banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 07:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
nepokoreni je napisao:
Jest...da im nije rent-a-car firmi dolazili bi oni i Golubić tursom! Ajde bježi, prnjavac otišao odavde radio u Incelu kao šarafan na traci, stugno u "Sverije" pa sad vozi bijesnog BMW-a! Sigurno su ga uzeli za glavnog inžinjera tamo, jbg Švedska je siromašna i nerazvijena zemlja... :roll:

Tacno te ne kontam.
Koliko procentualno od prosjecne plate gradjanina BiH ide na hranu i komunalije, a koliko u SWE i DK?!Kada vidis kolika je prosjecna plata, koliko posto moze da ustedi, pa saberes na godisnjem nivou....
Pa sta ako zavrce sarafe i tamo?! Neko mora i to, ne mogu svi imati fakultete. P to je jos jadnije, kada tamo sa srednjom skolom, prosjecnom platom, bolje zivis nego ovdje sa diplomom i zaposlenjem u struci.
I opet kazem, pa sta i da jede pastetu, neka jede, ako njega cini srecnim da vozi dobro auto i stedi za to, pa ne otkida od mojih usta, vec od svojih. Ne bi ni meni bio prvi put da zbog nekih cipela ili haljine bacim cigarete taj mjesec, izlaske i sl.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
je l moze lock na ksenofobiju i patoloski etnocentrizam? sta vam je za ljudima, bog vas hebo nenormalne, nek zivi ko kako moze..

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
to starac svaka cast

podrzavam katancenje po hitnom postupku

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Deceniju vec cistim svapske klozete i dobro sam se skrivala ali ne mo's ti nista pred nasom rajom sakrit'.. Saznase za sve.. i za moje pastete i za 30 kvadrata u kojim zivim i za rentacar.. puuuuuuuuu, majku mu :cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dobro je brate ajkula,šta se isfuravaš...Pa normalno je da ljudima ne sjedne kad vide da je neki prijeratni goljo došao ovde sa ultra-giga-mega autom i da se sada bahati....Svaka čast svakome al' nisi kupio Banjaluku ako si nabavio novog Volva.Al' men' svejedno....ako to njih čini sretnim i meni je dobro.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
_zoka je napisao:
Pa normalno je da ljudima ne sjedne kad vide da je neki prijeratni goljo došao ovde sa ultra-giga-mega autom

Nista tu normalno nema.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Tebi nema,meni ima....ako nemaš škole,a nemaš jer je nisi ni ovde imao,ako živiš od socijalne pomoći i rada na crno,a dođeš ovde sa autom od 50000 KM,meni to nije normalno....

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Tebi nema,meni ima....ako nemaš škole,a nemaš jer je nisi ni ovde imao,ako živiš od socijalne pomoći i rada na crno,a dođeš ovde sa autom od 50000 KM,meni to nije normalno....

A sa tim sto on nema skole, zivi od socijalne pomoci, dolazi sa takvim i takvim autom, ti imas veze, kakve tacno?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Šta kakve veze imam?Ako mi oduzme prednost u toku dana pet takvih,ako se parkira kako on misli da treba,a ne kako je ispravno,ako skreće lijevo obilazeći prvi auto u traci itekako me se tiče....Rade to i naši đilkoši al' sad je odjednom velika koncentracija istih...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Šta kakve veze imam?Ako mi oduzme prednost u toku dana pet takvih,ako se parkira kako on misli da treba,a ne kako je ispravno,ako skreće lijevo obilazeći prvi auto u traci itekako me se tiče....Rade to i naši đilkoši al' sad je odjednom velika koncentracija istih...

E pa poenta je u tom drugom dijelu. To sve isto rade i domaci, i Svedjani, i oni sa socijalnom pomoci, i intelektualci, i novopeceni biznismeni, i mladi, i stari. Tako da ne vidim zasto bi se posebno tretirali ti "Svedjani", ili kako vec. To jel on dosao sa tim i tim autom na ovakav ili onakav nacin, puca mi ona stvar za tim. Ako se ponasa ovako ili onako, sasvim je svejedno i sta je imao prije rata, i sta ima sad, i kako, itd, itd...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Tačno si pojam tolerancije,nema šta....J3beš mi sve ako ih do jeseni i ti ne načepiš....

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Šveđani mogu biti saobraćajno nekulturni u bijesnom autu i u nekoj krntiji. Međutim vama samo jedna vrsta bode oči.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Jbg,ja ih ne viđam u krntijama.Krntije voze ovakvi kao ja :)
Plus,nisu oni saobraćajno nekulturni...Kad se vrate kući praate sve propise,ne sikiraj se...Ovde se kurče.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Tačno si pojam tolerancije,nema šta....J3beš mi sve ako ih do jeseni i ti ne načepiš....

