banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 209  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 10 Jun 2011, 12:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
@nicole
izvini ali ne moze se svakome od nas desiti da vozi preko 100km/h u gradu gdje to nije predvidjeno! nema opravdanja!
kad neko vozi 50km/h gledaju na njega kao na jadnika i hinju , i najradje bi ga tukli- to se desava svaki dan
obicno nas smatraju glupi,a jer se prestrojimo pravilno dok face slobodno stanu u lijevu traku pa dodaju gas i odu pravo , ili preticu kolonu pa se ubacuju na silu kasnije
jebem im ja mater svima redom

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 12:58 
ja sam se povukla s teme, ali cu samo dodati jos nesto.. moj komentar je bio vise kao apel, da ljudi ponekad jure jer kasne na posao, na sastanak, jer imaju malo dijete koje place a sticaj okolnosti ih je zadrzao na nekom mjestu vise od predvidjenog, i pri tome razmisljaju, pa ako malo ubrzam stici cu, i nikad ne misle da bi im se moglo desiti da poginu ili usmrte nekoga, da li je na nekom mjestu kolovoz klizav, da li ce im nesto u sekundi i protiv volje odvuci paznju, izleti macka na put.. odakle znam..
.... ja ne volim brzu voznju, mrzim one koji prolecu na crveno, volim se pridrzavati svih pravila u saobracaju.. ali sam ovo navela kao primjer necega, da se covjeku moze desiti da spletom okolnosti naprave belaj, i glupavo mi je reci, e meni se ne moze desiti nikad, a nikad ne znas kakav splet okolnosti moze da se desi u tom trenutku dok si za volanom..
odjavljujem se i ja..

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Bilo kakvim jurcanjem tog tipa, u ovom jako jako malom gradu, mozes dobiti 5 minuta max, ne mozes vise. Isplati li se?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
zao mi momka pokoj mu dusi
samo jos jedan dokaz da je sve u zivotu nepredvidljivo sad te ima sad te nema ko zec u madjionicarskom sesiru

sto se tice propisa moj Fico i nemoze vise od 60 a i to kad se zaholcam na otvorenom tako da nemam problema sa brzinom

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja razumijem vasu srdzbu, pogotovo ljudi koji su nekog izgubili na taj nacin.

Evo pogledajte ljude koji su osudjeni jer su ubili nekoga ko se zvao Fatima ili Janko za vrijeme rata, dobiju 40 godina zatvora i onda traze presudu po zakonu SFRJ gdje je maximum 20 godina.

Cim traze takvu pogodnost znaci da se ne kaju.

Potom ubice koji leze zbog toga jer su ubili nekoga radi para, 20 godina vrh.

Sta onda ocekivati od ovih koji su NENAMJERNO nekoga zgazili?

Ovozemaljska pravda jednostavno nas ne moze zadovoljiti, osveta bilo koje vrste nista nece ispraviti.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
filozof sa vrbasa je napisao:
Ja razumijem vasu srdzbu, pogotovo ljudi koji su nekog izgubili na taj nacin.

Evo pogledajte ljude koji su osudjeni jer su ubili nekoga ko se zvao Fatima ili Janko za vrijeme rata, dobiju 40 godina zatvora i onda traze presudu po zakonu SFRJ gdje je maximum 20 godina.

Cim traze takvu pogodnost znaci da se ne kaju.

Potom ubice koji leze zbog toga jer su ubili nekoga radi para, 20 godina vrh.

Sta onda ocekivati od ovih koji su NENAMJERNO nekoga zgazili?

