banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 17:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Laibach
PostPoslato: 01 Mar 2010, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Auuuuu :oops:
Moram se potruditi da budem tamo, *ebes ispite! :D

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 20:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Jan 2010, 01:04
Jedva cekam...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Pomalo neverovatno zvuci to, dva koncerta za dva dana na Kastelu... imaju li oni u BL fanova i za DFK da popune? Postujem, gledao sam ih vec nekoliko puta live, nije frka, da ne shvatite pogresno, dace nebo da i bude ovoga.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
I ja sam ostao u cudu! :oops: Privilegija je to za BL, i treba to ispostovati!
Dovedite mladju rodbinu, neka se edukuju! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 13:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Vecheras 8)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BMFB5o-DlWU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Nadam se da nece nista roknut ,bas se naoblacilo...uglavnom mjerit ce se kuruz veceras :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Da
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JbB1s7TZUQk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 01:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ne vidim da iko komentariše sinoćnji koncert... Meni je bilo brutalno dobro. Gledao sam ih treći put, tako da sam ovaj put odlučio da ne pratim previše performans, VJing i te stvari, nego da se koncentrišem na uživanje u muzici i divljanje u prvim redovima :D Dok su svirale predgrupe nije bilo nešto puno naroda, ali se nekako napunilo kad je Laibach bio spreman, što je jako pozitivno... ali opet nije bilo baš neke gužve. Primjetio sam ulijetanje podivljalih fanova na binu u jednom trenutku :lol: Moram reći da je setlista bila najbolja do sad, nisu mnogo gnjavili s Volk-om (2-3 stvari ako se dobro sjećam), ali je zato bilo starih dobrih martial industrial hitova koliko vam duša želi... od stvari koje sam baš želio da čujem jedino nisu svirali Final Countdown, a sve ostalo je bilo tu... Du bist unser, Alle gegen alle (!!!), God is God (!!!!!!!), Geburt einer Nation, Opus dei, Tanz, Das Spiel ist aus itd. itd. Vrh od koncerta, ko nije bio zaj36'o se :)

DU BIST UNSER ERHEBE DU DICH ERHEBE DU DICH INS GEISTESBEREICH :king:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 07:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Warrior of the Light je napisao:
Dok su svirale predgrupe nije bilo nešto puno naroda, ali se nekako napunilo kad je Laibach bio spreman, što je jako pozitivno... ali opet nije bilo baš neke gužve.

Znas zasto se napunilo? Zasto sto su pustali ljude za free da se ne osramote pred tako dobrom grupom sa tako malo naroda... Sve ono sto je uslo nakon Vatre (koja me usput pozitivno iznenadila)je uslo za free, sto mi je u jednu ruku drago, a opet sto sam ja onda davao 15km???

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gimli je napisao:
Warrior of the Light je napisao:
Dok su svirale predgrupe nije bilo nešto puno naroda, ali se nekako napunilo kad je Laibach bio spreman, što je jako pozitivno... ali opet nije bilo baš neke gužve.

Znas zasto se napunilo? Zasto sto su pustali ljude za free da se ne osramote pred tako dobrom grupom sa tako malo naroda... Sve ono sto je uslo nakon Vatre (koja me usput pozitivno iznenadila)je uslo za free, sto mi je u jednu ruku drago, a opet sto sam ja onda davao 15km???

Hehe,ja sam usao za Dz,na sami kraj dok je Vatra svirala...nije da nisam htio dati za ulaz,nego me Vatra jednostavno nije interesovala,pa sam to vrijeme iskoristio za oblokavanje :) a lik na ulazu nas samo propusti.
A Laibach me je zakucao svaka im cast odlicni,sto kaze Warrior setlista je bila dobra nisu gnjavili vizuelno savrseno naravno,samo mogli su jos koju stvar otprasit malo mi je cak kratko trajalo...samo mi nije jasno sto je dosta ljudi tokom Laibacha izlazilo to sam primjetio izgleda opet da su oni neke smorili :roll:

p.s dobro bilo to vece,u DFK su Beogradski dj-evi napravili dobru atmosferu,taman doslo ko after party,a odmah prekoputa.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
od stvari koje sam baš želio da čujem jedino nisu svirali Final Countdown

+1

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 08:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Meni rekao onaj majstor na ulazu:"Ajd da ti poderem te karte, kad ih vec imas.".

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Supporter je napisao:
Bilo bi super da postoji neko na forumu ko je bio na tom koncertu u dvorani Mejdan 1990. godine pa da nam prenese utiske, tad je to za prostore ex yu bio zaista specifichan performans (kao shto je i sada) i ostaje u sjecanju jer oni tome pristupaju jako ozbiljno.

Ил сам ја тотални излапио ил ти грешиш, концерт је био у Music Hall-у у Мејдану. Сјећам се да смо читав концерт престајали крај улаза, пијуцкајући пиво јер је улаз био прескуп.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 12:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Sinny je napisao:
Supporter je napisao:
Bilo bi super da postoji neko na forumu ko je bio na tom koncertu u dvorani Mejdan 1990. godine pa da nam prenese utiske, tad je to za prostore ex yu bio zaista specifichan performans (kao shto je i sada) i ostaje u sjecanju jer oni tome pristupaju jako ozbiljno.

Ил сам ја тотални излапио ил ти грешиш, концерт је био у Music Hall-у у Мејдану. Сјећам се да смо читав концерт престајали крај улаза, пијуцкајући пиво јер је улаз био прескуп.

Znas kako, ja sam napisao da je bilo u dvorani Mejdan samo jer sam taj podatak prochitao na njihovom sajtu.
http://www.laibach.nsk.si/l9.htm
1990 * INDUSTRIAL CITIES TOUR * 06.10. - Maribor, Rotovz (YU) * 07.10. - Prevalje, Kulturni dom (YU) * 11.10. - Murska Sobota, Sportna dvorana (YU) * 13.10. - Ilirska Bistrica, Kulturni dom (YU) * 18.10. - Banja Luka, Dvorana Mejdan (YU) *
Eto ti si prvi lik koji se javio koji je zaista bio prisutan tu, dakle ipak je bio Music Hall u prici (sto je i realnije jer je tad koliko znam bilo bas svega u Hallu). Mozes li nam prenjeti ako se sjecas utiske ljudi koji su usli na koncert i eto kad si spomenuo da je bio preskup ulaz, sjecas li se mozda koliko je uopste bio?

U petak bilo zaista sjajno, Revisited u punom smislu te rijeci. Na zalost festivalski nastup je ucinio svoje pa je nastup sto ljudi kazu mozda bio malo prekratak, ali u svakom slucaju odlicno, tako da nikako ne bih zalio i da sam platio ulaz.
Naravno, stoji ogromna nepravda prema ljudima koji su platili, stvarno majmunluk, ali bojim se da ce to proci kao da se nije ni desilo. Sto se tice posjete, licno ocekivano, realno prevelik je ono prostor za Laibach u ovom gradu.
Steta za masu koja je propustila Vatru, zbog klavijatura :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V5JdDrDPv2A[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]