banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 16:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2011, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Potreban mi je neki HD kamkorder. Nisam siguran da li znam odabrati nesto sto je isplativo za ulozeni novac. Tacnije, ne znam ama bas nista :) Osim da sam planirao uloziti oko 300 evra...

E sad, to vjerovatno nije neki novac, ali sta je tu je. Nemam obicaj puno placati stvari koje ne poznajem :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
canon legria, nesto je skuplji ali je mnogo bolji od konkurencije u istom cjenovnom rangu, pogotovo zbog odlicne stabilizacije i low light snimanja (ako ces snimati i u zatvorenom prostoru) . Procitaj review-e, svi ga hvale.

poz.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jos se vrtim oko Legrije... ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Ovako, kad kupujes konja, prvo pravilo je da ne kupujes konja koji cigan hvali :D
Ako neko drugi hvali konja, dooobro ga razmotri da li tebi takav konj odgovara.

Prvo moras znati sta zelis, zvuk, video, mobilnost, boga oca...
Sve ovo ne mozes dobiti za 300e.

Znaci googlaj kamkordere i gledaj vido zapise, kada ti se neki svidi, pogledaj recenziju, komentare drugih i postavi na neki forum specifican model da ti ljudi mogu specificno objasniti sta valja a sta ne, sve pod uslovom da tebi odgovara.

Ja cu ti nahvaliti konja koga planiram da kupim za tacno 300e, mada je to kod nas cijena, moze on i dosta jeftinije se naci.

Nije u pitanju kamkorder vec gadget sa prosjecnim HD video zapisom koji je po meni savrsen (naglasavam, po meni, tj. za moje potrebe).

U pitanju je iPod 4G od 64gb memorije.

Prije svega ono sto ti trazis je ovdje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XlSHnSNCnr4[/youtube]

Ne zaboravi staviti 720p i fullscreen.

Ima cak i odradjen profesionalni video spot sa 5-6 iPodova, po noci, snimci iz klubova i sl., profesionalno odradjeno samo uz pomoc iPod-ova i par softverskih alatki.

Elem, uredjaj meni odgovara iz vise razloga, kao prvi cu navesti kvalitet video snimka koji se vidi iz prilozenog klipa:

- 720p HD video zapis mi je sasvim dovoljan za snimanje videa bilo po noci ili danu, nista posebno, ali sasvim zadovoljavajuce
- dizajn i mobilnost: obisao sam milion koncerata, na samo par sam prosvercao digitalni foto aparat da nesto slikam i snimim, savrsenog je dizajna, tanji od iPhone-a i moze se unijeti bilo gdje kao mobilni telefon
- wireless: potrebna mi je cesta provjera e-mail-a a od gadgeta se ne odvajam tako da sa te strane sam pokriven
- mp3 vrhunskog kvaliteta: iPod, nemam ti tu sta pricati
- milion aplikacija koje pretvaraju ovaj gadget u mini netbook, imao sam iPod 1G (bez kamere) i savrsen je za faks i posao.

Da ne duzim, gadget koji pokriva sve moje zahtjeve, nije mu svrha HD snimanja ali daje zavidne rezultate (ima milion klipova na YT pa pogledaj).
Ako si zadovoljan kvalitetom snimanja ovo ti ja preporucujem jer pored toga nudi ti, pa recimo, sve!

Ali opet, gledaj svoje potrtebe, i dobro se raspitaj oko tehnickih stvari (kvarljivost i tezina odrzavanja), nije 300e mala para :)

Nadam se da sam iole pomogao, ako ne u preporuci, bar u savjetima oko kupovine.

I za kraj, NE ZALIJECI SE!
Ja sam laptop kupovao 6 JEBENIH MJESECI, kupio sam po svom ukusu i vec godinu i po sam prezadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Ima li ijedna radnja u BL koja je malo ozbiljnije opremljena camcorderima?

Ovo je POST.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]