banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 22:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1232, 1233, 1234, 1235, 1236, 1237, 1238 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Вишегодишњи уговор под, за нас, повољним условима...

Најрадије бих ја да Борац може рећи :"Разгули, ми смо институција, нема зајебанције", али нисмо ми у позицији да превише причамо, нажалост... :-?

Али опет, нисам сигуран колико би његов повратак био добар за атмосферу у свлачионици, тако да можда боље рећи :"Путуј игумане, и не питај за манастир"...

Јој, која сапуница, јбте! :D

Poslednji put menjao јан_де dana 22 Jul 2011, 10:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
U zurnalu danas pise da je igrao za Aktobe u kupu UEFA,poceo i zamijenjen u nadoknadi vremena.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Тачно, замјењен у 90. минути.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:14 
Veteran
Veteran

http://www.fc-aktobe.kz/index.php?name=transfer11

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nije istina. Igra je 19 minuta. http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
http://novitalas.com/2011/07/20/31432/

Бањалуко срамоти се! Било коме ко је рођен у граду на Врбасу, ово је јако тешко рећи, али заиста је тако. Вечерас си у свом дому имала утакмицу лиге шампиона у фудбалу, по први пут у историји.

Вечерас се твој великан, Борац, борио теби за част и за част твојих суграђана. Ипак, поново си се осрамотила. Не ти, него ти исти људи који су дио тебе, који су “велики Бањалучани”.

Ти исти људи који пуне градски стадион када долазе Жељезничар и Сарајево, када су ту искључиво и једино када Борцу иде, када ниже побједе.

То су показали и овај пут. Нека се срамоте. Сви! За резултат треба да се ради, да се бори, на крају и да се живи за њега и идеале. Шта су ти исти људи урадили када нам је Борац играо по којекаквим забитима и пробијао се из године у годину? Запитајте се!

Колико је тих истих људи било на стадиону када је великан из Платонове, како га од миља зовемо, играо у првој лиги РС? О утакмицама у гостима да и не говорим! Тај исти Борац је уз своје Лешинаре изгурао све то, прошао од пакла до раја, до некима јако дуго чеканог европског такмичења и ођедном су сви ту, сви “велики Бањалучани”, све велики навијачи клуба са Врбаса…

Е па вечерас сте сви показали ко сте и шта сте! Борац је из Израела дошао са негативноим резултатом, који није гарантовао пролаз даље. Ипак, то се није одразило на терену. Борац се борио! Повео је са 1:0 и за мало да на полувријеме оде са 4:1. Да скептици, са 4:1. Пун стадион би прогутао Израелце, сигурно! Да, то би било сјајно,али… Сада сте показали колико вјере има код вас, колико волите тај исти Борац који је дио свих нас, који вам је навукао осмјехе на лица небојено пута, па и тим истим побједама против Сарајлија, у вама очигледно најважнијим утакмицама.

Сада када је требало да се ти исти момци погурају, да има се да она искра која ће их гурати на терену нема вас! Стадион полупразан! Стидите се! Ипак, ту су људи који дишу за клуб са Врбаса, ту су Лешинари, људи који живе за тај исти Борац, који су то показали небројено пута до сада, који су вјеровали и на 1:5 из Израела, који су носили Борац до побједе над Макабијем. Да скептици, до побједе над тимом који има девет пута већи буџет од бањалучког великана!

Свака вам част момци. Свака част и људима који су синоћ били н Градском стадиону , били дио приче о Борцу и Лиги Шампиона.

Европска турнеја је ове године завршена за Борац. Људи који га заиста воле биће ту и против Козаре…А гђе ћете тада бити ви господо? Хоћете ли опет чекати резултате Борца па да будете “велики Бањалучани”? Хоћете ли опет да опет будете модерни и навијате за клуб који ниже успјехе?

Ма браво. Лешинарева љубав према клубу није мјерљива резултатима клуба. Он ће бити ту! Увијек,свуда и кад год.

Свака вам част момци, показали сте још једном како се чува и освјетљава образ свог града и вољеног клуба!

СВАКА ЧАСТ МОМКУ НА ОВАКВОМ ТЕКСТУ, ОБЈАСНИО ЈЕ СВЕ.. !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:

То је прва утакмица, погледај реванш.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:20 
Veteran
Veteran

skypostman je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:

То је прва утакмица, погледај реванш.

Do mene. Mada priča o povratku nije tek samo priča...Ima tu odredjenih problema oko keša...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Logicno bi bilo da ga mi sad kupim od Aktobea.
Kontam da mu je realna cijena negdje pola milje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Logicno bi bilo da ga mi sad kupim od Aktobea.
Kontam da mu je realna cijena negdje pola milje.

Чега пола миље, пшенице? Упс, немамо ни то. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Источно Стајање je napisao:
http://novitalas.com/2011/07/20/31432/

Spoiler:
Бањалуко срамоти се! Било коме ко је рођен у граду на Врбасу, ово је јако тешко рећи, али заиста је тако. Вечерас си у свом дому имала утакмицу лиге шампиона у фудбалу, по први пут у историји.

Вечерас се твој великан, Борац, борио теби за част и за част твојих суграђана. Ипак, поново си се осрамотила. Не ти, него ти исти људи који су дио тебе, који су “велики Бањалучани”.

Ти исти људи који пуне градски стадион када долазе Жељезничар и Сарајево, када су ту искључиво и једино када Борцу иде, када ниже побједе.

То су показали и овај пут. Нека се срамоте. Сви! За резултат треба да се ради, да се бори, на крају и да се живи за њега и идеале. Шта су ти исти људи урадили када нам је Борац играо по којекаквим забитима и пробијао се из године у годину? Запитајте се!

