banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2011, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Na fejsu citam da je alves nas novi napadac :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 22:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ljudi, ko će nama biti golman iduće godine? Tu je Bajković, ali ko je drugi golman. Ima li tu ikakvih pojačanja?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja licno mi lsim da nema potrebe, imamo onog mladog talenta, nek jednu sezonu sjedi na klupi a sledece nek zamijeni bajkovica....

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 23:03 
Bič božji
Bič božji

Ali nekako to mi sve nesigurno. Ovaj mlad, još nije gurnut u vatru, a Bajković je priča za sebe. Može sve braniti, a zna napraviti kiks nevidjeni.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 08:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma sigurno nece Dmitrovic biti u kombinacijama . On je talentovan dobice sansu ali nama u sezoni gdje se ozbiljno spremamo za titulu treba konkurencija i vjerovatno ce doci Andjelko Djuricic
Andre Alves ne vjerujem da ce doci zbog obestecenja mi tih para nemamo za njega kao ni za Filipa Djuricica. Pregovaramo sa njima ali realno su sanse da ih dovedemo veoma male

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uh ovaj Alves bas dobar strelac, gledao sam na wikipediji, covek dao bruka golova, bas zato i verujem da mi te pare nemamo, a sumnjam da ce ih Gazprom dati... Ja verujem da ce Dmitrovic u najboljem slucaju otici na pripreme sa prvim timom, ali da u najbolju ruku moze zavrsiti u Sopotu, sto ti Brigate rece, u sezoni u kojoj jurimo titulu, nama treba neko mnogo iskusniji, jedino da bude treci golman

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 09:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da cuo sam se sa malim Oyegovicem ne ide na pripreme ove vec tek na zimu i rekao je da dovede napadaca ne zna ni on kojeg

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 09:48 
Bič božji
Bič božji

Ako dodje Djuričić biće dobro. Ne možemo izgurati sezonu bez još jednog golmana.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Da cuo sam se sa malim Oyegovicem ne ide na pripreme ove vec tek na zimu i rekao je da dovede napadaca ne zna ni on kojeg

Steta, mada znam da se ne moze citav vrtic voditi na pripreme ipak mislim da bi Ozegovica trebali voditi, al dobro, bar momcic zna na cemu je i kad ce dobiti priliku, sto prije nije bio slucaj. Sa ovakvom politikom sigurno ne bi izgubili Cosica, Djuricica i slicne momke....al bolje ikad nego nikad da se krene naprijed.

Inace, mozda ste i u pravu za golmana, ipak je sledeca sezona biti ili ne biti za nas klub. Vidim lukic je vec poceo sa pritiscima, bice bure dosta sto je pozitivno jer ce sudijama teze prolaziti guranje partizana nego do sada.
Samo sto se tice golmana, dovesti iskusnog i kvalitetnog, a ne neke talente.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inace samo da napomenem da uprkos svim pisanjima u medijima mi Djuricica jos nismo zvali , svi pisu da je kao gotovo a on tvrdi da ga jos niko nije kontaktirao ni njega ni menadzera . Ne kazem da nece ili sta vec ali ocito je da pojedini potezi zavise i od odlazaka...
Stojic je bas navalio da proda Kaludjera a cini mi se da kako otpadaju najavljena pojacanja na spicu nasi sve vise razmisljaju da ga ostave

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 16:22 
Bič božji
Bič božji

Meni je on baš gotivan igrač. Gotivio sam ga još dok je igrao za Rad. Nije nešto pokazao u drugom dijelu prvenstva i baš se nije uklopio u ovaj sistem igre, tako da ne znam ni sam šta bih volio da ostane ili da ode.
Kad bi nekako moglo da ostane, da se uklopi i počne davati golove ko prije. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Meni je on baš gotivan igrač. Gotivio sam ga još dok je igrao za Rad. Nije nešto pokazao u drugom dijelu prvenstva i baš se nije uklopio u ovaj sistem igre, tako da ne znam ni sam šta bih volio da ostane ili da ode.
Kad bi nekako moglo da ostane, da se uklopi i počne davati golove ko prije. :D

