banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Tvoj stav nije aksiom, već nesviđanje, osjećanja. Tebi se prosto ne sviđa prizor dva muškarca koji se ljube. Ne sviđa se ni meni, to sam već rekao. Ono što pokušavam reći je da, ako bismo bitne odluke i zakone donosili na osnovu sviđanja ili nesviđanja, umjesto razuma, logike, nauke, uvijek bi u pravu bio onaj najjači. Zamisli da ja uzmem kao aksiom da si ti nenormalan, zato što radiš nešto što se meni ne sviđa i zbog toga krenem da te bijem kad god te vidim. Je li to demokratično?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Ташко je napisao:
Cuj nisu se rastali? Da te Zec sad cuje.

"Као што рекох- твоје повраћање над тим је множење твог става с нулом". Iz ovog se da zakljuciti da moj stav, tj. bilo ciji, ne vrijedi pisljiva boba? Je l' demokraticno?

Зец је претпостављам један од твојих професора математике? Па, спомени му Готфрида Вилхелма Лајбница и инфинитезимални рачун.

А, што се тиче демократије... Логика не познаје такво што. Логика је тоталитарни режим нажалост. Односно пакао, што рече Лудвиг Витгенштајн (машински инжињер, филозоф, логичар, један од најутицајнијих мислилаца 20. вијека и... да, педер)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Popokatepetl je napisao:
Tvoj stav nije aksiom, već nesviđanje, osjećanja. Tebi se prosto ne sviđa prizor dva muškarca koji se ljube. Ne sviđa se ni meni, to sam već rekao. Ono što pokušavam reći je da, ako bismo bitne odluke i zakone donosili na osnovu sviđanja ili nesviđanja, umjesto razuma, logike, nauke, uvijek bi u pravu bio onaj najjači. Zamisli da ja uzmem kao aksiom da si ti nenormalan, zato što radiš nešto što se meni ne sviđa i zbog toga krenem da te bijem kad god te vidim. Je li to demokratično?

Ja sam rekao da je uzimam kao aksiom. I nervira me ova rijec inace.
Ti imas pravo da me nazoves nenormalnim i da to tvrdis, dok god ne ugrozavas moja prava. Koliko znam. Tj, nemas pravo da me tuces, ne zato sto bi dobio batine ti polovni nindza-segrtu, nego jer to nije demokratija.
+ pose*em se na demokratiju.

Sta da radimo ako se ne moze utvrditi da li je nesto normalno ili nije, a takva je situacija ovdje cini mi se. Tj. ne moze se dokazati. Ostaju nam samo licni stavovi. Valjda.

Evil, uvijek postoje sporadicni primjeri.

I jos jedna stvar. Ko je rekao da moramo o ovome nastranom problemu diskutovati na temeljima logike?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ташко je napisao:
Ti imas pravo da me nazoves nenormalnim i da to tvrdis, dok god ne ugrozavas moja prava. Koliko znam. Tj, nemas pravo da me tuces, ne zato sto bi dobio batine ti polovni nindza-segrtu, nego jer to nije demokratija.

Dakle ne smatras da pedere treba tuci na svakom koraku i da im treba bagerom razgrtati parade?
Cisto da budem siguran.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
cuj nastrani problem
ko tebi dade za pravo da definises sta je nastranost a tek pogotovo da ustanovljavas sta je problem leba ti

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Ташко
Претходним постом си одговорио на све.
Да! Само имамо личне ставове и можемо их заступати кроз политичко дјеловање у парламенту и на изборима и гласати за оне за које сматрамо да су у складу с нашим субјективним ставовима. Али не зато што је то истина, већ што ми то мислимо. Доказивање је сасвим узалудно! Јер је немогуће! Математика доказује да је немогуће на крају крајева. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Elvise, nikad nikog nisam napao, niti cu. Protiv sam tih parada, ali nisam ni masakr.

Napisao sam vec da ih treba samo ignorisati ili primjeniti "ruski sistem". Drzava dozvoli tu paradu srama i onda ih specijalci satjeraju u cosak, odbiju bubrege, zbog lafo nasrtaja na policiju, onda ovi Pederi&Trandze Utd. tuze Rusiju Helsinkiju, Rusi iskesiraju 50ak hiljada eura, sicu neku i svi zadovoljni.
Pederi dobili paradu, prebila ih drzava i to im nadoknadila. Oni uvjereni da su oni tu pobjedili.
Ovi sto su htjeli tuci pedere nisu okrvavili ruke, to je drzava uradila.
Drzava u manjku 50.000 Ojera, ali zato 50.000 glasova vise na izborima.
Utopija.

