Koja te hrana konkretno zanima? Takođe imam mačku, pa sam uglavnom upućena i u nalazišta i u cijene

Kupujem superpremijum hranu (Royal Canin) i u ovim pet shopovima koji su nabrojani je skuplja(9KM) nego kad je kupim kod veterinara (7KM iza medicinske elektronike, ne znam kako se zove tačno). To sam srećom uočila kad smo bili na vakcinaciji, pa sad uglavnom kod njih svratim, ujedno kupim i sirup protiv parazita svakih nekoliko mjeseci(2-5KM) i sl. Ovaj Pet Shop kod Robinzona, Exclusive ima u ponudi i premium hranu, ona je nešto jeftinija, briketi (4-5KM) i konzerve(1.5-2). Ovaj drugi pet shop ima samo običnu whiscas i sl. kao i u svakoj prodavnici. Premium hranu možeš naći i u Merkatoru, takođe dehidrat i konzerve, mislim da su slične cijene kao i ove prethodne. Hranu na kilogram možeš naći u skoro svakom pet shopu i jako je jeftina. Pijesak (granulirajući) takođe kupujem u Merkatoru, BioKat oko 6KM. Vidjela sam neki granulirajući pijesak i u dm-u, ali nisam probala, on je oko 4KM. Korpicu za mace sam kupila kod čike koji plete stvari od ratana, na starom tranzitu, raskršće prema Slatini. Tata će mi namontirati i vratanca na nju, pa ću je koristiti kao transporter kad mi zatreba. Ove druge shopove nisam obilazila, ali ako budeš i vidiš kakva je ponuda i cijene javi. Pozdrav za mačku