banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2011, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Hoce ali je problem sto u vecini zemalja prelazni rok pocinje 1 jula....
Ima vremena i za odlaske ali je prioritet prodaja Ninkova i Adija ....
Zvezda je vec prihvatila dvije ponude ali se klubovi nisu dogovorili oko plate

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Нема смисла, по мени, до краја очекивати нека бомбастична имена. И даље тврдим да је Андрија бољи од ових нападача који нам се потурају и волио бих да остане још једну сезону у клубу. Надам се останку Адија и Исаха свим срцем :)

ПС. Партизан навуче камару играча, просто ми изгледају као ... ми :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Džaba nam da cijeli prvi tim Barse dovedemo dok je Tole na čelu FSS.Ej,samo jedan penal protiv Partizana u poslednja 103 meča :roll:
Ponavljam,dok je on na čelu FSS mi ga prvi biti nećemo.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 08:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
soba 39 je napisao:
Džaba nam da cijeli prvi tim Barse dovedemo dok je Tole na čelu FSS.Ej,samo jedan penal protiv Partizana u poslednja 103 meča :roll:

Не брини се,кад смо ми издржали 20 и кусур година под Миљанићем,
издржаћете и ви још коју годину са овим! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Gondra je napisao:
soba 39 je napisao:

Slika
znao sam da je bio moćan ali da može i "kantu" srediti da se uzme... :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Gondra je napisao:
soba 39 je napisao:

kako odgovoriti na ovaj komentar??? prosto, nikako, a posebno čovjeku koji, primjetio sam, piše svakakve gluposti.

@skeva, malo sta se desava, jer smo pasivni i zavisimo od nekih odlazaka.
vidjecemo sad u narednim danima sta ce biti sa todorovskim i kog ce to napadaca rambo poslati.
a za dalje otom potom, treba vidjeti sa adijem, ninkovim od kojih cemo dobiti nesto para, a dalje koji ce otpadci otici i gdje

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Svidja mi se ono sto je rambo izjavio da onaj sto dolazi u partizan nije vrijedan onoliko para(ili je bilo rijeci o nekom drugom), jer dopizdili su mi superiorni partizanovi napadaci protim nase tanke odbrane, valjda ce ove godine pogrijesiti :D .....

A sto se tice napadaca, sve vise i vise mi se svidja ostanak andrije kao opcija jer se stvarno plasim novih betolingara i i edgara....

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 18:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Edgar nije bio loš, on bi u ovoj formaciji lešio... Samo je tad vezni red bio havarija...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Edgar nije bio loš, on bi u ovoj formaciji lešio... Samo je tad vezni red bio havarija...

Kleo je imao krs od ekipe pa je ipak kidao....

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i ja sam za kaluđerov ostanak. + jos da se dovede jedan pravi napadac, da se pojaca konkurencija.
mada, borja ladno može igrati u vrhu napada.

kad se sjetim one lukiceve price, da je fejnord u onoj pizonovoj sezoni nudio za perovica milionče evra, a sad ga ne mozemo baciti.

slazem se da je i edgar solidan igrac, ali on bas nikako nije za ovaj stil igre.
kako da to uporedim...
npr: barsa, pa sad pokusati uporediti pozicije i karakteristike vilje i ibrahimovica.
dakle, treba nam jedan brz igrac, agilan, sto se mnogo krece, otvara se, širi teren...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sami siguran da bi perovic da je odigrao onoliko utakmica kao kaludjerovic dao dosta vise golova, zato sto perovic dosta lakse ulazi u sanse, nesto poput borhe a kaludjer je na zalost precijenjen cini mi se. Moje misljenje je da je perovic nepravedno zapostavljen, pa eno igrao je jednu utakmicu i odmah dao dva gola.... bez obzira protiv koga ipak nije ni to lako...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

slazem se da je slavkan trebao dobiti više šanse, i time bi i skočili i golovi i cijena. međutim, ja ga pratim godinama , od omladinskih dana, i mogu samo reci da je prosjek prosjeka, "srednja zalost" igrac. nista specijalno on nece uraditi u svojoj karijeri.

ak99 nije uopste precjenjen igrac, svi su i vise nego svjesni kakav je to igrac, i kolikoooo ima mana, i koje su mu prednosti. jednostavno, mi boljeg nemamo, pa se on morao forsirati.
a u to vrijeme boljeg nismo ni mogli da dovedemo.

a što se tiče grobara, siguran sam da ce otiće dole u solidnom broju.
sticajem okolnosti, imam u skoplju dosta rodbine i bio sam dole, a samim tim i u tom tetovu i u cijelom tom kraju. tu siptari vladaju u svakom smislu te rijeci. drzava makedonija i makedonci se tu pitaju koliko i sudanci na islandu.
treba dole otici i reći šta se ima reći, ali sa pameću u glavi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2011, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.transfermarkt.co.uk/en/wande ... 75108.html
upravo javiše da je rambo sredio ovog napadača 8)

koliko tog čovjeka gotivim, joj joj joj joj joj joj
nadam se da ću otići na njegov oproštaj, a ako ne bude bar 30000 ljudi mnogo ću se razočarati

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 00:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Po ovim zajebancijama na youtubu nije nista posebno, al kako ovi klipovi znaju zavarati u negativnom smislu nadam se da ce ovi zavarati u pozitivnom smislu :D ... a i beskrajno vjerujem VELIKOM RAMBU :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 06:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
skeva je napisao:
Ja sami siguran da bi perovic da je odigrao onoliko utakmica kao kaludjerovic dao dosta vise golova, zato sto perovic dosta lakse ulazi u sanse, nesto poput borhe a kaludjer je na zalost precijenjen cini mi se. Moje misljenje je da je perovic nepravedno zapostavljen, pa eno igrao je jednu utakmicu i odmah dao dva gola.... bez obzira protiv koga ipak nije ni to lako...

