banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 230  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ne vidi se zato sto kad pristupis nocnoj strazi gubis sve posjede, titule, itd.. Zato ne pise ime njegovog starog nego samo njegovo.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Koje je prezime u njegovom kraju za kopilad? :d

Zlatni? :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
zerocool je napisao:
Pa ne vidi se zato sto kad pristupis nocnoj strazi gubis sve posjede, titule, itd.. Zato ne pise ime njegovog starog nego samo njegovo.
Zašto su na mapi onda Benjen i Jon Snow? :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Lannisteri :angry4:
Spoiler:
Joffrey, Myrcella i Tommen su biološki Jamie-va djeca. Cersei je rodila dijete crne kose koje je odmah po rođenju "nekako" umrlo...
Ser Jorah je čini mi se prognan jer je trgovao robovima, on je sa Dany i divljacima, ne smije se vratiti...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
zerocool je napisao:
Zašto su na mapi onda Benjen i Jon Snow? :wink:

Pa oni ne drze nikakvu zemlju niti ista, samo su na zidu.. A i vjerovatno zato sto poticu od Starkovih, koji su malo vece zvjerke od ovih. :D

BMary
Spoiler:
Koliko sam skontao ona nije nikad rodila Robertovo dijete, jeste jednom bila trudna sa njim ali je tu trudnocu prekinula na neki nacin.
A smije se vratiti Jorah, oprosteno mu je ali on je i dalje pored Dany, vjerovatno zato sto je zaljubljen u nju.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:39 
Administrator
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
Spoiler:
Joffrey, Myrcella i Tommen su biološki Jamie-va djeca. Cersei je rodila dijete crne kose koje je odmah po rođenju "nekako" umrlo...
Ser Jorah je čini mi se prognan jer je trgovao robovima, on je sa Dany i divljacima, ne smije se vratiti...

Znamo :P

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@zoka
Sporo potežem :D

@Zero
Spoiler:
Kada je Bran pao, ispričala je Catelyn kako je i ona izgubila dijete. Čini mi se da je bilo normalno rođeno, možda griješim. Ser Jorah je zaljubljen u nju, ali nešto ja njemu ne vjerujem.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
@zoka
Sporo potežem :D

@Zero
Spoiler:
Kada je Bran pao, ispričala je Catelyn kako je i ona izgubila dijete. Čini mi se da je bilo normalno rođeno, možda griješim. Ser Jorah je zaljubljen u nju, ali nešto ja njemu ne vjerujem.

Spoiler:
Ako se dobro sjecam, a mislim da sjecam ovako je kao sto sam ja rekao. Tj bila je trudna ali namjerno je podbacila (a to sto je lagala ovoj je druga stvar)
Pa nemas sta ne vjerovati, covjek zaljubljen i zato i jeste stalno sa njom, on je bio uz nju stalno i prije zmajeva tako da nije zbog toga, ne znam sta bi drugo moglo biti..
Btw, jesi procitala drugu knjigu?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Spoiler:
Da, vjerovatno je lagala. Baš sam naivna :D
Možda i griješim za Ser Joraha, ko će znati. Ali on je znao da će je trgovac vinom otrovati jer je vidio pismo u kojem je naređeno od kralja Roberta da se ona i brat ubiju. Na samrti je rekao Nedu da se predomislio, ali bilo je kasno...
Trenutno čitam treću knjigu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoiler:
Pa jeste on to skontao, ali da ju je htio ubiti mogao je do sad to uraditi 100 puta, tako da nema nista drugo biti nego da je zaljubljen, a u trecoj knjizi u jednom momentu ju je i poljubio, i to je bio kraj tog poglavlja, jos nisam dosao do sledeceg sa njom. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 17:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Spoiler:
E u sljedećim poglavljima ćeš vidjeti kakva je. Oduševila me. Ako je iskreno voli trebao joj je reći za pismo, a sa druge strane možda je toliko voli da nije htio da je plaši. Ne znam, vidjećemo.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pogledao sam svih 9 epizoda 1. sezone.
Ovo je sjajno.
Sad cu jos sacekati poslednju i onda se bacam na citanje knjiga, definitivno.
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
Spoiler:
E u sljedećim poglavljima ćeš vidjeti kakva je. Oduševila me. Ako je iskreno voli trebao joj je reći za pismo, a sa druge strane možda je toliko voli da nije htio da je plaši. Ne znam, vidjećemo.