Chils, demokratija mi je dala pravo. Ti kad vratis socijalizam, ja cu da cutim kao bubica :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Napisao sam vec da ih treba samo ignorisati ili primjeniti "ruski sistem".

Amin.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Chils, demokratija mi je dala pravo. Ti kad vratis socijalizam, ja cu da cutim kao bubica :)

chils, ај да враћамо социјализам. Ја се ужелио... :cry:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Popokatepetl je napisao:
siki2086 je napisao:
Popokatepetl je napisao:
I ja mislim da je Mjesec načinjen od sira, ali to ne znači da ne postoje stručniji ljudi, koji znaju bolje.

Dobro, ti misliš da su pederi bolesni, i da su u stvari strejt, samo se furaju na pederastiju. Šta predlažeš, kako riješiti taj problem?

Ja sam mislim da si ti gay dok toliko cvrsto drzis njihov stav, zalaganja i prava. :lol:

To što sam ja peder nimalo ne pomaže činjenici da tvoji postovi nemaju smisla. Jer, ja sutra možda više neću voljeti kitu, a tvoji postovi će i dalje biti glupi.

Pa dobro, tvoji postovi o tome da gay populacija treba da imaju dijecu ocito su gluplji od mojih, tako da ti ja mogu pozeljeti da tvoj sin usvoji dijete i da svaku noc slusas kako ga neki baja tu*a, dok uspavljujes usvojenog unuka. 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
tuzna i ruzna slika nase buducnosti

na moju zalost ( a potajno i utjehu) jos uvijek me strecne kad procitam kako danas ljudi razmisljaju u BL
da ne bude zabune ovako su razmisljali i kasnih 80ih i ranih 90tih kad sam ja djonovima glancao asfalt banjalucki
idealista se ne postaje idealista se radja ali potpomognut likovima poput Zrilica iz vrtica Nova Varos ili Borke i Duske iz GSR i desetina drugih ljudi koji ulozise nesto truda i vremena on se oblikuje u nekoga ko ne MRZI
On moze da ne voli kriminalce siledzije devijante ali ce u isto vrijeme i da shvati da nisu oni to oduvijek bili da su oni produkt drustva i da im je potrebna pomoc a ne malj jer njemu je pun milokliz maljeva i cibavih hormonasa koji u nesto udarati moraju a s obzirom da n i sluha ni trebe nemaju onda daj po NJIMA ko god oni bili

tuzno i do zla boga ruzno

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Још кад би ми неко (као рецимо непокорени) објаснио која је то кривица хомосексуалца да их треба истријебити циклоном-Б (то је била слика, чини ми се) и побити зољом...
Стварно...Ако се два лика кресну у гузицу, чиме смо то ми нападнути, оштећени, опљчкани, силовани... било шта? Ако ја креснем своју рибу у чмар, у чему је разлика? И кога сам увриједио, повриједио, покрао...?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
siki2086 je napisao:
Popokatepetl je napisao:
siki2086 je napisao:
Ja sam mislim da si ti gay dok toliko cvrsto drzis njihov stav, zalaganja i prava. :lol:

To što sam ja peder nimalo ne pomaže činjenici da tvoji postovi nemaju smisla. Jer, ja sutra možda više neću voljeti kitu, a tvoji postovi će i dalje biti glupi.

Pa dobro, tvoji postovi o tome da gay populacija treba da imaju dijecu ocito su gluplji od mojih, tako da ti ja mogu pozeljeti da tvoj sin usvoji dijete i da svaku noc slusas kako ga neki baja tu*a, dok uspavljujes usvojenog unuka. 8)

Hvala na lijepim željama, ali to i dalje ne znači da si rekao išta pametno na temu, već si samo nastavio sa nekim ličnim obračunom i provokacijama. Ne ljutim se ja, vjerovatno trenutno ne znaš bolje, ali vjerujem da ćeš naučiti. Počni sa nekom osnovnom kulturom - pročitaj šta drugi pišu, ako smatraš da su im argumenti nevaljani, napadni argumente, a ne ljude. Ostalo će doći s vremenom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Talija je napisao:
Mislim da se niko ne rađa sa određenom seksualnom orijentacijom (beba je aseksualno biće), nego da na to utiče okolina.

