blaf77 je napisao:
Ljudi, a jeste li vi culi za Canesten mast, ili Daktanol, ili jos tako neke protiv gljivicnih oboljenja. Nekako je nas narod skloniji isprobati od svake babe po neku preporuku pa onda uzeti ono sto treba, ili ne daj boze otici kod dermatologa, uraditi bris i dobiti odgovarajucu terapiju antimikoticima.
Znam covjeka kojem uzasno smrde noge, i najgore je kad smo zimus isli negdje istim vozilom, a on sjeo naprijed i upalio grijanje preko nogu jer je bilo bas hladno. Auf kako je to klalo za oci. Ali mene niko ne moze ubijediti da su oni posebni i da to tako mora, samo se ne trude da to rijese na pravi nacin.
ti nisi do sad primjetio da se kod nas narod bas ni ne voli kupati a kamoli jos trositi vrijeme,novac,energiju da sprijeci ili eliminise nesto sto je banalnost ali drugima zagorcava zivot,ja skoro svakodnevno vodim rat s nekim ljudima oko sebe,ne mozes me ubijediti da mozes smrditi 2 h nakon tusiranja ako si stavio adekvatan dezodorans,nisi imao neke vece fizicke aktivnosti...isto tako i sa nogama,pa barem sad ima i tih kremica,mazalica...