banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jun 2011, 12:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/261247/ ... -Partizana
Vid Jeremića budale. :D
Ninkov nikako da završio posao oko transfera. Tačno je prava sapunica to sve.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Erazmo Roterdamski je napisao:
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/261247/Jeremic-Navijao-sam-za-Fljamurtari-protiv-Partizana
Vid Jeremića budale. :D
Ninkov nikako da završio posao oko transfera. Tačno je prava sapunica to sve.

Što je budala ? Po meni je sve u pravu što je rekao u pogledu Srbije,C.Zvezde... Problem je što je i on dio tog sistema koji u Srbiji urušava sve što ima prizvuk "srpski".Možda nesvjesno ali je tako,čim je u društvu Tadića i ostale bagre

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 14:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nisam mislio budala bukvalno. Valjda smajli nešto znači. Nisam od njega očekivao da je bio neki navijač i da se uopšte interesuje za fudbal.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Erazmo Roterdamski je napisao:
Nisam mislio budala bukvalno. Valjda smajli nešto znači. Nisam od njega očekivao da je bio neki navijač i da se uopšte interesuje za fudbal.

Ok

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Na Mondu pise da je Ninkov otisao u Francusku za 4 miliona.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da, gotovo je oko tog tranfera :D ... Samo u pitanju je daleko monje od 4 miliona, nije realno da bude tolika odsteta....

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
odsteta nije ni milion.
a tih cetiri miliona se dobije kad se sabere plata za 3 godine i na to dodaš i obeštećenje.

edit: slično kad se pričalo da je veličković otišao u real madrid za 8 miliona

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 20:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ninetu nek je srecno u Francuskoj...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 20:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Brigate, koliko je Zvezda dobila od njegove prodaje?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 20:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

KO to otkrije treba mu odmah dati Pulicera :)
Trebaju se rastaliti Paja, dva menadzera, Zvezda i Cukaricki

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pih, znaci na kraju nece biti ni pola miliona za Zvezdu. :(

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bice vjerovatno od 800 - 900 000

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zvezda ce imati profita od transfera tek kad pocne prodavati novije igrace, ovi koji su ranije dosli sigurno imaju mutne ugovore kao i u ostalom sto je sve bilo mutno u Zvezdi tada....

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Izgleda da je Paseko stigao i da je to gotova stvar, nadam se da ce se pokazati kao kvalitetno pojacanje, jer nam je neophodan napadac sa dobrim osecajem za gol

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Izgleda da je Paseko stigao i da je to gotova stvar, nadam se da ce se pokazati kao kvalitetno pojacanje, jer nam je neophodan napadac sa dobrim osecajem za gol

A Paseko to nije :D ... Jedino ako mislis na eduarda paseka(cini mi se da se tako zove), on nece u zvezdu koliko sam skontao....

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 06:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Hertzog je napisao:

Па од ових 13 укупно до сада у каријери, вјероватно је неке дао са осјећајем... :lol:
Овај то нема, од њега очекивати асистенције, а по головима, Борха је за њега Пипо-лично.;-)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 09:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nemojte suditi po golovima. Momak koji radi skauting u Dinamu ( bio i sa ovim trenerom Borca ) nije mogao vjerovati da smo ga mi doveli . PO njemu jedan od boljih igraca brz izuzetno jak u duelu sa opasnom ljevicom. Zna da postigne gol ne masi kao brat Borivoje :) ali vise voli da igra za tim i da asistira

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Интервју за Политику од неки дан. Углавном, сели породицу у Београд, уписује дјецу у школу у Београд, задовољан је са сарадњом у клубу:

Citiraj:
РАЗГОВОР НЕДЕЉЕ: РОБЕРТ ПРОСИНЕЧКИ, тренер Црвене звезде
Звезда је део мене

Slika

Пре две деценије Роберт Просинечки се у црвено-белом дресу у Барију радовао највећем фудбалском успеху у историји бивше Југославије – тријумфу Црвене звезде у Купу европских шампиона 1991. После 20 година Звезда више није ни налик некада велики клуб, који је до распада заједничке државе био доминантан у СФРЈ, али и готово стално у елитном европском друштву. Његов долазак из Хрватске у Србију није имао само спортску димензију, него и маркетиншку, па и неизбежну политичку на овдашњим још турбулентним просторима.

