Цитирао сам неколико постова који се у потпуности слажу са мојим начином размишљања:
_zoka je napisao:
Al' ste vi depresivci.....Naravno da će biti bolje...Kad?Ne znam.Al' biće.Da ne mislim tako uzeo bi štrik i skratio muke.
_zoka je napisao:
E,jbg,to je već drugi par opanaka ali na te stvari nemamo uticaja i ne možemo ih spriječiti.Zato se oko stvari koje zavise od nas treba potruditi i ne dati se depresiji i lošem raspoloženju...
old fashion men je napisao:
Sve zavisi od ugla iz kojeg se gleda, neko kaže dobro je samo da ne bude gore jbg., ima i ona o polupunoj i polupraznoj čaši, sve je do stava i načina posmatranja stvari.
Talija je napisao:
Preživjela sam mnoštvo negativnih stvari, čak i ne razmišljam o njima, davno sam prešla i fazu poricanja i prihvatila situaciju. Naravno da me je očvrsnulo, postala sam jača. Nisam nikad tražila utjehu nego je nalazila u običnim meni nenamjenjenim rečenicama, kako rečenim tako i pisanim, uživanjem u malim stvarima, u bezbroj nebitnih stvari koje na prvi mah ne prijećujemo zaslijepljeni egoizmom. Što je najbitnije nisam izgubila vjeru u ljude.
Nije da sam izgubila sjaj u očima nego pubertetsku/mladalačku naivnost i nimalo ne žalim za njom.
Prošla sam/prolazim isto što prolaze i ostali, zašto bih ja bila izuzetak?

ајде људи шта сте депресивни? главу горе и наравно да ће бити боље! ја сам се прије нервирао због многих веома битних, али и неких небитних ствари, и то баш сам се сикирао и свашта нешто... и на крају сконтам, ма ког се ку*ца нервирам?! Био ја весео или се нервирао по читав дан, мени ће бити исто! Нервирањем и сикирацијом нити ћемо вратити вољене особе са онога свијета, нити ћемо се помирити са бившом љубави, нити ћемо ријешити новчане проблеме, нити ћемо положити испит који нисмо научили, нити било шта друго у животу!!
јебеш нервирање и бригу...а у исто вријеме ако будемо весели и не паничаримо, него удахнемо дубоко и насмијемо се, одмах и мозак боље проради, па можда падне на памет нека идеја како да се ишчупамо.
на неке ствари не можемо утицати, али је доста и до наших глава и како ћемо се носити и поставити у одређеним ситуацијама.
мене су дефинитивно неке животне ситуације ојачале, и вјерујем да је тачно што те не убије, то те ојача. остане неки ожиљак, али те ојача. једноставно у неким ситуацијама или ћеш стиснути зубе и издржати или ћеш пући начисто...