banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 17:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2011, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa sta se prepucava, izdao si saopstenje i super, covek se uhvatio papira od kada je zavrsila sezona, smorio je... Taman se bio primirio u prolecnom delu i nije davao glupave izjave, pomislih da ga je Prosinecki malo primirio, ali pogresih

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravni odbor FK Crvena zvezda je na sednici koju je održao 10. juna doneo odluku o formiranju seniorskog ženskog tima FK Crvena zvezda.

Upravni odbor je ovlastio člana Andriju Kleuta i v.d. generalnog seketara Đorđa Stefanovića da pripreme Ugovor sa ženskim fudbalskim klubom LASK iz Lazarevca. Ovim ugovorom će naš klub potpuno preuezeti ŽFK “Lask” koji će u sezoni 2011/12 nastupati pod imeno FK Crvena zvezda, a potpuna fuzija dva kluba će se obaviti u roku od godinu dana.

Upravni odbor je doneo odluku da se za koordinatora ženskih selekcija izabere dosadašnji trener LASK-a i bivši sudija Darko Stojanović. Stojanović će biti i trener ženskog senorskog tima. Doneta je odluka da se formira Komisija za ženski fudbal kao i da Omladinska škola od naredne sezone ima najmanje jednu selekciju u koju će upisivati devojčice.

Upravni odbor je izrazio veliko zadovoljstvo što će Crvena zvezda u narednoj sezoni imati ženski seniorski tim kao i nadu da će ova odluka doprineti popularizaciji ženskog fudbala u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Visijinusa Paseka novi je clan Zvezde te najvjerovatnije potpisuje na tri godine a postoji mogucnost da sa njim dodje jos jedan igrac iz Brazila.
Pašeko je rođen 27. septembra 1987. godine, u Flamengu je od 2003. godine, ali je od tada u više navrata bio pozajmljivan redom Parani, Ipatingi, Belenensešu, Figuerenseu i ove godine Gremiju, za koji nije mnogo igrao.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
http://en.wikipedia.org/wiki/Vin%C3%ADcius_Pacheco_dos_Santos
Зар је могуће да је овај Пашеко у досадашњој каријери дао само 13 голова???

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Takvi nam trebaju :roll:
Ali dobro, necu nista da govorim dok ga ne vidim na nasim terenima

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
http://www.transfermarkt.de/de/vinicius ... 54364.html

Ovo nam treba, širi vrat od glave :) Čik neka Smiljanić i slični pokušaju njega da povrijede.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 11:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Meni nista nije jasno he he :)
Ovaj momak sto nam dolazi je prije nekoliko sezona vrijedio pet miliona a mi ga dobijamo za 300 000 i dobijamo ga na tri godine hehe. Izgleda da je Adza sarmirao predsjednicu Flamenga...
Inace prelazni rok ce za nas da zavrsi valjda vec u petak...
Ekipa ce biti na okupu sa izuzetkom jednog kvalitetnog pojacanja
Drago ce se izjasniti do 15.juna

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mi opet nismo nista konkretno uradili... Bar ne za sada... Doveli smo i ojacali vezni red, ali jos uvek smo slabi sa odbranom, a pogotovo sa napadacima... Imamo previse ovih kaludjerovica, treba nam neki igrac kao sto je princ kod groblja... Dzaba jak vezni red kada klade u spicu ne mogu da iskoriste dobre lopte... Pa ovo prolece smo imali konstantno loptu kod nas, ali zavrsnice nigde, napadaci iz 10 sansi zabiju gol...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hercog majku mu pa ti samo kukas :)
Ne brini bice odbrana dobra , a napda jos bolji :)
strpite se ljudi jos par dana sta vam je
evo i groblje kuka a uskoro ce biti presrecni :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Бригаре, како бих ја волио, од тебе и осталих што говоре да се стрпимо, добити бар једну информацију прије него што буде свуда објављена.
Али изгледа ништа од тога.
П.С. Искрено не вјерујем да би пропао било какав посао због нашег писања овдје.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zato sto kad promasis jednog igraca svi kazu ti si rekao da on dolazi nemas pojma i ostalo
Evo spominjao sam na prosloj temi Jugovica prije svih, pricalo se sa njim on nije dosao na mjesto sportskog direktora i sad ljudi kazu eto izmisljao si a sa njim se stvarno pricalo...Eto imao si info za Dimitrijevica
Ne ide pregovori bas tako , niti sam ja neko ko moze da dodje do informacija iz kluba. Ovo sto saznam od momaka iz grupe ili revije prenesem.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

