Бућана на десно крило... Али видјећемо шта се мота шефу по глави... Такође ме изнервирало што је од првотимаца само Ступар одиграо читаву утакмицу, још на крају добио и незгодан ударац, надам се да није ништа озбиљно.

Од позитивних ствари радује повратак Марка Максимовића. Наравно да није још у правој форми, али главно је да се опоравио. Надам се да ће макар у другом дијелу сезоне бити онај стари, јер ће онда бити добра помоћ везном реду Борца.

И за крај, Авдука и Ђиђи су добили нове флуоресцентне розе дресове :D Онај Авдукин наранџасти и Ђиђијев љубичасти су мала маца за ово :D

ево двије слике:

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 23:36 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Колумна: Будућност је у младима

http://www.borac-sport.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4138:kolumna-buducnost-je-u-mladima&catid=67:kolumne&Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
Schlager je napisao:
insider je napisao:
danas jedan prica da je doveo dvojicu da ponudi Borcu iz njemacke, momci nasih korjena a rodjeni tamo

Moze...ali ako se zovu Marko Marin i Neven Subotic.

U suprotnom nista od posla ...

jedan se preziva Velemir (1991 god) i clan je Eintrachta iz Frankfurta

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2011, 23:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/veli ... _5372.html

Jel' to taj?

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 08:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
stvarno ovo se moze desiti samo kod nas, sad se neracuna na benovica a ako se nevaram prije mjesec dana mu je produzen ugovor :roll: . Ovdje j... lud zbunjenog. Za petru neznam sta bih rekao od sjaja do ocaja ali nisam siguran ni da je ovaj savic bolji njega bi tek trebali vidjeti uglavnom neozbiljno i to jako. i da vratio se marko =D>

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 08:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2008, 19:35
ma sve ovo je cisto sr......U kakav se to klub pretvaramo ,tjeraju se Srbi a dovode neki bucani,muje ,velemiri.Lijepu nam pricu smjestise fiser, ciro i cvele.Osovina zla.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 08:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Meni je jedino zao sto Benovic nije uspio da se dokaze, ali je momak ocito sklon povredama, sezonu i kusur koliko je u Borcu nije sastavio dva mjeseca normalnog rada uvjek je povrijedjen, steta za njega jer mislim da ima potencijala, za Petrica mogu samo reci hvala bogu pa ga vise necu gledati u BL, mada nikad se ne zna....

P.S. Dok god igrace budemo dijelili na Srbe i ne srbe do tada cemo biti provincijalski klub sa seljackim manirima. Znam da ce sada paljba po meni, ali je tako, i to se dokazalo. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 09:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jul 2011, 09:20
Драго ми је због Петрића.... :salute: =D>

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
srdjanBL je napisao:
P.S. Dok god igrace budemo dijelili na Srbe i ne srbe do tada cemo biti provincijalski klub sa seljackim manirima. Znam da ce sada paljba po meni, ali je tako, i to se dokazalo. 8)

Zasto bi bila paljba po tebi? To sto si u glavi zacrtao da ce te neko "napasti" je druga prica.

Borac je srpski klub i svaki igrac koji ima veci kvalitet od lokalnih momaka, koji izgara za klub, koji ga postuje, bez obzira na nacionalnost, je dobrodosao.
Imas primjer Avduke koji je svojim igrama zasluzio status jednog od miljenika navijaca.

Da se razumijemo, ja cu biti prvi za to da nemamo igrace sa strane, ali tek kada budemo imali kvalitetnu omladinsku skolu.

P.S. Nije mi jasno zasto Darko ide u Brazil a ovdje nije odradio posao oko transfera. To je pomalo bezobrazno! Sad treba njih 100 da ide i da gleda one kuglice...o j*bem te zivote!
Ako vec puca na mjesto u Savezu red bi bio da do kraja odradi posao u klubu preko kog je dospio do Saveza...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jos 10 dana do pocetka prvenstva... :-? A mi jos nismo sastavili igracki kadar...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
mich je napisao:
ma sve ovo je cisto sr......U kakav se to klub pretvaramo ,tjeraju se Srbi a dovode neki bucani,muje ,velemiri.Lijepu nam pricu smjestise fiser, ciro i cvele.Osovina zla.

гдје си ти видио да се они доводе?
какав Ћиро о чему ти?

наслушани шупљих чаршијских, исфрустрирани због нечега приватног дођете овдје и само серете.
а онда након побједе у градишци сви ћете да свршавате овдје на 100 страна.
као што сте свршавали након одличне партије против Макабија, али изгледа да вас је држало 2-3 дана.