Pa ono, manje te nervira tinejdzer od 19 godina, lokalac, caca mu prije rata non stop zavarivao auspuh na Renou 4, jer nije imao za novi, u ratu dosao do pilane i sume, glumi biznismena, i malom kupio bjesan auto, mali ne zna sva slova, i izivljava se u saobracaju? To je u redu? Meni smeta bahatost bilo koje vrste, pa i u saobracaju, ali kako je taj bahati vozac dosao do tog auta, i kakvog, mi ne igra ama bas nikakvu ulogu. Njegov zivot, dok god na mene ne utice.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ako si na socijali ne mozes imati auto 25000 evra. Ako radis kao prodavac u nekoj trgovini, mozes imati auto od 25.000 evra ali tesko, veoma tesko. Tacka.

Da sada ocekujem napade na moje ponasanje u saobracaju?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Koliko vidim bilo ko sa strane iz navike poštuje pravila kako u inostranstvu tako i ovdje.
Mene zna iznervirati bahat vozač i u kanti i u wrangleru.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ali to je opet do naše policije, da na određenim tačkama u gradu čekaju ljude sa stranim registracijama i lupaju kazne. I uvijek ću kriviti samo policiju.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
_zoka je napisao:
Jbg,ja ih ne viđam u krntijama.Krntije voze ovakvi kao ja :)
Plus,nisu oni saobraćajno nekulturni...Kad se vrate kući praate sve propise,ne sikiraj se...Ovde se kurče.

Sto se ovog tice, Zoka je u pravu. Nisam jednom bila svjedok kada se slicni parkiraju na zelenoj povrsini/trotoaru pa jos onim momcima na pauku hebu mamu seljacku kada dodju da pokupe auto i sl, u fazonu: ko si ti da meni dizes auto?!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nije li ono nas Hertzog prvi pisao da obidje citavu kolonu da bi skrenuo desno? Ali je nas, pa ne smeta?! :) Svi oni dvotockasi koji zuje kroz grad su domaci, mene je zadnji put odsjekao domaci baja na raskrsnici, domaci baja mi yebe sve po spisku kada stanem pred pjesackim ili zastanem da propustim drugo auto... I ovako bih ja mogla do prekosutra jer imam milion i jedan primjer, DOMACE stoke ali eto, sada je sezona godisnjih pa smetaju SveCke table a jos vise izgleda zulja marka automobila a nada sve sarafi i socijala.. Izgleda da svi zivimo na socijalnoj i zavrcemo sarafe :roll:

Stvarno ste napaceni :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 20:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
blackrose je napisao:
nepokoreni je napisao:
Jest...da im nije rent-a-car firmi dolazili bi oni i Golubić tursom! Ajde bježi, prnjavac otišao odavde radio u Incelu kao šarafan na traci, stugno u "Sverije" pa sad vozi bijesnog BMW-a! Sigurno su ga uzeli za glavnog inžinjera tamo, jbg Švedska je siromašna i nerazvijena zemlja... :roll:

Tacno te ne kontam.
Koliko procentualno od prosjecne plate gradjanina BiH ide na hranu i komunalije, a koliko u SWE i DK?!Kada vidis kolika je prosjecna plata, koliko posto moze da ustedi, pa saberes na godisnjem nivou....
Pa sta ako zavrce sarafe i tamo?! Neko mora i to, ne mogu svi imati fakultete. P to je jos jadnije, kada tamo sa srednjom skolom, prosjecnom platom, bolje zivis nego ovdje sa diplomom i zaposlenjem u struci.
I opet kazem, pa sta i da jede pastetu, neka jede, ako njega cini srecnim da vozi dobro auto i stedi za to, pa ne otkida od mojih usta, vec od svojih. Ne bi ni meni bio prvi put da zbog nekih cipela ili haljine bacim cigarete taj mjesec, izlaske i sl.

Oooooo šta ti je. Pa to sam i mislio budi ono što jesi, nije važno čim se baviš i koliko zarađuješ. Tamo krpi kraj s krajem, živi sasvim prosječno, e kad krene ovamo izvadi štek iz dušeka, najmi bijesno auto, nađiđa se markiranom robom i "vide me jole kako lipo živim u Šveckoj!" Pa nismo svi toliko naivni majka mu stara....samo nek i komšiji crkne krava i nabijem zazubice komšiluku ma daaaaj!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]