banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 22:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5540 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 277  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2011, 14:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ko u Alan Fordu natpis na kancelariji generala Wara "Ured za istraživanje ruda i gubljenje vremena" :lol: koji paradoks!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Не знам да ли је неко ово гледао, овај гледалац што се јавио у програм је баш смијешан. ''Уништили смо им и оклопни воз'' :lol: :lol: :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vnqIozFhKIc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
:lol: :lol: :lol:
Ovo je slika i prilika, ovakvi su zatucani i glupi u 90% slučajeva.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
28.svibnja 1463.godine otomanski okupator ušao je u BIH. Tada je ubijen posljednji bosanski kralj. BIH je postala okupirani turski čitluk. Taj tužni događaj, ulazak stranog okupatora u BIH neki i danas slave kao svjetli dio naše povijesti. Začudo isti se nazivaju najvećim patriotama BIH.

Bosni i Hercegovini hitno treba Deklaracija o osudi otomanskog režima. Bez suočavanja s prošlošću, kako to mnogi često govore, nema ni mira u budućnosti...
Oni koji misle da Bosne i Hercegovine proslavom Otomanske okupacije ima sve više na žalost teško se varaju. Ima je sve manje.

Osim apsurda da kvazipatrioti BIH slave stranog okupatora i njegove povelje, postoji još jedna glupost koje očito nisu svjesni.Mjesto Milodraž na kojem oni slave El Fatiha nije taj Milodraž na kojem je uručena Ahdnama. Radi se o mjestu istog toponima koje je ipak malo sjevernije. Gospoda se nisu potrudila ni informirati.

Inače u mjestu Milodraž kraj Kiseljaka nakon rata izgrađena je potpuno nova džamija koja je dobila ime nit manje nit više nego po Mehmedu II El Fatihu. Sad zamislite što bi se dogodilo da neka crkva u BIH dobije ime po Radovanu Karadžiću ili Anti Paveliću.

Toliko o patriotizmu i toliko o bosanstvu u Bošnjaka koji su "raskinuli" s otomanskim nasljeđem. Ne postoji nacija na svijetu, osim bošnjačke nacije, koja javno slavi vlastite okupatore.

Zanimljivo je da niti jedna civilna nevladina udruga, niti ijedna proosanska patriotska udruga u BiH ovaj čin nisu osudili. Štoviše neke od tih tzv. građanskih udruga na ovom mjestu su nagrađene. Teatar apsurda.

http://dnevnik.ba/novosti/bih/proslava-otomanske-okupacije-bosanskog-kraljevstva

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Додик у улози хулигана
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5y1fhYJ6Lsg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nYtU8PFjaNc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ovi sa FTV-a su papci kao i obično, a Dodik je seljak kao i obično. Pa je li to predsjednik jedne države?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije, on je prešednik entiteta, i neka ostane ovako lud, svaka mu čast na ovome :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ma što se tiče ovih preko međuentitetske linije zagraničenja za njih nek' bude takav, nisu ni oni ništa bolji ali ne dolikuje nekome na njegovoj poziciji. Pa kao da je član mjesnog odbora u Branešcima... :?

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ала би овог магарца из "60 минута" мучио методама католичке инквизиције.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 08:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Buraz,to je Milin najbolji drug.On serucne malo po Mili,svi se odma' stave u odbrambeni stroj....

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 12:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Frisky_Dingo je napisao:
juce sam se registrovo an "cuveni" sarajevo x. da provjerim hajp. :D nisu normalni. u svako doba dana imaju preko 200 posjetilaca na politici.

naravno, banovan sam nakon pola sata ali je zanimljivo da su potvrdili moju tezu da se radi o u sustini politicki bolesnom narodu koji je potpuno izgubio kontakt sa realnoscu.

evo me ovde, registrovao sam se kao vukovic :D http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=86363&sid=15e31791512b2e1eb91d827289ec7ce0&start=1375 mada su mi obrisali i promjenili pola postova,nesto je ostalo.

za mene kljucni citat nekog tamo muslimana je ovo :" Dok Evropa interveniše, RS će crna zemlja pokopati. A, ako već dođe do toga da potonemo, povućemo i ostale sa nama."

ovo je sustina, znaci, kao neki mentalni bolesnici koji zive zivote drugih ljudi, njih ne zanima svoja sudbina vec su se vezali za bosnu koja kao takva ane postoji vec 20 godina i za fiks ideju da cemo mi da se "opametimo" :D ...i kad udare u zid, moguce da cemo mi na granicama i imati probleme, ali ce muslimanske vlasti itekako imati, jer dole ce biti rasulo kao u siriji.

moj predlog ovoj dudukovj vlasti je stvaranje nekoliko jakih antiteroristickih jedinica koje ce ih neutralisati.

Svaka cast za onaj dijalog (i strpljenje). Umjesto da administrator i forumaska raja prepozna potencijal za kvalitetan razgovor i racionalnu razmjenu ideja i stavova sa 'drugom stranom', oni svu energiju utrosise na bespotrebno nakiljanje i repeticiju davno istrosenih fazona. Jadno i bijedno.