– У Београду сам лепо прихваћен, иако сам ту живео четири године док сам играо за Звезду. Град се донекле променио, изгрђен је још више и заиста ми је лепо. Све је у најбољем реду. Ту сам тек пет-шест месеци, али сам уверен да ће ми бити пријатно и убудуће, поготово што ће са мном бити и породица – рекао је Просинечки у разговору за „Политику”.

Како је породица прихватила Ваш одлазак из Загреба у Београд?

Имао сам пуну подршку и то је било кључно да прихватим понуду да будем тренер Црвене звезде. У почетку ми је требало времена да се адаптирам, јер су ми жена и деца остали у Загребу. Али, сада ће бити лакше, пошто ћемо сви заједно живети у Београду.

Да ли то значи да ће Ваша деца наставити школовање у главном граду Србије?

Да, тако ће бити. Већ сам их уписао у енглеску школу „Руђер Бошковић”, која ради по програму Кембриџа.

Ваша посета мајчином родном селу Јежевици код Чачка била је баш дирљива…

Тамо сам се некада играо као дете, неке пријатеље сам видео после 20 година. Биле су јаке емоције. Добро је што ће се тамо изградити терен за фудбал, таква улагања увек треба поздравити и подржати.

Какве су реакције јавности и пријатеља у Хрватској?

Позитивне, бар када је реч о породици, родбини и ужем кругу пријатеља. Тако је уосталом и у Србији и због тога сам заиста задовољан. Наравно, на обе стране има људи који на то гледају другачије. Знате како, увек се нађе неко коме то засмета, али таквих је мало и на њих не обраћам превише пажње. Док сам у играо у Звезди доживео сам лепе тренутке и то је моја историја, део мене. Сада у клубу у коме сам стекао славу радим као професионалац и трудим се и да као тренер оставим траг.

Како користите слободно време?

Од када сам постао тренер Звезде било га је веома мало. Одлазио сам у ресторане, на ручкове и вечере, с пријатељима и познаницима. Али, највише времена сам проводио на послу, уз екипу на „Маракани”.

Дан пре Вашег спектакуларног представљања за тренера Црвене звезде, у интервјуу за „Политику”, најавили сте да ћете прекинути доминацију Партизана. Када ће се то догодити?

Без обзира на то био ја тренер или неко друго, Звезда увек мора да иде на прво место. Једноставно, величина клуба сама по себи намеће обавезу да се освајају трофеји. Не бих улазио у све ово и не бих се бавио тренерским послом да искрено не верујем да ћемо бити први. Следећа сезона мора бити Звездина. Мора, можда је то за неке прејак реч, али у сваком случају би требало да буде. Четири године се чека шампионска круна и крајње је време да се освоји. Можда смо могли и пролетос, у једном тренутку смо били надомак циља, али оно што нисмо остварили тада, сигурно хоћемо у новом првенству.

Од Вашег доласка приметан је велики напредак у игри. Шта је још потребно да Звезда буде најбоља у Србији?

Имамо нови систем игре који је постао препознатљив. Ипак, било је потребно време да се играчи привикну на њега. Нисмо могли све преко ноћи да променимо. Чињеница је да је Звезда кроз своју богату историју увек играла лепршаво и допадљиво. Желимо поново такву Звезду. Хоћемо да вратимо изгубљени сјај, али да истовремено остваримо и добре резултате.

Да ли је тачно да Вам је титула првака битнија од пласмана у Лигу Европе?

Битно је и једно и друго. Играћемо на три фронта и трудићемо се да на сваком будемо успешни. У спорту, посебно у фудбалу, никада не може нешто да се гарантује. Али, уверен сам да смо на добром путу и да ће резултати брзо доћи.

Да ли сте задовољни појачањима и који су Вам играчи још потребни?

Милош Димитријевић је одличан техничар и његов долазак је моја жеља. Бразилац Пачеко је играо у Фламенгу и добро ће нам доћи у везном реду, а надам се да ћемо ангажовати и македонског репрезентативца Александра Тодоровског. Имали смо у плану и голгетера, имамо га још увек. То не значи да не рачунамо на најбољег стрелца Калуђеровића, него једноставно желимо да појачамо конкуренцију у нападу, да дајемо више голова…

Како оцењујете стање у српском фудбалу?

Ако сте приметили, не причам против судија. Да ли греше намерно или не, не желим да улазим у то. Као и у Хрватској, за трон се боре два клуба, мада се сада појавила и Војводина и то је добро. Ту су и Рад, ОФК Београд, Спартак. Али, ако будемо најбољи у Београду онда смо најбољи и у Србији. Значи, морамо бити бољи од Партизана, иако ме тај клуб уопште не интересује. Поменем га само онда кад морам, кад то не могу избећи код директних питања о њима.

