banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
сајт двери тренутно недоступан

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.pravastrana.com/vest.php?pre ... om&post=82

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Срђан Ного на протесту у Бањалуци: Младић одбранио српски народ!

31.05.2011

Ратко Младић као командант Војске Републике Српске одбранио је српски народ у БиХ и спријечио нови геноцид над Србима, рекао је представник Удружења "Српске двери" из Београда Срђан Ного на данашњем митингу подршку српском генералу у Бањалуци.

"Младић и његова часна војска донелу су победу српском народу, а то је Република Српска. Младић је наставио тамо где је стао војвода Живојин Мишић. Ви борци Војске РС и 30 000 погинулих дали сте нам Српску и то је оно што они не могу да опросте Младићу", истакао је Ного.

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/teme/s ... nogama.php

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 08:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koju pobjedu?Mi smo,nažalost,ovaj rat,od prvog do zadnjeg što je vođen u SFRJ,izgubili u svakom smislu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 08:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa imamo RS i to je neka pobjeda !

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 09:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Koja pobjeda?Sa 70% teritorije koju su po knjigama Srbi imali u vlasništvu u BiH spali smo na 49%.Od plodne,šumovite Krajine skoro 100%naseljene Srbima,dobili smo kamenu istočnu Hercegovinu koja i onako dobrim dijelom nije bila srpska.Od slobodarskog antifašističkog naroda postali smo u očima drugih genocidni i fašisti.Imamo protektora.Nemamo privredu,poljoprivredu....ništa nemamo....Jebo takvu pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Pirova pobjeda.
Dobili smo rat, cijena je ta da smo uništili zemlju - Trocki

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 09:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa jeste, sve je to tako, ali sta bi bilo sa nama da nema RS i da zivimo u unitarnoj BiH, mislim da se ne bi bas dobro proveli. Nismo mi imali bas neki izbor da biramo u kakvoj drzavi cemo zivjeti.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Koja pobjeda?Sa 70% teritorije koju su po knjigama Srbi imali u vlasništvu u BiH spali smo na 49%.Od plodne,šumovite Krajine skoro 100%naseljene Srbima,dobili smo kamenu istočnu Hercegovinu koja i onako dobrim dijelom nije bila srpska.Od slobodarskog antifašističkog naroda postali smo u očima drugih genocidni i fašisti.Imamo protektora.Nemamo privredu,poljoprivredu....ništa nemamo....Jebo takvu pobjedu.

У условима у којима је РС настала ових 49% је премија. Да се није ВРС изборила и за то, питање је да ли би ти данас био модератор БЛ форума. Лично чисто сумњам.

Такође, ми нисмо били антифашистички слободарски народ. Захваљујући комунистима ми смо били део југословенских народа и народности које су имале тај епитет. Срби су имали онај други епитет. За Србе се везао злочиначки четнички покрет. Знаш то и сам јако добро.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 08:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Nije istina.Četnici,kao i Ustaše uostalom,su bili domaći izdajnici,a većina naroda je bila slobodarska.Ja to znam,jer ja sam to učio u školi.Ti nisi,tako da možeš samo da pretpostaviš kakav odnos je bio.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Nije istina.Četnici,kao i Ustaše uostalom,su bili domaći izdajnici,a većina naroda je bila slobodarska.Ja to znam,jer ja sam to učio u školi.Ti nisi,tako da možeš samo da pretpostaviš kakav odnos je bio.

А ко је био у четницима и за кога се везивао тај покрет?

Тачно, учено је да је вићина народа била слободарска. Јесте, ми знамо и која већина које народа, али тад је причана нека друга прича, причано је о слободарским народима а не народу.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 06:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Čovječe,u toba SFRJ je važilo da su četnici i ustaše,kao i svi ostali kvislinzi bili šljam naroda kojem pripadaju i nijedan narod u kolektivitetu nije optužen za to.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 13:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ne razumije on to, nije tad išao u školu, logično kad je mlađi pa ne može ni da razumije.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Čovječe,u toba SFRJ je važilo da su četnici i ustaše,kao i svi ostali kvislinzi bili šljam naroda kojem pripadaju i nijedan narod u kolektivitetu nije optužen za to.

