banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Evil_Dead je napisao:
Да је то отворено питање..слажем се. Али, рећи априори "забрана!"...нисам ни за то. Тек ако се дјетету не може наћи добар, складан хетеросексуалан дом, можда...али, можда, о томе да се размисли. А не одбаци унапријед.

A zar djeca zaslužuju da svoje roditelje ne smiju zvati mamom i tatom? A naime lobi pedera je takav da radi mic po mic. I guverner je bio donjeo takav zakon u Kalifornii. I nisam čuo da su se pederi pobunili protiv toga diskriminirajućeg zakona. Diskriminirajućeg za djecu heteroseksualaca. To govori koliko su tolerantne i normalne te homo obitelji.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Elvis Presley je napisao:
Mislim da uvijek postoji heteroseksualni par koji zeli da usvoji dijete. Ipak mislim da bi se homoseksualci trebali pomiriti sa cinjenicom da njihovo seksualno opredjeljenje ne moze proizvesti potomstvo i da im se u skladu s tim ni ne treba dopustiti usvajanje djece.

Odlicno receno!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Josip321 je napisao:
Evil_Dead je napisao:
Да је то отворено питање..слажем се. Али, рећи априори "забрана!"...нисам ни за то. Тек ако се дјетету не може наћи добар, складан хетеросексуалан дом, можда...али, можда, о томе да се размисли. А не одбаци унапријед.

A zar djeca zaslužuju da svoje roditelje ne smiju zvati mamom i tatom? A naime lobi pedera je takav da radi mic po mic. I guverner je bio donjeo takav zakon u Kalifornii. I nisam čuo da su se pederi pobunili protiv toga diskriminirajućeg zakona. Diskriminirajućeg za djecu heteroseksualaca. To govori koliko su tolerantne i normalne te homo obitelji.

Ta prica vezana za zakon u Kaliforniji je supljak.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Mislim da uvijek postoji heteroseksualni par koji zeli da usvoji dijete. Ipak mislim da bi se homoseksualci trebali pomiriti sa cinjenicom da njihovo seksualno opredjeljenje ne moze proizvesti potomstvo i da im se u skladu s tim ni ne treba dopustiti usvajanje djece.

Slažem se da je stvar nezgodna sa aspekta odrastanja i prilagođavanja djeteta, i da se svemu mora oprezno pristupiti, kako reče i Zli_mrtvac. Ali ova činjenica "nemogućnosti proizvodnje potomstva" ne može nikako biti protivargument, jer se može odnositi i na heteroseksualce koji biološki ne mogu imati djecu. A neko je još na prvoj strani spomenuo moguće diskriminatorne implikacije: lezbejkama niko ne može zabraniti da rode - šta je onda sa pederima?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Јосипе, а нашао си ауторитет за аргумент, свака ти част! Само питање је - а што је он "гледао и такве казете"? Нека културолошка студија, шта ли...?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Josip321 je napisao:
Evil_Dead je napisao:

Па, и ја сам заслужио да свог оца зовем татом, али је лик алкохоличар, па шта!? И искрено, ја бих дао своје дијете, да знам да умирем, на старање и педерима но свом оцу (макар га много волио, али он је неспособан да одгаја дјецу. Да не би матере од мене би била само фукара!)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Popokatepetl je napisao:

Slažem se da je stvar nezgodna sa aspekta odrastanja i prilagođavanja djeteta, i da se svemu mora oprezno pristupiti, kako reče i Zli_mrtvac. Ali ova činjenica "nemogućnosti proizvodnje potomstva" ne može nikako biti protivargument, jer se može odnositi i na heteroseksualce koji biološki ne mogu imati djecu. A neko je još na prvoj strani spomenuo moguće diskriminatorne implikacije: lezbejkama niko ne može zabraniti da rode - šta je onda sa pederima?

Ne moze se odnositi na heteroseksualce jer oni ne mogu imati djecu zbog neplodnosti a ne zbog seksualne orijentacije.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evil_Dead je napisao:
Јосипе, а нашао си ауторитет за аргумент, свака ти част! Само питање је - а што је он "гледао и такве казете"? Нека културолошка студија, шта ли...?

Pogrešno si skonto, ovo je samo malo da rasteretimo temu, samo šaljivi video. Njega za ozbiljno ne uzimam.