Potpuno si u krivu. Gledao sam dokumentarac o jednom američkom liječniku koji je imao kliniku u San Francisku čini mi se. On je bio pionir i zagovaratelj te teorije da se djeca rađaju kao aseksualci. Najprostije je objašnjavao to na način: Mušku benu oblači u lila i daj mu od početka da se igra lutkama, zovi i obraćaj mu se kao žensku i odgojiti ćeš ga kao žensko. I obratno.
Onda je radio promjene spola na djeci. Tako su jedni roditelji imali blizance, muškarce. I dok su bili veoma mali prilikom jedne rutinske operacije jednome od njih sprže strujom penis. Penis je bio potpuno uništen. On im ispriča ovu teoriju, predloži da ga odgajaju kao žensko. Oni pristanu, on ga operira, ukloni penis i napravi nekakvu imitaciju vagine.
Kasnije taj lik u filmu priča o svome djetinstvu, o patnjama kroz život, ruganju djece u školi. Hormonalnim tabletama, muškom tijelu u ženskoj odjeći, saznavanju istine. Poslije toga je ponovno ˝postao˝ muškarac. I na kraju dokumentarca piše: Nekoliko tjedana nakon završetka snimanja ovoga dokumentarca taj lik si je oduzeo život. Zbog trauma koje je imao prouzročivši mu ih njegovi roditelji i taj bolesni doktor.

A da se osvrnem još na ovo ˝normalne obitelji gdje otac pije˝. Zagovornici new age-a, liberalnijih zakona o pojmu obitelj i ...... kada im netko spomene kako dvojica tata ili dvije mame nisu normalna obitelj često je njihov odgovor: Pa normalna obitelj, a zlostavlja ih nasilni otac, ili pijanica ili pedofil ......

To je stavljanje u usta zagovornicima klasičnog braka nešto što nikada nisu izgovorili. Tko je to rekao da je to normalna obitelj?? Tko razuman to može tvrditi? Tko se razuman može zalagati da se takvim obiteljima dozvoli posvajanje? Čak što više, njihovu djecu treba izvući iz takve obitelji i pokušati im ublažiti traume koliko je god tomoguće. Ni takve obitelji nisu normalne koliko nisu normalne ni homoseksualne obitelji i to treba otvoreno reći. S toga, ne stavljaj te nam u usta nešto što nismo izgovorili, čak ni pomislili.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
To je stavljanje u usta zagovornicima klasičnog braka nešto što nikada nisu izgovorili. Tko je to rekao da je to normalna obitelj?? Tko razuman to može tvrditi? Tko se razuman može zalagati da se takvim obiteljima dozvoli posvajanje? Čak što više, njihovu djecu treba izvući iz takve obitelji i pokušati im ublažiti traume koliko je god tomoguće. Ni takve obitelji nisu normalne koliko nisu normalne ni homoseksualne obitelji i to treba otvoreno reći. S toga, ne stavljaj te nam u usta nešto što nismo izgovorili, čak ni pomislili.

Дакле, слиједи објашњење шта је то "нормално", ако сам ја добро разумио?
А то није ово: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/ ... aft-113035
што упућује да сексуална оријентација родитеља нема ни најмање везе с одгојем.
Штета што мртва уста не говоре, да питамо задављену дјечицу шта је то "мајка". Поготово "номална мајка" и породица... :(

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam ipak protiv tog usvajanja djece jer se tu ipak radi o uplitanju trece osobe (djeteta koje se usvaja). Vrlo je vjerovatno da bi to dijete i dobilo dobar odgoj i paznju koja mu je neophodna ali tu je ipak i zivot tog djeteta u pitanju, njegov odnos u skoli, drustvu, odnos sa drugovima itd. To dijete bi moglo da ispasta zbog toga jer bi bilo obiljezeno u drustvu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да је то отворено питање..слажем се. Али, рећи априори "забрана!"...нисам ни за то. Тек ако се дјетету не може наћи добар, складан хетеросексуалан дом, можда...али, можда, о томе да се размисли. А не одбаци унапријед.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da uvijek postoji heteroseksualni par koji zeli da usvoji dijete. Ipak mislim da bi se homoseksualci trebali pomiriti sa cinjenicom da njihovo seksualno opredjeljenje ne moze proizvesti potomstvo i da im se u skladu s tim ni ne treba dopustiti usvajanje djece.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
..... pa kada izvali oči ko varen zec! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=snlb1n20yl0[/youtube]

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Mislim da uvijek postoji heteroseksualni par koji zeli da usvoji dijete. Ipak mislim da bi se homoseksualci trebali pomiriti sa cinjenicom da njihovo seksualno opredjeljenje ne moze proizvesti potomstvo i da im se u skladu s tim ni ne treba dopustiti usvajanje djece.

Потпуно се слажем.
Али у вези свега осталог на теми, мислим да је то мало тежи нацизам.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]