banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2011, 12:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Očigledno nam napadači moraju biti stranci, pošto ovih naši nisu nikako dobri. Nismo proizveli dobrog napadača od Pantelića i Žigića, i ne samo mi, nego cijela Srbija.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Citiraj:
Pobedom nad ekipom Brodarca rezultatom 3:0, petlići Crvene zvezde osvojili su titulu u svojoj kategoriji (1998. godište). Andrija Crnadak i drugovi su današnjom pobedom kolo pre kraja stekli četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, i na taj način teoretski obezbedili titulu.

Danas, 22. juna, šampioni su postali i mlađi kadeti. Oni su u Obrenovcu savladali domaćina Radnički rezultatom 5:1, i takođe kolo pre kraja obezbedili naslov prvaka.

U nedelju 19. juna, šansu da Zvezdinoj omladinskoj školi donesu još jedan trofej, iskoristili su i mlađi pioniri. Oni su na pomoćnom terenu Marakane savladali BSK iz Batajnice rezultatom 8:0, i sada imaju četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog, kolo pre kraja prvenstva.

Tako je čak sedam od devet selekcija omladinske škole osvojilo titulu u svojoj kategoriji. Podsećamo, još ranije su prvaci postali omladinci, kadeti, mlađi petlići i škola fudbala 2001. godište.

Lepo je ovakve stvari procitati :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
Citiraj:
Pobedom nad ekipom Brodarca rezultatom 3:0, petlići Crvene zvezde osvojili su titulu u svojoj kategoriji (1998. godište). Andrija Crnadak i drugovi su današnjom pobedom kolo pre kraja stekli četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, i na taj način teoretski obezbedili titulu.

Danas, 22. juna, šampioni su postali i mlađi kadeti. Oni su u Obrenovcu savladali domaćina Radnički rezultatom 5:1, i takođe kolo pre kraja obezbedili naslov prvaka.

U nedelju 19. juna, šansu da Zvezdinoj omladinskoj školi donesu još jedan trofej, iskoristili su i mlađi pioniri. Oni su na pomoćnom terenu Marakane savladali BSK iz Batajnice rezultatom 8:0, i sada imaju četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog, kolo pre kraja prvenstva.

Tako je čak sedam od devet selekcija omladinske škole osvojilo titulu u svojoj kategoriji. Podsećamo, još ranije su prvaci postali omladinci, kadeti, mlađi petlići i škola fudbala 2001. godište.

Lepo je ovakve stvari procitati :D

Napokon djeca postizu rezultate... Je li moguce da je Lukic uspio za dvije godine da ovoliko digne mladje selekcije?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nije Lukić loš, al Adžić nije osoba za svoj posao... Tu treba neko s autoritetom, kao Jugović...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zvezdin novi spic je...EKSKLUZIVNO!

Brazilac koji se još na početku prelaznog roka pominjao kao novi igrač crveno-belih stiže na Marakanu. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u varšavskoj Legiji.

Posle dugog čekanja i brojnih nagađanja (pominjano pet-šest različitih imena) navijači Crvene zvezde konačno su saznali ko će igrati u špicu tima Roberta Prosinečkog. U pitanju je 22-godišnji Brazilac Bruno Mezenga, koji se još na početku prelaznog roka pominjao kao potencijalno rešenje.

Kako saznajemo, Mezenga je već krenuo za Beograd i do kraja dana bi trebalo da stigne u srpsku prestonicu.

Mezenga je, kao i Vinisijus Pašeko, Flamengov igrač, ali je od 2007. na pozajmicama (takođe kao Pašeko). Prvo je bio u Fortalezi, pa u niželigaškom timu Masae, a najviše je pokazao u sezoni 2008/2009, dok je igrao za turskog drugoligaša Orduspor i postigao 21 gol na 32 utakmice. Prošle sezone nosio je dres varšavske Legije, a ovde možete pogledati pogodak koji je postigao na meču s Lehom iz Poznanja...

Mezenga je, inače, važio za veoma talentovanog fudbalera, bio je član brazilske reprezentacije za igrače do 17 godina, a koliko su ga cenili u domovini najbolje pokazuje fotografija iz 2006. godine kada je baš on izabran da se pojavi na promociji novog dresa Karioka, napravljenog za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Kasnije je njegova karijera stagnirala, a navijači Crvene zvezde nadaju se da će na beogradskoj Marakani dostići nivo koji su mu stručnjaci predviđali. Mezengino najjače oružje je, inače, dobar skok i odlična igra glavom. U crveno-belom dresu će najverovatnije zaigrati na pozajmici. Dakle, Prosinečki će u ekipi imati četvoricu fudbalera iz Flamengove "škole fudbala":Evandra, Borhu, Pašeka i Mezengu.