Ali kako ti raspravljaš sa teškom, pa ako će mo sljediti logiku onda treb ne dozvoliti pederima da usvajaju djecu jer je vjerojatno da će i njihova djeca biti pederi. A peder biti i bosti se u guzicu nije normalno. Nije jer enormno povećava šanse za dobivanje karcinoma jer fauna spolovila i debelog crijeva nikako nisu kompatibilne i ako se nađu na pogrešnoj teritorii vjerojatno će izazvati rak. Što je dokazivo studiima, odnosno dokazano.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
pa ako će mo sljediti logiku onda treb ne dozvoliti pederima da usvajaju djecu jer je vjerojatno da će i njihova djeca biti pederi.

Слаба ти је логика. (Без увреде)
Citiraj:
A peder biti i bosti se u guzicu nije normalno. Nije jer enormno povećava šanse za dobivanje karcinoma jer fauna spolovila i debelog crijeva nikako nisu kompatibilne i ako se nađu na pogrešnoj teritorii vjerojatno će izazvati rak. Što je dokazivo studiima, odnosno dokazano.

Ал, немој то рећи мојој бившој... Ал смо се умјели готивити анално... ма, брука једна! Ено је живе и здраве и без рака... А ти и твоја нисте пробали? Пробајте... уноси живост у везу... :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nisam ni rekao da će svak tko prakticira to dobiti rak. Ne stoji ti ta naivnost, znaš da nisam tako mislio.
Ali zanimljivo bi bilo pogledati kretanja oboljenja raka ždrijela, debelog crijeva i pedisa prije i poslije ovih promjena u načinu prakticiranja seksa.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Мислиш након што је фелацио, кунилингус и остало постало учестало?
Оће то... Ал нема везе са мушкарцима који се у гузу готиве... ;)
ЕДИТ: Ал женке се не готиве у гузу... Има ли то везе? :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 07:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Josip321 je napisao:
Talija je napisao:
Mislim da se niko ne rađa sa određenom seksualnom orijentacijom (beba je aseksualno biće), nego da na to utiče okolina.

Potpuno si u krivu.
...
Onda je radio promjene spola na djeci. Tako su jedni roditelji imali blizance, muškarce. I dok su bili veoma mali prilikom jedne rutinske operacije jednome od njih sprže strujom penis.
...
Kasnije taj lik u filmu priča o svome djetinstvu, o patnjama kroz život, ruganju djece u školi. Hormonalnim tabletama, muškom tijelu u ženskoj odjeći, saznavanju istine. Poslije toga je ponovno ˝postao˝ muškarac. I na kraju dokumentarca piše: Nekoliko tjedana nakon završetka snimanja ovoga dokumentarca taj lik si je oduzeo život. Zbog trauma koje je imao prouzročivši mu ih njegovi roditelji i taj bolesni doktor.

I dalje tvrdiš da okolina (nestručni ljekari, operacije, ruganje djece, patnje) nije imala nimalo uticaja na tog nesrećnika koji je na kraju izvršio samoubistvo?
Demantovao si sam sebe.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
I dalje tvrdiš da okolina (nestručni ljekari, operacije, ruganje djece, patnje) nije imala nimalo uticaja na tog nesrećnika koji je na kraju izvršio samoubistvo?
Demantovao si sam sebe.

Gdje sam ja to rekao? Pa naravno da ga je do siucida vjerojatno, odnosno sigurno dovelo ovo što si navela.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Josip321 je napisao:
Gdje sam ja to rekao? Pa naravno da ga je do siucida vjerojatno, odnosno sigurno dovelo ovo što si navela.

Ovdje: :)

Josip321 je napisao:
Talija je napisao:
Mislim da se niko ne rađa sa određenom seksualnom orijentacijom (beba je aseksualno biće), nego da na to utiče okolina.

Potpuno si u krivu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Josip321 je napisao:

Ovdje: :)

Josip321 je napisao:
Talija je napisao:

Potpuno si u krivu.

Utjecaja na njegovu odluku da počini suicid, na to sam mislio. Nismo se dobro sporazumjeli. :o

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Rodili se s tim, ili postali, na kraju mu dođe na isto, muke su to. Mada, nisu svuda jednake, negdje je ok, a negdje nabijaju na kolac, U stvari, svuda ima pomalo nabijanja na kolac.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 17:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:54
Imam ja druga-pedera. Postao je to s vremenom. I zbog drustva. Prije je bio normalan peder, sad vec pretjeruje. Traca, juri druge pedere, kuje neke planove zlobne, smije se naglas... Steta za njega.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 17:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Možeš li definisati "normalnog pedera"?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Vjerovatno onaj koji voli da daje,dok su oni koji više nisu 'normalni' počeli i da primaju.Sve u svemu ušao je u jedan interaktivan proces.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 17:54 
Cuj postao je to zbog drustva i vremena... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]