Перовић је одиграо цијелу сезону код Пижона. Ако је ико имао шансу, имао је он. Момак је озбиљно лимитиран, не зна фудбала. Калуђер има осјећај, недостаје му експлозивности и мало концентрације у завршници. Искрено, мислим да је други дио сезоне био потпуно неспреман физички. Иако не знам како је то могуће. Нпр, мислим да је послије утакмице са Телеоптиком, након постигнутог гола скинуо дрес, гдје се види како све на њему виси, сисе, стомачић... Ту сам се разочарао. Има негдје клип, погледајте.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 08:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ajmo ipak sacekati dok ne vidimo napadaca na promocija sa nasim dresom ...
POstoji mogucnost komplikacije jer njegov dolazak zavisi od Klebera. Ako on ne dodje ni Vanderlej nece doci kod nas...Ali imamo tri igraca na lageru vidjecemo ko ce doci

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Изгледа да је Нинков дефинитивно отишао.

Поставља се питање ко ће бити нови капитен? Кога би ви на тој позицији?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 10:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To je mislim vec izabrano - Vilota je kapiten
ali Ninkov jos nije otisao :) on kao spanska sapunica taman pomislim nesto gotovo ono problem hehe

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 12:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Na prozivku danas se javilo 29 igrača, plus su još šestorica odsutni. Ako tu otpišemo Ninkova, koji vjerovatno neće doći, biće ukupno 34 igrača. To je malo puno igrača. Treba prodati jedno dva-tri igrača, plus još riješiti se više Binića, Savia i Jeremića. Njih ne mogu više gledati, a ne služe nam nizašta.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
Закотрљала се лопта на нашој Маракани. Роберт Просинечки је у 10 часова извршио прозивку у свлачионици, а на првом овосезонском тренингу појавило се укупно 29 играча, док су шесторица оправдано одсутни. Павле Нинков је на преговорима у Француској, Борха, Каду и Пашеко би требало данас да долете из Бразила, док Авал исах и Ли Ади имају обавезе у Олимпијској репрезентацији Гане.

Slika

Наши фудбалери ће у подне отићи на тестирања у Кошутњак, а на прозивци су се појавили следећи играчи: Бобан Бајковић, Марко Дмитровић и Милош Весић, Душко Тошић, Урош Ћосић, Никола Микић, Милан Вилотић, Милош и Стеван Рељић, Данијел Михајловић, Филип Стојковић, Никола Игњатијевић, Бојан Ђорђевић, Дарко Лазовић, Евандро Гоебел, Милош Димитријевић, Срђан Мијаиловић, Марко Вешовић, Горан Чаушић, Немања Николић, Милан Јеремић, Савио, Владан Бинић, Андрија Калуђеровић, Александар Јевтић, Славко Перовић и Филип Јанковић.

Председник ФК Црвена звезда Владан Лукић, открио је шта је рекао играчима у свлачионици.

- Ове године неће бити премија за друго место. Циљ Црвене звезде је јасан, и за нас друго место не постоји. Сваки наш играч мора да буде свестан тежине Звездиног дреса, и да се прво место подразумева – најавио је Лукић поход на титулу, и додао: - Наш циљ је увек добар резултат и у Европи. Нама је подједнако важно да добро играмо и у домаћем првенству и у Европи.

Роберт Просинечки је рекао да је задовољан како се прелазни рок одвија.

- Довели смо два играча која сам желео, на позицијама које би требало да донесу превагу. Сигуран сам да ћемо са Димитријевићем и Пашеком бити јачи. Димитријевић је био моја жеља, и жеља Клуба, док је Пашеко освајач титуле у Бразилу. Радимо на ангажовању још неких играча, и наредних дана ћемо више знати. За сада је на излазним вратима само Нинков, поред Стаменковића који је већ отишао. За остале играче није било конкретних понуда, иако има интересовања - рекао је Просинечки.

Горан Василијевић је рекао да су преговори око Тодоровског у току.

- Што се њега тиче, новине пишу час једно, час друго. Ми смо одлучили да мало више радимо, него што ћемо причати. Трудимо се да га ангажујемо, а видећемо шта ће бити. Могуће је да ће бити још неких изненађења – рекао је Василијевић.

За крај, Роберт Просинечки је обећао навијачима велику борбу за титулу.

- Даћемо све од себе да након четири године вратимо трофеј на Маракану.

Фудбалери Црвене звезде 23. јуна путују на Златибор, где ће одрадити први део припрема. Повратак је заказан за 28. јун, а 29. јун биће слободан дан. Пут у Аустрију заказан је за 30. јун, а други део припрема трајаће све до 18. јула. За време боравка у Аустрији, Црвена звезда ће одиграти четири пријатељске утакмице.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/pocel ... ontent.htm

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]