banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 13:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2011, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ne plaćajte RTV taksu i kraj priče.
Neka RTRS javno objavi broj svog računa i da tu uplaćujemo iako zbog programa ni oni to ne zaslužuju,
ali oni nemaju muda za takav potez.
Što se tiče poziva sa suda za neplatiše :lol: :lol: :lol: ma daj ne budite smiješni, šta vam mogu, ja sam dobio prijetnju sa suda ili možda poziv, nemam pojma bacio sam nisam ni pročitao, mogu me uhvatiti za qrac i vikati Tootenham.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 10:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
old fashion men je napisao:
Ne plaćajte RTV taksu i kraj priče.
Neka RTRS javno objavi broj svog računa i da tu uplaćujemo iako zbog programa ni oni to ne zaslužuju,
ali oni nemaju muda za takav potez.
Što se tiče poziva sa suda za neplatiše :lol: :lol: :lol: ma daj ne budite smiješni, šta vam mogu, ja sam dobio prijetnju sa suda ili možda poziv, nemam pojma bacio sam nisam ni pročitao, mogu me uhvatiti za qrac i vikati Tootenham.
Evo javlja se jedan koji kaže da mogu itekako. Još spuštam glavu kad prođem pored komšija jer me sramota. Upade sudski izvršioc, dva policajca i dva fizikanera da naprave procjenu stvari koje planiraju uzeti a napolju čeka teretni kombi. Policajci su na gotovs spremni da te odmah ispendreče i gledali me kao pitbulovi. Na moju sreću imadoh pare kod kuće pa se sve riješilo na sretan načina. Komšije i dan danas upiru prst u mene. Što je najgore u pitanju jeb..a televizijska pretplata a smrad(Dodik) tad isto rekao da ne plaćamo TV pretplatu. Ne dao ti bog da ovo doživiš zato nemoj drugima savjetovati šta da rade neka sami odluče.
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Da bi ti nešto zaplijenili moraju prvo dokazati da je tvoje, a to je nemoguće, dovoljno je da ti brat, sestra, majka, rođak ili komšija kažu da su stvari njihove i da su ti ih posudili i ti izvršioci mogu da ga dudlaju i to crncu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ja znam isto dosta slucajeva zaplijene radi pretplate, tako da jos uvijek ne postoji efikasno rijesenje za izbjegavanje placanja...
A mile treba da se pokrije usima a ne da navlaci ljude na belaj.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]