Spoiler:
Pa cek, zar joj nije rekao da je Robert ucjenio njihove glave (tad joj je i brat bio ziv) i da ko god ih ubije da ce dobiti lordovsku titulu? Koliko znam to joj je rekao, nije joj nista precutao, jedino ne znam jel joj rekao da su mu "grijesi" oprosteni da se moze vratiti nazad. Mislim da to nije rekao zato sto bi ga onda ona vjerovatno pitala sto se ne vrati a on nece da se vrati zato sto je zaljubljen u nju, pa joj je zato i precutao to pomilovanje..

Vanja, haha, a pocetku ti je serija bila smor. :D Odlicne su knjige, jedino sto je na momente u ovoj trecoj nepotrebno razvukao neke stvari ali dobro, nije toliko strasno. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 17:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Spoiler:
Joj, sad tek ništa ne znam :lol: Znali su oni da ih love, ali za pismo joj sigurno nije rekao, to je bilo u gradu gdje su naišli na trgovca vinom. Mislim da je on pažljivo birao šta će joj reći, a sumnjiv mi je i zbog toga što su njemu svi drugi sumnjivi. Opet kažem možda griješim, nadam se da nije s njom iz nekog interesa, jer joj je on jedini prijatelj iz Sedam kraljevina. Ako ti nije problem napiši mi od koga je on dobio pomilovanje. Ne sjećam se toga uopšte...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoiler:
Uf, ne sjecam se ni ja sad tacno, ali mislim da je tu poruku poslao onaj Varys, ovaj je valjda njega obavjestao o svim njihovom kretnjama u nadi da ce dobiti pomilovanje, i on je u tom pismu i dobio pomilovanje ali je odlucio da ostane, garant zbog nje, ne znam sta bi drugo moglo biti.. E sad on jeste precutao tu par stvari, ako ona sazna to mozda bude neka frka, ako ne sazna nikom nista. :D Ali ne vjerujem da on sad ista muti,,

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 18:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pomilovanje se pominje samo u seriji,mislim da ga u knjizi nema :D

Spoiler:
A mislim da on i nije zaljubljen u nju,nego još uvijek voli svoju ženu,a Deneris ga podsjeća na nju...Al' dobro,ja sam pri kraju druge knjige,možda ste vi već pročitali nešto što demantuje ovu moju teoriju.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

Spoiler:
A mislim da on i nije zaljubljen u nju,nego još uvijek voli svoju ženu,a Deneris ga podsjeća na nju...Al' dobro,ja sam pri kraju druge knjige,možda ste vi već pročitali nešto što demantuje ovu moju teoriju.

Pa nema zato sto u knjizi on nema svoje poglavlje, a pisac je bio asistent dok su snimali seriju, tako da mislim da je to to..

Spoiler:
Pa sad, mislim da mu se zato i dopala u pocetku, ali da se kasnije zaljubio u nju, barem neko moje misljenje po svemu onom sto sam procitao.. A i kao sto sam rekao vec na kraju zadnjeg poglavlja o njoj ju je poljubio, vidjecemo sta ce biti u sledecem. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
zerocool je napisao:
_zoka je napisao:

Spoiler:
До сада, тј. до краја четврте књиге, помиловања нема. Та његова издаја, у почетку, је учињена јер му је обећано да ће добити дозволу да се врати кући ако издаје Денерис Вестеросу, али се касније заљубио у њу. И све јој је признао.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 19:36 
Administrator
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
_zoka je napisao:

Spoiler:

Pa nema zato sto u knjizi on nema svoje poglavlje, a pisac je bio asistent dok su snimali seriju, tako da mislim da je to to..

Spoiler:
Pa sad, mislim da mu se zato i dopala u pocetku, ali da se kasnije zaljubio u nju, barem neko moje misljenje po svemu onom sto sam procitao.. A i kao sto sam rekao vec na kraju zadnjeg poglavlja o njoj ju je poljubio, vidjecemo sta ce biti u sledecem. :D

Misliš da se predosmilio u međuvremenu?Da kroz seriju dodaje sitnice koje su mu pale na pamet da bi obogatio priču?Može i to biti....Nećemo znati dok ne završi seriju i knjigu :?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mislim da se predomislio, nego to jednostavno nije ni mogao napisati u knjizi a da ne kaze Deneris, posto Jorah nema svoje poglavlje, nije nikako ni mogao ubaciti to, ali je iskoristio priliku i to ubacio u seriju, ima jos par takvih stvari koji nema u knjizi a ima u seriji..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 230  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]