banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jun 2011, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Jest, Podravkin mesni narezak pola marke jeftiniji tamo nego ovde. Ozbiljno.

A ostalo, nije jeftinije, ali nije ni puno skuplje. Pricali smo o tome. Kruh ti je 4.5 do 7 kuna, imas Plodine ili tako neke markete gdje mozes povoljno uzeti gotovu hranu kao kod nas u Tropiku i Mercatoru. Ima ljudi koji tvrde da je puno skuplje nego ovde, ali meni se ne da vise o tome. Ne da mi se nositi od kuce vec kupujem tamo gdje sam i zdra`o.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 14:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Murter, da li je iko odavde bio na ostrvu Murter u mjestu Murter, ja idem ove godine cuo sam dosta lijepih stvari.
Ako neko ko je bio moze da napise svoje utiske bio bih zahvalan.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 17:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2011, 17:27
Sucuraj je zakon
http://www.sucuraj.com/hr.htm

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Jao ljudi držite se provjerenih mjesta, manite se ovih gdje je čagalj i muflon domaća životinja, a i oni su pitomi u poređenju sa domorodcima iz istih.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 00:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
prasica je napisao:
Inace, da li mi neko zna reci otprilike. Vazemo sa rajom gdje da idemo: CG ili HR. Pare su nam svima problem. Svi tvrde da su u HR dnevne namirnice skuplje.Da li iko zna okvirne cijene hljeba, voca, povrca, piva (glavne dnevne namirnice-nije za mene :)), itd...?

ma trazi ili Plodine ili Studenac, eventualno ponekad i Kerum (al` taj je rijedak), cijene su kao kod nas, neke malo skuplje, neke malo jeftinije

ja cu i ove godine u Basku vodu, bas sam se super opustio i odmorio prosle godine
ostrva sam otpisao jer Hrvati zaklase sa cijenama trajekta

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:

Ja sam prosle godine platio nekih cirka 55 kuna za kartu,a cuo sam du su ovo ljeto jos malo digli.
Ako moze se ukebat najbolji je katamaran jeftiniji i brzi,iako stvarno nemam zamjerki za trajekte divota je plovit na njemu.svake `vjeverice` vrijedi.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
insp_CaLLahan je napisao:
Citiraj:

Ja sam prosle godine platio nekih cirka 55 kuna za kartu,a cuo sam du su ovo ljeto jos malo digli.
Ako moze se ukebat najbolji je katamaran jeftiniji i brzi,iako stvarno nemam zamjerki za trajekte divota je plovit na njemu.svake `vjeverice` vrijedi.

Pretpostavljam da je kolega mislio na kartu za auto.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Citiraj:

upravo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 14:43 
Veteran
Veteran

Pa nista onda idete na ostrva koja imaju mostove :bounce:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 14:44 
Ja se nesto en sjecam da sam puno katamaran platio...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja sam prosle godine platio nekih cirka 55 kuna za kartu,a cuo sam du su ovo ljeto jos malo digli

Ako moze se ukebat najbolji je katamaran jeftiniji i brzi,iako stvarno nemam zamjerki za trajekte divota je plovit na njemu.svake `vjeverice` vrijedi.[/quote]
Citiraj:

uf,onda si dobru rijec upotrijebio stvarno `zaklase`ja nisam nikako kolima,al koliko se sjecam platis preko nekih 1o0-15okm za kola i i onda dodatno po osobi,(nisam siguran za cijene ima na sajtu Jadrolinije vjerovatno detaljno cijenovnik za ovu sezonu.)

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

uf,onda si dobru rijec upotrijebio stvarno `zaklase`ja nisam nikako kolima,al koliko se sjecam platis preko nekih 1o0-15okm za kola i i onda dodatno po osobi,(nisam siguran za cijene ima na sajtu Jadrolinije vjerovatno detaljno cijenovnik za ovu sezonu.)

tako nesto, privremeno sam apetit izgubio kad sam cuo za cjenovnik

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ima li neko da je bio na otoku Sv. Nikola, u zadnjih 5-6 godina?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
srdjanBL je napisao:
Murter, da li je iko odavde bio na ostrvu Murter u mjestu Murter, ja idem ove godine cuo sam dosta lijepih stvari.
Ako neko ko je bio moze da napise svoje utiske bio bih zahvalan.

Murter je predivan za odmoriti,nadjes neku zavucenu plazicu i uzivas,extra je more i one kamene ploce kad prodjes onaj nudisticki kamp :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kinderlo je napisao:

Sta ima u Sucuraju?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 07:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
Schlager je napisao:
kinderlo je napisao:

Sta ima u Sucuraju?

Nema nista :) Malo ribarsko naselje (oko 400-500 stanovnika). Mirno.. mali restorancici, divlje plaze u okolini, domaci koziji sir, domace vino, domace masline, nema guzve, ok ljudi, ok cijene, nije daleko od obale trajektom (nije preskup trajekt), nema diskoteka ni klubova koji rade po citavu noc.. totalni smor.. iiii ja odoh tamo u subotu :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 12:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Znam ja vecinu toga,posto sam prije rata isao tamo,blizu Ininog odmaralista,zato sam se prijatno iznenadio kad sam vidio da je Sucuraj i danas aktuelan.Pogotovo mi se svidjao onaj iskonski mir i tisina na onim bezbrojnim divljim plazama "preko brda",na onu stranu prema Drveniku i Biokovu. To sto si naveo su idealne predispozicije za odlican odmor,jer nikad nisam mogao shvatiti ljude koji iz ovako velikog grada kao sto je Banjaluka idu u potragu za nocnim zivotom po primorskim mjestascima.

Kakvi su Sucurani,je li ih rat promjenio i ima li kakvih provokacija?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
Ja nisam primjetio bilo kakve provokacije, bas naprotiv. Isao sam tamo dva puta na par dana, i ljudi su bili ok.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Najmanje je gluposti i nacionalistickih ispada po ostrvima i manjim mjestascima,da kazem onim vise porodicnim i za cist hedonizam i odmor koji nemaju da ponude neki nocni zivot.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 07:51 
Veteran
Veteran

Po tom pitanju u sirokom luku treba obici Zadar i Split, sotalo nije problem, kao sto rece kolega iznad u manjim jjestima je to manje izrazeno, pogotovo na ostrvima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]