Za ovaj sistem igre nam treba crna zivotinja od 1.90 u napadu koja moze da zadrzi i zagradi loptu, iskoristi dosta centarsuteva do kojih lako dolazimo i sl. a za to nam kaludjerovic nece puno koristiti. Znam da je smijesno al mislim da bi u ovakvoj Zvezdi Barkos rasturao i davao vise od 20 golova po sezoni. Zamislite jos Molinu pored Evandra kao i Ibrahima Gaja na stoperu :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 16:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Skeva ne treba nam zivotinja, vec neko dovoljno brz ko moze da iskoristi opte u prostor, posto ce toga biti napretek sa ovim igracima i da je dovoljno snalazljiv na povratne. Mi necemo bunariti vec cemo kroz pas igru traziti priliku za sut..nazalost upravo je brzina najveca mana AK 99
Kod nas nema previse centarsuteva . Zenga je bio sjajan trener a jedini razlog pored znanja sto je pravio igru prema ekipi koju ima. Na drugoj strani Robi ima svoj sistem i trazi igrace za nju...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam ni mislio da cemo bunariti ali znas da u napadu treba da imamo vise opcija, jer ako imamo brzog malca u ekipi kao jedinu opciju onda nam je lako parirati. Ovako sa visim igracem(podrazumjevam ako kazem da je crna zivotinja da je brz kao strijela :D ) imamo tri opcije u napadu, pas igru, centar suteve a cak i to bunarenje ako protivnicka ekipa ima dosta nadmocniju sredinu(naravno mislim u evropi, ne kod nas)...
Evo navescu ti primjer, arsenal koji gaji pas igru i koji je posle barse igra najsavrsenije uvijek ostaje nedorecen jer nema vise opcija u napada, samo pas igru i ako ih zaustavis u tom segmentu pobijedio si. Sjecam se jedne utakmice protiv mancestera kad ima je ferguson zatvorio sredinu i onda arsenal ubacivao na van persija bar 30 lopti koje su bile upotrebljive ali dzaba kad nema ko skociti. Zato je venger doveo samaka ali opet nije to to....
Nadam se da si shvatio sta sam htio reci, ne kazem da smo mi arsenal i da imamo para za tako kompletnog napadaca al treba teziti ka tome.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 17:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Shvata poentu ali se visokim igracima tesko prilagoditi takvom sistemu igre osim ako nisu poput Ibrahimovica

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Iznapada me Brigate, pa ne smem vise da pisem na ovoj temi :D
Ja bih AK pustio bez ikakvih problema, samo da dodje neko solidno pojacanje na toj poziciji, a ako ne, onda sta je tu je... U tom slucaju bih Borhu gurao vise u sredinu i strogi spic... Sto se odbrane tice, nadam se da je Karleusa blize ostanku nego odlasku iz kluba... I sta je sa Adijem, niko ga vise ne pominje... Ostaje li u klubu?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 23:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=7101
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li kakvih promjena?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 17:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he bice...Od mojih potpisa za petak ne bi nista :) ali ce biti ove sedmice sigurno ...
DRago se izjasnio sta je rekao Robiju to samo njih dvojica znaju a valjda cemo i mi uskoro. No cinjenica da jos nije potpisao za neki klub moze biti nagovjestaj da je rekao DA.
Jos dva igraca koja se spominju trebaju doci i dogovoriti saradnju. Todorovski bas zeli kod nas, a mi smo spremili i drugo rjesenje ako ga POlonija ne pusti...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 18:40 
Bič božji
Bič božji

Hoće li na kraju otići iko od ovih što na ne trebaju? Nešto se piše o odlascima Jevtića i Perovića, a mene interesuje hoće li više otići Kadu, Reljić, pa i Adi i Isah?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]