ајде мало реалности, мало позитиве. ви би сви одмах да будемо ман.утд, а до јуче смо били на дну. полако, не може преко ноћи. мени је реванш против Макабија вратио повјерење да можемо и ове сезоне да изборимо европу.
мени играчки кадар није уопште лош, проблем је већи у управи која ће и ове године да каска за резултатима играча. и ове године ћемо имати проблеме у маркетингу (видјели смо како су изрекламирали квалификације за ЛШ). имаћемо проблеме и док Ћубић сконта да не може да води клуб као што води фирму!
то је већи проблем од састава који је размонтирао екипу, која ће сигурно у Израелу да побједи и неки клуб из европског врха

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 09:52 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
srdjanBL je napisao:

Zasto bi bila paljba po tebi? To sto si u glavi zacrtao da ce te neko "napasti" je druga prica.

Borac je srpski klub i svaki igrac koji ima veci kvalitet od lokalnih momaka, koji izgara za klub, koji ga postuje, bez obzira na nacionalnost, je dobrodosao.
Imas primjer Avduke koji je svojim igrama zasluzio status jednog od miljenika navijaca.

Da se razumijemo, ja cu biti prvi za to da nemamo igrace sa strane, ali tek kada budemo imali kvalitetnu omladinsku skolu.

P.S. Nije mi jasno zasto Darko ide u Brazil a ovdje nije odradio posao oko transfera. To je pomalo bezobrazno! Sad treba njih 100 da ide i da gleda one kuglice...o j*bem te zivote!
Ako vec puca na mjesto u Savezu red bi bio da do kraja odradi posao u klubu preko kog je dospio do Saveza...

Mislio sam na korisnika mich. Naravno da nisam mislio na sve korisnike foruma i navijace Borca :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 10:15 
Veteran
Veteran

Де људи немојте се свађати. К`о дјеца нека...

Ево ја сам први убијеђен да ћемо побиједити Козару 2-0...

И да ће нас доста отићи у Градишку...

И бићемо сви срећни и задовољни након тог првог кола :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
јан_де je napisao:
Де људи немојте се свађати. К`о дјеца нека...

Ево ја сам први убијеђен да ћемо побиједити Козару 2-0...

И да ће нас доста отићи у Градишку...

И бићемо сви срећни и задовољни након тог првог кола :)

Надам се :x

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 10:31 
Veteran
Veteran

Дарко Малетић: Борцу желим нову титулу

Жао ми је што нисам играо у дресу Борца утакмице против Макабија, тако су се ствари поклопиле. Нисам издао матични клуб, једноставно понуда из Казахстана није могла да се одбије и хвала људима из Борца, као и тренеру Звездану Цветковићу који су имали разумијевање према мени.

Ово је истакао фудбалски репрезентативац БиХ и дојучерашњи првотимац шампиона с Градског стадиона, а сада члан Aктобеа, Дарко Малетић. Он је потом додао:
- Нисам имао времена да објасним ситуацију, све је некако брзо испало и одиграло се. Проблем је био само у томе што сам до уторка, 12. јула, морао да будем регистрован за нови клуб јер се тада завршавао прелазни рок у Казахстану. Имао сам такав договор с Борцем.

* ГЛAС: Да ли жалите за утакмицама у дресу Борца против Израелаца?

МAЛЕТИЋ: Могу да кажем да ми је помало криво, баш се десила глупа ситуација. Био сам убијеђен да ћу одиграти та два сусрета у квалификацијама за Лигу шампиона. Није се дало. И када сам долазио у Борац рекао сам да ми је иностранство приоритет. Имам 31 годину и желим да обезбиједим егзистенцију још једним добрим трансфером. За Борац сам увијек ту и вјерујем да ћу се вратити једног дана.

* ГЛAС: Како видите расплет у двомечу Борац - Макаби Хаифа?

МAЛЕТИЋ: Макаби је искуснији и богатији клуб, али без обзира на то резултат у првој утакмици је нереалан и није прави омјер снага на терену. У реваншу се показало да је резултат из прве утакмице недостижан. Све сам помно пратио и увијек сам на вези са бившима саиграчима.

* ГЛAС: Тренер Цветковић је јавно рекао да сте много недостајали у првој утакмици у Хаифи?

МAЛЕТИЋ: Хвала му, прије свега на коректности и свим оним разговорима посебно на припремама на Златибору. И он и клуб су били суперкоректни, постигли смо договор и он је на крају испоштован. И ја бих волио да знам шта би било да сам остао и одиграо мечеве за Борац у квалификацијама за Лигу шампиона. То нећемо никада сазнати, али у сваком случају био бих нескроман када бих рекао да не годе похвале од тренера Цветковића.

* ГЛAС: Значи бићете уз Борац и у новој сезони без обзира што сте у Казахстану?

МAЛЕТИЋ: Како да не. Борац и Бањалуку носим у срцу и матичном клубу желим освајање нове шампионске круне. Бићу свим срцем уз Борац и давати подршку из Казахстана.

* ГЛAС: Како сте се снашли у далеком Казахстану?

МAЛЕТИЋ: Све је у најбољем реду. Осјећам се као код куће. Добро познајем руски језик јер сам играо у овој земљи за Зенит и Шињик тако да немам проблем у комуникацији. Осим тога са мном су у клубу и два играча из Србије, Зоран Костић који је дошао из чачанског Борца и Владимир Ђилас из Јагодине. Највише времена проводим са њима.