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Avinoam1 je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:
juce sam se registrovo an "cuveni" sarajevo x. da provjerim hajp. :D nisu normalni. u svako doba dana imaju preko 200 posjetilaca na politici.

naravno, banovan sam nakon pola sata ali je zanimljivo da su potvrdili moju tezu da se radi o u sustini politicki bolesnom narodu koji je potpuno izgubio kontakt sa realnoscu.

evo me ovde, registrovao sam se kao vukovic :D http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=86363&sid=15e31791512b2e1eb91d827289ec7ce0&start=1375 mada su mi obrisali i promjenili pola postova,nesto je ostalo.

za mene kljucni citat nekog tamo muslimana je ovo :" Dok Evropa interveniše, RS će crna zemlja pokopati. A, ako već dođe do toga da potonemo, povućemo i ostale sa nama."

ovo je sustina, znaci, kao neki mentalni bolesnici koji zive zivote drugih ljudi, njih ne zanima svoja sudbina vec su se vezali za bosnu koja kao takva ane postoji vec 20 godina i za fiks ideju da cemo mi da se "opametimo" :D ...i kad udare u zid, moguce da cemo mi na granicama i imati probleme, ali ce muslimanske vlasti itekako imati, jer dole ce biti rasulo kao u siriji.

moj predlog ovoj dudukovj vlasti je stvaranje nekoliko jakih antiteroristickih jedinica koje ce ih neutralisati.

Svaka cast za onaj dijalog (i strpljenje). Umjesto da administrator i forumaska raja prepozna potencijal za kvalitetan razgovor i racionalnu razmjenu ideja i stavova sa 'drugom stranom', oni svu energiju utrosise na bespotrebno nakiljanje i repeticiju davno istrosenih fazona. Jadno i bijedno.

Takav je mainstream na forumu. Postoji samo jedno mišljenje i ako se ti ne slažeš s tim stavovima istog trenutka te šalju u BANoviće! Ja sam odustao. Ne vrijedi uopšte trošiti energiju i vrijeme na te likove. Meni su "najjači" komentari kada se ti likovi "zabrinu" za sudbinu Srba iz Federacije za čiji nezavidan položaj u većem entitetu je isključivi krivac Milošević ili u novije vrijeme Dodik ili kada kritikuju Mila zbog nezadovoljstva Srba u Srpskoj ekonomskom situacijom a u svakom postu se nadaju da će R.Srpska nestati i da će Srbi sami uništiti Republiku Srpsku.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 02:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
WinstonWolfe je napisao:
Не знам да ли је неко ово гледао, овај гледалац што се јавио у програм је баш смијешан. ''Уништили смо им и оклопни воз'' :lol: :lol: :lol:

Ово сад видим први пут :lol:

Што је баби мило, то јој се и снило. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Реформа правосуђа сваке државе на њеном путу према Европској унији је било најтеже и најболније питање, а БиХ је почела реформу и прије него што је и поднијела кандидатуру, овим структуралним дијалогом који је почео данас. Па чак и ово радимо наопако, сви ово поглавље у преговорима рјешавају задње, а ми и прије него што су почели преговори. Или су можда други наопаки, а ми нормални.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Четири младића, према изгледу највјероватније припадници вехабијског покрета, пресрела су министра безбједности БиХ Садика Ахметовића у центру Сарајева, запријетивши му да ће "видјети своје дигне ли још једном полицију на муслимане", јавила је Федерална телевизија.
Легитимисана су сва четворица младића која су пресрела министра јуче 14.00 часова у Улици Ферхадија.
Како сазнаје Федерална ТВ, један од њих је Мауз Шабић из Зенице.
МУП-а Кантона Сарајево нема информације о пријетњама које су упућене Ахметовићу, рекао је Срни синоћ портпарол кантоналног МУП-а Ирфан Нефић.
"Нисмо добили никакву пријаву о томе", рекао је кратко Нефић.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 07:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eno turci osnovali BANU :lol:
Ima ona kad srbi u kafani naručuju Vlahovac, a gledaju to turci i komentarišu; vidi oni imaju svoje piće, hajde brte da i mi imamo svoje... zvaće se Balinkovac :lol:
Vidjela žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 01:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
WinstonWolfe je napisao:

Kontao sam vidjeti i lik je bolestan u glavu. Mozda bi trebao smanjiti gledanje TV-a a pogotovo propagande sa FTV-a. Pogotovo su mi u usima odzvanjali"genocidan narod", zelja za Olujom i protjerivanjem Srba ili kako idiot rece Pravoslavaca. Isti takav mainstream vazi na sa-x-u gdje se obicno Srbima namece da su oni u stvari "bosanci pravoslavci" i da ne znaju sta cine poistovjecujuci se sa narodom Srbije.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
E pa sad...

http://www.snf.rs/srb/2011/07/07/snimak-laznog-streljanja-u-srebrenici/#comment-197

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
shakal je napisao:

Taj snimak imam bar 5 godina, ali sta vrijedi.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nesto sam skeptican u vezi tog snimka. Previse je mutno u kljucnom momentu. Ali i sta vrijedi u konacnom zbiru? Pet, sest manje ubijenih na nekoliko hiljada? Nije bas dramaticno nova situacija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5540 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 277  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]