Прво, сви ми знамо да четници нису били никакав шљам. Друго, знамо да нису, ни у најлуђим сновима, да се сврстају уз усташе.
Треће (а то је најбитније), српском народу је одузет епитет антифашистичког јер је његова борба против нацизма, усташтва и фашизма, стављена у исти ранг са борбом оних других народа а за које се јако добро зна где су били и с ким су били у огромној већини. Ако су усташе како ти кажеш шљам, онда је 80% (а вероватно и више) Хрвата и муслимана тада били шљам. У СФРЈ их је живело много више. Значи, ми смо стављени у ситуацију да живимо са шљамом. Самим тим, борба српског народа против окупатора је поништена зарад "братства и јединства".

Слободарски народ на овим просторима (Србија, Б/Х, Хрватска) је био један! То што је спуштен у ранг са осталима (за које знамо где су већински били) је умањивање тог народа и његове борбе. Диван аманет нам оставише уџбеници СФРЈ.

Приде, тема је о Дверима и не планирам даље да дискутујем о СФРЈ овде.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2011, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

У ноћи између 23. и 24. јуна ово 2011. године разбијене су просторије Двери у Зрењанину.

Зрењанин/Београд, 25.06.2011

Недавно отворене просторије Двери у Зрењанину биле су нападнуте прошле ноћи. При том је разбијен излог на коме је видно истакнут плакат са прошлогодишње Породичне шетње. Острашћени екстремисти су моткама ударали баш на место на излогу на коме пише ПОРОДИЦА у слогану „Ми нисмо партија ми смо породица“ – што само по себи симболично говори о стању свести оних који са таквом мржњом насрћу на Двери.

Двери које су у режимским медијима већ годинама етикетирани као „екстремисти, клерофашисти, хулигани и насилници“, а да ниједном нису учествовале у насиљу, позивању на насиље нити су користили говор мржње, Двери које су организовале стотине јавних окупљања, а да ни на једном није било разбијања нити других видова насиља – сада су постале мета и најотворенијих физичких напада који су одлика свих фашистичких фаланги и режима које историја Европе познаје.

Посебно забрињава и чињеница да смо на овим просторима имали прилике да гледамо како фолксдојчерски и хортијевски бојовници разбијају просторије српских организација током нацистичке окупације Баната, као што смо имали и прилику да гледамо како се лидери аутономашких странака обрачунавају са таблама српских телевизија пре десетак година.

Полиција је обавила увиђај и биће поднета кривична пријава против н.н.лица. Да ли ће се овога пута показати ефикасни као када су у питању просторије неких режимских организација, остаје да видимо.

Информативна служба Двери

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T9pb5cGSHFs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2011, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nspm.rs/hronika/branimir-nes ... djana.html

Citiraj:
Бранимир Нешић: „Двери“ самостално излазе на изборе као група грађана

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2011, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ђорђе Вуковић из Цесида сматра да „Двери" на изборима могу да узму одређени број гласача десне оријентације, пре свега ДСС и СРС, али да не могу да остваре неки озбиљнији резултат.

- „Двери" немају политичку будућност, не очекујем да направе озбиљнији резултат - оценио је Вуковић.

jedino tacno u kompletnom tekstu

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Упозорење Двери активистима ЛГБТ организација
Саопштење Двери после напада активиста ЛГБТ организација.
Београд, 11.09.2011

Двери су предходних дана изашле на улице Београда и Србије у намери да оправдан гнев народа против режима који и ове године жели да организује накарадну геј-параду каналише кроз петицију. Двери желе да својом акцијом упозоре режим како непотребно провоцира национално понижене и социјално ојађене грађане Србије а да геј-парадом прелази границу после које су сви нереди могући. У намери да избегнемо ту врсту опасности прибегли смо демократском и цивилизованоим начину борбе против геј-параде.

Како је петиција у електронској форми већ прикупила више хиљада потписа а улично прикупљање петиције постаје све успешније и масовније, активисти ЛГБТ организација су се унервозили и хистерично почели да реагују на наше акције.

Ових дана су јавне личности које су потписале нашу петицију добиле претње од иностраних ЛГБТ лобиста док су наши момци и девојке на штандовима за петицију били мета физичких напада и вербалних вређања од стране геј и лезбо активиста. Претње због потписивања наше петиције је добила др Јасмина Вујић а штандови Двери су јуче нападнути у Београду и Панчеву.

