banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: flash problem
PostPoslato: 16 Jul 2011, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
formatirao sam masinu i sad nanovo instaliram sebi programe. Ali naletio sam na jedan problem koji mi se ranije nije desavao. Naime, kad pokrecem neke zezancije u flashu (izmedju ostalog jedna igra na FB) primjecujem da slika stoji, iako zvuk normalno ide, a kad pocnem mrdati misem ili kuckati po tasterima onda slika ide, ali bez tih aktivnosti se osvjezava jednom u 20 sec.
Ima li neko ideju sta je u pitanju i kako se to moze rijesiti?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta: Re: flash problem
PostPoslato: 16 Jul 2011, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
http://www.filehippo.com/download_shockwave/
http://www.filehippo.com/download_flashplayer_ie/10128/
http://www.filehippo.com/download_flash ... fox/10129/

Ovim redom. Pa probaj da vidi da li će se išta promijeniti. Ako ne, moglo bi biti do browsera. Šta koristiš? Ako je Chrome, on koristi isključivo svoje plugine, ne ove navedene. Probaj Firefox 5 pa vidi da li i on ima isti problem.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 08:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

imao sam ja Flash updateovan na posljednju verziju
sinoc sam opet formatirao masinu i krenuo ispocetka. kad sam instalirao FF, pod verzijom Flasha 10.2. super radi, cim update na 10.3. odmah isti belaj. i onda odradim update FF na verziju 3.6.18 i sad mi normalno radi Flash
jbg uvijek se neke sitnice potkradu :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
...onda odradim update FF na verziju 3.6.18...

wtf???

Update na verziju 3.6.18?! Šta nedostaje novoj verziji 5? Ili barem verziji 4? Znam da si ti osoba koja voli stare, provjerene stvari koje rade onako kako ti želiš, znam da svaki put popi*diš kad Facebook uradi "novi look" :-) ali Firefox?!

Iskreno, meni je verzija 5 sasvim OK. Doduše koristim je na Win7, na drugom računaru sa XP-om default mi je Chrome, a i inače preferiram Chrome, ali i dalje smatram da ne bi pogriješio ako bi prešao na noviji FF.

Poz!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

prije formata sam uradio tu glupost i updateovao FF prvo na verziju 4, a kasnije na verziju 5.
Jednostavno 4-ka je bila uzasno nestabilna (vjerovatno je to razlog zasto se v5 tako brzo pojavila), a sa 5 nisam bio pretjerano odusevljen jer je bila spora. Zato sam sam instalirao FF u verziji 3 i sacekacu da vidim kakva ce biti 6 kad izadje iz beta faze
Sto se tice Chromea, koristio sam ga mozda 2 mjeseca i shvatio da je nedovrsen, ima malo opcija za podesavanje i da je sam po sebi jedna velika rupa po pitanju sigurnosti

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 14:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nove verzije Firefoxa su generalno problematične, dosta web interfacea od uređaja ne radi kako treba iako su funkcionisali bez problema u ranijim verzijama (mislim na 3.x.x). Chrome jeste napravljen minimalistički, ali je jedan od najsigurnijih browsera danas...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Chrome jeste napravljen minimalistički, ali je jedan od najsigurnijih browsera danas...

Jeste minimalistički, ali meni se recimo to sviđa (stvar ukusa naravno). Trebalo mi je vremena da se naviknem malo, ali nakon toga sam u suštini pred sobom imao maksimum od stranice, a sve ostale stvarčice sklonjene u stranu.

Sigurnost vjerovatno duguje zasebnim plugin-ovima te konstatnim update-ovanjem u pozadini pa se malo-malo stalno nešto krpi i dodaje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]