Па то је отприлике оно што можемо читати на РСБ. И нико ти није рекао да си измишљао за Југовића, бар ја нисам примјетио.
Стекао сам утисак да можеш доћи до информација из клуба, па сам зато ово написао.
Није фазон хоћеш ли промашити играча или не, битно је да до информација долазиш од људи који су упућени, а не од менаџера који хоће да увале своје балвана, па потурају такве приче. Ево, нпр, нова ми је била информација и веома корисна да наши не траже Деспотовића, него да његов менаџер покушава увалити.
Зато брате дај нам имена, да се играмо. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako da ne kukam, cetiri jebene godine nismo prismrdili tituli... :lol:
Kako nam onaj blesavi Piksi ne bi preporucio nekog Japanca, oni su sada radioaktivni i za malo para se moze dobiti neki ultra jak ozracen igrac :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa recimo da sam dobio nekoliko pp u kojima su se ljudi ismijavali...
Do informacija mogu doci samo preko Marka portparola sa njim se cujem ili kad odem u BG...
Pa dobro kad vec hocete ali to nije nista novo.
Drago bi u utorak ili srijedu trebao potpisati zajedno sa Pacekom i Todorovskim.
Izgladili smo malo odnose sa Stojicem, sta ce nas to kostati zaista ne znam ali vjerovatno ce on negdje udomiti Kaludjera jer je prelako pustio Cavu da dodje. Takodje ako Tosic ode( a male su sanse jer se njemu ostaje) trebao bi doci Lekovic iz Rada, jer OFK trazi puno para...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Не знам како је вама али мене глава увелико боли од овог прелазног рока. Сигуран сам да су новине за ових мјесец дана објавиле преко 50 могућих појачања :lol:.

Што се тиче појачања узели смо једног од 3 најбоља играча домаће лиге у прошлој полусезони. На страну ко је и шта је, односно шта му је био отац, дечко ће своје говорити на терену. Вјерујем да смо са њим погодили у центар! О Паченку не могу да говорим јер заправо о њему ништа и незнам мада није пријатан овај податак што нам је Бигман презентовао.

По мени успјешан прелазни рок би био ангажовање Драгутиновића, евентуално Родића и задњег везног странца или останак Тошића (што је по мени најбоља варијанта) и Исаха.

Између Деспотовића и Калуђеровића дефинитивно бирам овог другог, јер чињеница је да ми немамо пара за озбиљног нападача.

EDIT: Погледајте листу трансфера српске лиге, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Se ... ummer_2011

Poslednji put menjao Gocias dana 12 Jun 2011, 12:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:39 
Pripravnik
Pripravnik

А онај Вук Мартиновић из Грбља, што долази на пробу? Дижем обје руке за Драгу и за Тодоровског. Имаш ли какав инфо за нападача, наш или странац и било какву информацију о задржавању правила 5 странаца (било је доста говора о томе у задње вријеме)?
А те који су се исмијавали упути на једно лијепо мјесто. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 12:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

On je vec jednom bio na probi na kraju sezone i pojavice se opet. Najbitnije sto se Robi pita za sve, tako da moze doci pa nek ga procijeni..
Stranac nam dolazi na mjestu spica definitivno, prvi pik nam je pozajmica Eduarda Paceka...A pravilo ce zavisiti od Partizana. S obzirom da oni jure domace igrace vjerujem da ce ostati to sa cetiri stranca naredne sezone

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Rivaldinho je napisao:
http://www.transfermarkt.de/de/vinicius-pacheco/profil/spieler_54364.html

Ovo nam treba, širi vrat od glave :) Čik neka Smiljanić i slični pokušaju njega da povrijede.

Jest kurac :) strkljav je on, slican borhi, al bas po svemu. Nesto sam gledao klipove neke sa njim i momak ima pas, prodor, lucidne poteze al isto kao i Borha ne zna gola dati ni pod razno! :lol: Vec vidim Zvezdu sledece sezone kako stvara 30-40 sansi po utakmici i i daje po jedan gol iz njih :) ...
Mada sa nekom zivotinjom u napadu moglo bi i biti drugacije...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Brigate BL je napisao:
Hercog majku mu pa ti samo kukas :)
Ne brini bice odbrana dobra , a napda jos bolji :)
strpite se ljudi jos par dana sta vam je
evo i groblje kuka a uskoro ce biti presrecni :)

Vidim da nisi primijetio Nitro-a :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he NItro je samo bolno realan, Hercog kuka :) salu na stranu
NAsi su kontaktirali Filipa Djuricica, realno tesko da ce doci ali je lijepo cuti da smo mu ponudili ugovor, em mlad, em nas
inace pise po sajtovima da je u opciji Andre Alves a on kosta milion evra, to ni Dinamo ne moze da plati a kamoli mi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]