Колико је тих истих људи било на стадиону када је великан из Платонове, како га од миља зовемо, играо у првој лиги РС? О утакмицама у гостима да и не говорим! Тај исти Борац је уз своје Лешинаре изгурао све то, прошао од пакла до раја, до некима јако дуго чеканог европског такмичења и ођедном су сви ту, сви “велики Бањалучани”, све велики навијачи клуба са Врбаса…

Е па вечерас сте сви показали ко сте и шта сте! Борац је из Израела дошао са негативноим резултатом, који није гарантовао пролаз даље. Ипак, то се није одразило на терену. Борац се борио! Повео је са 1:0 и за мало да на полувријеме оде са 4:1. Да скептици, са 4:1. Пун стадион би прогутао Израелце, сигурно! Да, то би било сјајно,али… Сада сте показали колико вјере има код вас, колико волите тај исти Борац који је дио свих нас, који вам је навукао осмјехе на лица небојено пута, па и тим истим побједама против Сарајлија, у вама очигледно најважнијим утакмицама.

Сада када је требало да се ти исти момци погурају, да има се да она искра која ће их гурати на терену нема вас! Стадион полупразан! Стидите се! Ипак, ту су људи који дишу за клуб са Врбаса, ту су Лешинари, људи који живе за тај исти Борац, који су то показали небројено пута до сада, који су вјеровали и на 1:5 из Израела, који су носили Борац до побједе над Макабијем. Да скептици, до побједе над тимом који има девет пута већи буџет од бањалучког великана!

Свака вам част момци. Свака част и људима који су синоћ били н Градском стадиону , били дио приче о Борцу и Лиги Шампиона.

Европска турнеја је ове године завршена за Борац. Људи који га заиста воле биће ту и против Козаре…А гђе ћете тада бити ви господо? Хоћете ли опет чекати резултате Борца па да будете “велики Бањалучани”? Хоћете ли опет да опет будете модерни и навијате за клуб који ниже успјехе?

Ма браво. Лешинарева љубав према клубу није мјерљива резултатима клуба. Он ће бити ту! Увијек,свуда и кад год.

Свака вам част момци, показали сте још једном како се чува и освјетљава образ свог града и вољеног клуба!

СВАКА ЧАСТ МОМКУ НА ОВАКВОМ ТЕКСТУ, ОБЈАСНИО ЈЕ СВЕ.. !!!

Било је.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne bi me zacudio takav scenario... Dobra ne bas pola milja, ali da nasi strucnjaci iskesiraju vecu svotu...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja mu nebi dao novi ugovor. Nije ga zasluzio, kakav je papan ispao. Sve ja razumjijem i bolju polatu i uslovi, ja bi prvi otisao, ali na ovakav nacin jebati sve nas zajedno u zdrav mozak. Otici par dana prije jako bitne utakmice da bio potipsao ugovor i onda se poslije nje vratiti, pa to nema ni u najvecim sprdacinama od klubova. Ili ako vec hoce da ga prime nazad onda mu jako redukovati primanja.Pa ljudi nemoj da budemo seoski klub. Jednom u zivotu, ali samo jednom imajte muda recite dosta

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:28 
Veteran
Veteran

Ја не контам шта је у питању?
Он је тамо потписао уговор? И шта сад, није задовољио њих у те двије утакмице, па би да га се ријеше, или...

Извините, стварно ми је ово све мало нејасно... На сајту Актобеа пише да је њихов играч...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
I meni to nije jasno, da li je uopste dozvoljeno da se u jednom prelaznom roku mijenjaju dva kluba o.O

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
јан_де je napisao:
Ја не контам шта је у питању?
Он је тамо потписао уговор? И шта сад, није задовољио њих у те двије утакмице, па би да га се ријеше, или...

Извините, стварно ми је ово све мало нејасно... На сајту Актобеа пише да је њихов играч...

ni ja nisam skontao...ali ako je tako tesko ce se on vratiti u Borac, zna on da ne bi mogao birati.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
Da se mene pita ne bi mu dao ni na tribinu da gleda Borac kakav je papak ispao.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:41 
Veteran
Veteran

Radi se o tome da je njemu obecano puno vise nego sto je pisalo na ugovoru. Bar takve informacije su dosle do nas. Problem je nastao na relaciji menadžer-igrač. Na kraju je Maletić ipak potpisao ugovor mada niko ne zna kakav. Sjetite se da je i sa nama potpisao da će odigrati dvomeč protiv Makabija pa onda ukoliko dođe ponuda da može napustiti klub. Mislim da je i ovdje slična stvar, ali ovaj put se radi o kešu. Vidjećemo, pred nama je. I da, moguće je popisati i ovakve kratkotrajne tzv. probne ugovore koji se automatski raskidaju ukoliko jedna od strana ne ispuni bar jedan aneks ugovora.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
могуће је сачинити уговор какав год вам падне на памет.
са којим год клаузалама, једностраним раскидима, роковима.
углавном ни близу цифре која му је обећана, тако да овдје може да игра за плату коју добија инжињер код Ћубића :D
плус да потпише уговор на двије године са свим могућим заштитним клаузулама у корист Борца, а не његову штету.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:50 
Veteran
Veteran

d.a. je napisao:
плату коју добија инжињер код Ћубића :D

Kako se ježim na ovu priču. Citirana rečenica nam stvara velike probleme, nevezano za Maletića.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1232, 1233, 1234, 1235, 1236, 1237, 1238 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]