Ono što će ljubiteljima fudbala u Srbiji biti najzanimljivije jeste ko će biti bolji: Mezenga ili

Eduardo, koga je Zvezda želela, a Partizan doveo, potpisavši ugovor na četiri godine. Nezvanično, čelnici crveno-belih tvrde da su prošli daleko bolje od komšija. Navodno, doveli su boljeg igrača za mnogo manje uloženog novca (Eduardo plaćen preko milion evra).

Videćemo ko je u pravu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Извор?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 17:02 
Bič božji
Bič božji

Ja sam vidio na Blicu da nešto piše o tome. A mene brine šta ćemo sa tolikim strancima, ako dodje i taj lik? Onda trebaju otići najmanje tri igrača.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Сад смо у проблему на позицији задњег везног играча, под условом да долази Мазенга. То аутоматски значи да Исах не би играо у првих 11. Посебно ме брине што умјесто Исаха и Мијаиловића немамо више задњих везних играча, иронично јер смо у претходинм годинама на тим позицијама имали гомилу.

Такође остаје проблем одбране, поготово ако оде Тошић.

ПС. И даље чврсто вјерујем да ће Драго доћи :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 17:23 
Bič božji
Bič božji

Bekovi su problem. Trenutno imamo tu samo Mikića, Tošića i onog malca Stojkovića (greota je napisati da imamo još i Reljića). Ako Tošić ode, ne znam ko će igrati lijevog beka.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Каква је будала овај Стамени! :D

Отишао човјек у Нефчи, клуб који је првак Азербејџана и који је сад противник Динаму из Загреба у квалификацијама за Лигу Шампиона. А Нефчи је црно-бијели тим, дресови им ко код Партизана.

Стамени рекао у једном интервјуу да им је дао услов да долази али да морају да му сашију црвено-бијели голмански дрес. Ја мислио, он се зајебава, кад оно:

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Извор?

Imas pun kurac izvora, a ovo EKSKLUZIVNO nisam ja napisao, neko copy/paste :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Nama će opet najveći problem biti špic.Kakav Kaluđerović i qrac :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ovaj Mazenga je spic. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

covjek u karijeri ima 728 asistencija i 6 golova :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

183 cm,70-tak kila fićfirić :lol: Ordunspor ,Legija ... nije zadovoljio :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
skeva je napisao:
zerocool je napisao:

covjek u karijeri ima 728 asistencija i 6 golova :)

To si ga pomjesao sa ovim drugim.

A inace Mazenga je u Ordusporu dao 21. gol u 32. utakmica i bio prvi! strijelac Turske lige, nikako nije lose, a sad sto nije ostao ne znam..

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 01:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Inace turske druge lige cini mi se, al nadam se da ce eksplodirati u Zvezdi jer realno je za ocekivati da ce imati dosta lopti na tacni pored evandra i paseka....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 07:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gocias je napisao:
Сад смо у проблему на позицији задњег везног играча, под условом да долази Мазенга. То аутоматски значи да Исах не би играо у првих 11. Посебно ме брине што умјесто Исаха и Мијаиловића немамо више задњих везних играча, иронично јер смо у претходинм годинама на тим позицијама имали гомилу.

Такође остаје проблем одбране, поготово ако оде Тошић.

ПС. И даље чврсто вјерујем да ће Драго доћи :)

Имамо Накату. :wink:
А и Савио се вратио. :lol:

За Немању Николића се не шалим. Он није имао праву шансу у Звезди, наше је дијете, школован солидан играч. Оно што сам гледао, уопште није лоше. Ове године је био посуђен Спартаку, мислим. Тамо је био међу најбољим играчима.
http://www.crvenazvezdafk.com/nemanja-nikolic-585-player.htm

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 07:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Adžić,katastrofa

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Dobili smo Bajka 2 hehe
INace Mezenga je u POljskoj odigrao samo 500 minuta i bio strijelac tri gola nije igrao spica jer su oni gurali svog mladog igraca, IMa opasnu ljevicu a vec se poznaje sa Pasekom...
Bice jos promjena u timu do odlaska

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]