* ГЛAС: Какве су амбиције Aктобеа у новој сезони?

МAЛЕТИЋ: У Казахатсну првенство већ увелико траје. Трећи смо на табели, заостајемо шест бодова иза лидера Жетисуа и пет корака од другопласиране Aстане. Aктобе је једна од најорганизованијих и најпознатијих клубова у Казахстану. Има и клупски аутобус за превоз играча, све је на врхунском нивоу. Циљ нам је да опет изађемо у Европу и покушамо да дођемо до титуле.

* ГЛAС: На старту европске одисеје елиминисали сте мађарски Кечкамет, какве су вам амбиције у Европској лиги?

МAЛЕТИЋ: Послије два ремија, 0:0 кући и 1:1 у мађарској прошли смо даље. Сада нас чекају двије утакмице са руским представником Aланијом. Већ данас путујемо авионом за Владикавказ. Фаворити смо против руског друголигаша, али ту улогу морамо да оправдамо и на терену. Вјероватно ћемо послије Руса имати много тежег противника за улазак у групну фазу Европске лиге што и јесте наш крајњи циљ.

* ГЛAС: Да ли ћете успјети?

МAЛЕТИЋ: Искрено се сви у клубу надамо томе и да ћемо презимити у Европи. За реализацију ових амбиција потребна је и одређена спортска срећа. Прошле године у квалификацијама за Лигу шампиона Aктобе је испао баш од Макабија који је касније ушао у групну фазу. У Aктобеу је било 0:0, а у Хаифи 4:3 за домаћина. У борби за групе Европске лиге елиминисао нас је њемачки Вердер.

* ГЛAС: Кад ћемо Вас поново видјети у Бањалуци?

МAЛЕТИЋ: Добио сам позив за пријатељски меч БиХ - Грчка, 10. августа на "Кошеву". Скокнућу до родног града и навратићу на кафу на Градски стадион, да видим пријатеље и бивше саиграче.

* ГЛAС: Тренутно сте стријелац посљедњег гола за репрезентацију против Aлбаније. Прижељкујете ли нови?

МAЛЕТИЋ: Наравно, ту сам да играм и постижем голове. Био је то мој првенац у дресу репрезентације којем сам се много обрадова. Вјерујем да ћу дати максимум и у наставку квалификација како се домогли Европско шампионата у Пољској и Украјини.

Експанзија фудбала

* ГЛAС: Колико је фудбал популаран у Казахстану?

МAЛЕТИЋ: Налази се у експанзији и много се улаже у њега уосталом као у свим совјетским земљама. Наш стадион је капацитета нешто више од 15.000 гледалаца и увијек је пун, играмо у правој фудбалској атмосфери. Дошао сам у праву фудбалску средину, људи се разумију у игру и поштују квалитет.

Репрезентација

* ГЛAС: Да ли БиХ може коначно на једно велико такмичење?

МAЛЕТИЋ: Сви се надамо. Имамо реалне изгледе да освојимо друго мјесто у групи. Много тога зависиће од дуела против Бјелорусије. Aко освојимо четири бода бићемо близу циља. Знамо да је пред нама врло тежак двомеч, али оптимизам нас не напушта.

Лична карта

Име и презиме: Дарко Малетић
Датум рођења: 20. октобар 1980. године
Мјесто рођења: Бањалука
Висина: 182 цм
Тежина: 75 кг
Позиција у тиму: офанзивни везни, десни бочни
Број на дресу: 32
Клубови: Борац (1997-2001), Рапид Беч (2001-02), Публикум Цеље (2002-04), Зенит (2004), Шињик (2005), Васлуи (2006), Партизан (2006-09), ТУС Кобленц (2009-10), Борац (2010-11), Aктобе (2011-)
Трофеји: шампион Републике Српске (2001), шампион Србије 2008, Куп Србије 2008, вицешампион Србије 2007, шампион БиХ 2011.
Репрезентација: БиХ 12 (1)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 10:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
Ovi otkazi su smijurija. Potpišeš igrača do 2013, onda ga precrtaš i nastaviš da plaćaš! Svaka čast Cvetkoviću i Fišeru!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 10:33 
Veteran
Veteran

Joj dize se prasina oko normalne stvari u svijetu fudbala, samo je kod nas to problem. Kakve veze ima sto je potpisao jos na dve godine, ako je normalan trazice novi angazman a nece cekati istek te dve godine ma koliko je para u pitanju, za nase uslove sigurno ne mnogo.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 10:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
@srdjanBL
Ovo ne može biti normalna stvar u svijetu fudbala! U normalnim klubovima igrača na kojeg ne računaš precrtaš odmah na kraju prethodne sezone i on traži novi klub. Ali, kod nas potpišeš sa njim novi ugovor, garantuješ mu platu još dvije godine i onda ga precrtaš! Sjajno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1245, 1246, 1247, 1248, 1249, 1250, 1251 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]