Двери су све ове године били блаћени као наводни екстремисти и ултрадесничари чак и фашисти и терористи. Двери иза себе имају 12 година рада и ниједан чин насиља, говора мржње и позивања на насиље.

Геј и лезбо организације све ове године мажене су и пажене од режимских медија, НАТО посленика и обилато засипане донацијама како би се наводно борили за људска права. Какви су то борци за људска права најбоље се види ових дана када њихови плаћени активисти шутирају наше штандове, насрћу на девојке за тим штандовима како би им отели и уништили летке Двери, скарадно добацују и вређају грађане који потписују нашу петицију.

Двери представљају тиху већину Србије и зато не морамо да будемо ни насилни ни хистерични. Нећемо насести на њихове провокације и на насиље одговорити насиљем. Масовност петиције коју ових дана потписује Београд и Србија најачи је аргумент против екстремиста и насилника из ЛГБТ организација. Ни њих ни њихову параду најбољи и најбројнији део Србије не жели и време је да се с тим суоче!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 06:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Порекло оптужби на рачун Двери
Немања Недељковић
Зашто Чеда Јовановић, Чанак и Вучић не престају са оптужбама на рачун Двери?

Ко год је гледао „Радована Трећег“, зна да је један од браће Вилотића „упадљиво мршав и дебео“; како би Јеленче објаснио – „противуречна личност“. Ових дана су „Двери“, Покрет за живот Србије, постале као тај Вилотић, упадљиво мршави и дебели. Чанак и чанкисти, уплашени кампањом „Двери“ за одбрану Војводине, оптужише их да су руски плаћеници (том аурлауку бола придружио се и Чеда); а Вучић изјави, без имало блама, да су „режимски плаћеници“ (зато што их има у медијима, док „Образа“ и СНП 1389. нема, иако се Вучић не слаже ни са „Образом“ ни са „1389“).

Дакле, „Двери“ плаћају Руси (мрачни бољшевици, антидемократе и главна препрека нашем путу у ЕУ, Руси чији је амбасадор, као Диоген негда човека, ових дана у званичном Београду тражио Србина); „Двери“ такође плаћају Тадић, Ђилас и дружина (који су, свим силама, за „евроатлантске интеграције“.) Кад се томе дода теза да су дверјани амерички људи, којима лично ЦИА одобрава шетњу по САД и скупљање џакова пара од српске емиграције, слика је потпуна: паре у „Дверима“ само пљуште, и они су на домаку тешко достижног рекорда: да постану најплаћенији плаћеници на политичкој сцени Србије (у оваквој конкуренцији, бато!): лову дају Руси, Американци и Тадић са Ђиласом (то је, колико знам, за руком полазило само Брозу, без чије негативне селекције међу Србима не би били могући ни Чанак, ни Чеда, а, изгледа, ни неки други).

Чанак је јасан: он је, као вођа (дуче, фирер, каудиљо) војвођанерског фашизма, тзв. „чанкизма“, гневан због кампање коју „Двери“ воде за одбрану српске Војводине; надмен као Мусолини, и исто тако празан, женски хистеричан као Хитлер, он је рођен за то да му се, на свим фронтовима, привиђају Руси, које доживљава као претњу да Војводину преда Хрватској (до Земуна, јакако). Његово постмодерно усташтво (а син комунистичког окупатора Војводине се лако претвара у Томпсона) је прозирно, а заслужује и презир. Да му није оца Бориса и маме Мирка (Цветковића, наравно), овај усташно-несташни вечити лажни дечак не би се ни видео на нашој политичкој сцени.

Што се Чеде Јовановића тиче, генијални драматург наше шибицарске демократије је оптужбом да су „Двери“ руски плаћеници исказао нешто из самих дубина свог несвесног: а то је вапај да Руси и њега почну да плаћају, пошто је очито да су се газде са оне стране океана разочарале у свог „дечка који обећава“ (а ништа не даје). Као што је (за Лову, наравно), у студентским протестима 1997–1998, иако некрштен, викао окупљенима „Помаже Бог“, и носио крст и иконе, као што је, опет за Лову (свог јединог бога) постао Сорошев гаулајтер, тако би и сада, за Лову (од Гаспрома, рецимо) постао главни русофил и русоман на нашем простору, и запевао „Каљинку“ све са козачким чизмама до колена, у рубашки и са шубаром на глави. Тако је то начелан момак.