Пре доласка у Звезду четири године сте били помоћник селектору Хрватске Славену Билићу. Без Вас имају проблема и питање је да ли ће се квалификовати за првенство Европе…

Кикснули су против Грузије и то је тренутна криза. Добро познајем Билића и убеђен сам да ће наћи потребна решења и да ће Хрватска бити учесник шампионата у Пољској и Украјини.

Где проводите летњи одмор?

До понедељка сам с породицом на хрватском Јадрану, у близини Ријеке. Планирао сам да одем и у Шпанију, али немам времена јер већ у уторак почињу припреме Црвене звезде.

Да ли ћете тражити да Вам некадашњи саиграч из Барселоне Гвардиола препоручи неког играча из Шпаније?

То су више биле медијске спекулације. Није проблем да ми Гвардиола неког препоручи, али је ипак нереално да тај дође из Шпаније у Србију. Више сам концентрисан на Звездину омладинску школу. Мијаиловићу сам дао шансу као 17-годишњаку и он је одиграо доста утакмица за први тим, коме ћу сада прикључити и талентованог кадета Филипа Јанковића. Млади Лазовић дуго није играо иако је веома талентован, али смо и њега вратили на прави пут.

Феномен Барселоне, како гледате на то?

У финалу Лиге шампиона на „Вемблију” је победио фудбал. Ова Барселона је вероватно најбољи тим свих времена, као што многи мисле.

Можете ли од Звезде да направите балканску Барселону?

Нико не може да игра као Барселона јер је она без премца најбоља на свету. Али, навијачи воле лепу игру, па смо имали изузетну посету, на „Маракани” је било просечно по 18.000 гледалаца. Ево, сада је Рома за тренера довела Луиса Енрикеа из другог тима Барселоне, који игра исти систем као и први. Значи, све више великих клубова тежи лепоти игре.

Имате ли неког узора од тренера?

Док смо играли, сви смо имали неке узоре. Мени се допада начин рада у Барселони још од времена легендарног Јохана Кројфа.

С ким се најчешће консултујете?

Волим да размењујем мишљења, ставове… Моји помоћници у Звезди су бивши саиграчи, Жарко Ђоровић и Слободан Маровић, који је био члан „златне генерације”. Током зимских припрема у Турској састајао сам се с Гулитом и још чешће Бакером, блиским пријатељем још док смо заједно били у Барселони.

Дружили сте се у Београду и с тенисером Новаком Ђоковићем, капитеном Интера Дејаном Станковићем…

Био сам неколико пута у Ђоковићевом ресторану, а пратио сам и турнир у Београду на коме је тријумфовао. Такође, волим да се дружим и с бившим фудбалерима…

Шта на крају можете да поручите милионској армији навијача Звезде?

Прво да им захвалим на великој подршци. Били су увек уз клуб и када је било најтеже. Учинићемо све да им у предстојећој сезони приуштимо много радости.

Лазар Делић

-----------------------------------------------------------

Сусрети с Тадићем, Ђиласом, Јеремићем…

Поред званичног сусрета на „Маракани” с председником Србије Борисом Тадићем, током његове недавне посете Црвеној звезди, Просинечки се срео и с познатим навијачима Звезде, градоначелником Београда Драганом Ђиласом, министром иностраних послова Вуком Јеремићем…

– Били су то дивни сусрети, с много оптимизма и позитивне енергије. Баш ми је било супер с њима – нагласио је Просинечки.

-----------------------------------------------------------

Бари се никада не заборавља

Током централне свечаности поводом прославе 20 година од тријумфа Црвене звезде у Купу европских шампиона 19991, на великом видео-биму у Скупштини Београда приказани су сви голови европског шампиона, а веома често у главној улози је био управо Роберт Просинечки:

– Бари се никада не заборавља. Била је тада велика еуфорији, историјски успех и добро је да се сваке године обележава тај 29. мај, као најсветлији дан у историји југословенског фудбала. Али, сада се сви у Звезди морамо окренути будућности и ономе што следи.

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fu ... ne.sr.html

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Бригате, шта кажу твоји извори о овој "бомби из Фламенга" Вандерлеју?

Јеботе, са њим и Евандром, Борхом и Пашеком напад би нам био лудило.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ey_JJJSBFLM[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]