Што се Вучића тиче, његова сомнабулна прича о плаћеништву „Двери“ вероватно извире из увида у чињеницу да само постојање „Двери“ разобличава вучићевску начелност типа „Мож да бидне, а не мора да значи“, „Лако ћемо, ако јесмо људи“, „Ја сам за породицу, али сам и за гејеве, и нисам против параде, али желим деци што више чоколаде“,итд, итсл. (Наравно, из поштовања према свачијем опозиционом статусу, ми с њим о политици нећемо полемисати; барем не сада).

Просте и једноставне ствари

У ствари, све је веома просто: „Двери“ су на политичкој сцени Србије нешто сасвим ново, невиђено и нечувено. Они нису партија, него истински покрет; они немају лидера, него се руководе саборно (сабрано и сабраћено, као браћа у Христу и непролазним вредностима свог народа); и, што је најважније, они нуде разочараним бирачима (да поновимо: ником НЕ КРАДУ ГЛАСОВЕ) оно што им нико не нуди: да не причамо причу о великим темама, као што је независна, војно неутрална Србија, кадра да себе очува од Суботице до Призрена – „Двери“ се, јасно и гласно, боре за породицу и њене вредности (а против наметања хомосексуализма као идеологије и погледа на свет); „Двери“ се боре за заштиту права на приватност, а против претварања Србије у електронски концлогор; „Двери“ се боре против уништења наших њива ГМО семеном, и трансформације плодне Србије у пустињу МОНСАТАНИЗМА; „Двери“ се боре за преображај српске просвете, из експерименталног полигона кретенизације маскиране у болоњизацију, у трајан стуб нашег друштва; „Двери“ се боре за привреду засновану на сопственим ресурсима (на ономе што је Бог дао, а жутокраки разарају).

И, што је најважније, „Двери“ су једини прави антиглобалистички покрет у нас: они не верују у лажи „отвореног друштва“ Сороша и покварењака сличних њему, не верују у глобализацију као напредак, не верују да су светски банкари најбољи, најпаметнији и најлепши у историји човечанства, не желе да Србија продаје органе својих људи да би ушла у Европску унију, а знају да се руши Империја са својим лажима, и да ће се ЕУ, заснована на животињству економије, а не на трајним вредностима Духа, распасти страшније од Титове СФРЈ. Ко то, данас, у Србији, сме да помене, осим „Двери“?

Ко, данас, у Србији, не тражи само изборе, него духовно-морални препород свих нас, да бисмо могли даље? Ко је спреман да се бори, без обзира на јефтине политичке поене и тренутне успехе код бирача? „Двери“ не обећавају брзе пруге Србије, хлеб за џабе, 200 хиљада нових радних места, милијарде страних инвестиција; то, у Србији, може да обећа само Срећко Шојић.

„Двери“ нуде борбу за достојанство – јер, ако буде достојанства, биће и хлеба. „Двери“ нуде борбу за слободу – јер, ако буде слободе, биће и посла. И зато не отимају туђе бираче: ко верује у Европску унију и 2оо хиљада нових радних места, он ће гласати за Срећка Шојића. За „Двери„ће, као и до сада, бити они који знају да, како рече Шантић, „волови јарам трпе, а не људи, Бог је слободу дао за човјека“.

А што се пара тиче, оне нису проблем. Пара нема. Ко иде путем Покрета за живот Србије спреман је да сам финансира своју слободу. „Дверјани“ су, као и њихов народ, сиротиња раја „која глобе давати не може, и трпети ЖУТОГА (плус коалициони партнери) зулума“. Јер је „земан дошо, ваља војевати“. Али, војевати мудро, часно, поштено, људски и хришћански; јер, добро које није учињено на добар начин није добро, рече један светац. Зато им нису потребне тајкунске паре, а, наравно, ни паре туђина; тридесет сребрњака су, одавно, примили други.
Уосталом, нека о свему суди народ. Јер, Покрет за живот Србије служи само Богу и свом народу.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]