Ovozemaljska pravda jednostavno nas ne moze zadovoljiti, osveta bilo koje vrste nista nece ispraviti.

brkas babe i zabe, ne moze se suditi po zakonima koji nisu postojali u vrijeme cinjenja zlocina, to ima samo u BiH - po tvojoj logici bi sad trebalo suditi svima koji prije 10 godina nisu nosili kacigu dok su vozili biciklo jer je sad takav Zakon...

zna se dobro kad se neko nenamjerno zgazi, to se moze desiti nesretnim slucajem dok vozac postuje sve zakone i pravila u ZOBS i propisano je kako kazniti u tome slucaju, ovaj Lučić je kriv jer je sam izazvao nesrecu prekoracenjem brzine , presao je na pjesacku stazu a ako se doda jos da nije voznju prilagodio uslovima na cesti (vlazan kolovoz) nista ga oprati ne moze

sto se tice one zene iz PD sto je satrala djeda i unuku, Branka Balaban, ona je u pobjegla u Srbiju a to da se lijeci u nekakvim ustanovama je patka, jer nije smjela napustiti BiH a imamo i mi ustanove za lijecenje psihickih bolesnika

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
MuskoBre je napisao:
Nicole je napisao:

Voziš li ti?? "100-ka" nije nikakva brzina na tranzitu i ne vidim čemu toliko iščuđavanje na to što je na tom delu puta vozio tom brzinom.
Ne znam je li ima muškarac ovdje da ne vozi tom brzinom po gradu. Ja prva vozim brže i sve stvari za koje sam pomislila da mi se nikada ne mogu desiti, desile su se...

Da je normalno tom brzinom voziti na toj dionici 100 km/h, ogranicenje bi tu bilo 100 km/h. Sto se tice muskaraca i voznje, nazalost, ima nas i mlakonja kojima ne pada na pamet 100 km/h jurcati po gradu, ili tranzitu, isti qrac. Ja prvi.

Ja ću kao drugi da se prijavim.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
lollipop je napisao:
ali sam ovo navela kao primjer necega, da se covjeku moze desiti da spletom okolnosti naprave belaj, i glupavo mi je reci, e meni se ne moze desiti nikad, a nikad ne znas kakav splet okolnosti moze da se desi u tom trenutku dok si za volanom..
odjavljujem se i ja..

Nikad ne znas sta se moze desiti, i tacno je da covjek moze napraviti belaj spletom okolnosti, niko nije imun. Ali sta mislis kolike su sanse za belaj manje ako se pridržavaš pravila, kao npr. ovog za brzinu od 50km/h na tom dijelu puta?

evo jedno glupo poredjenje: npr. tesko da ce te bik nabosti na rog ako ne odes na koridu ili u Pamplonu da trcis sa bikovima. Jeste glupo al' bitna je poenta.

P.S. I ja sam mlakonja No.3 Mada priznajem da nekad ludujem sa 60-70km/h

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 14:19 
Citiraj:
ima nas i mlakonja kojima ne pada na pamet 100 km/h jurcati po gradu

x4

Ja ga jedino u roku od nekoliko sekundi nabudzim na 60 i toliko max idem, sve preko toga je rizik kada se uzme stanje puta i kvalitet ceste kod nas.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
ruku na srce malo se na tom dijelu i gine, kada se uzme u obzir kako se vozi i kakav je taj most i put. Kad vidim biciklistu da prelazi preko mosta tranzitom (a ne trotoarom) a u traci do njega ide autoprevozov bus kojeg prestize kamion, najezim se.
Skoro su neki momci sa golfom tu izletili. Troje ih bilo u autu, sletili prije mosta i zavrsili na par metara od vode... Pijani kao letve. Drugar jedan ih izvlacio, srecom nikom nista

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[url][url]http://www.banjalukaforum.com/viewtopic.php?f=68&t=41670&start=200[/url][/url]

Ovo je bila saobraćajka na tom mjestu sa sretnim zavrsetkom.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 17:53 
Tada su imali vise srece nego pameti...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Повријеђени када су "пасатом" ударили у паркиран камион

ШИПОВО - Саша Проле (24) и Бранислав Мандић (19) из Шипова повријеђени су када су у сриједу "пасатом" ударили у камион "мерцедес", који је био паркиран, саопштено је из бањалучке полиције уз навођење њихових иницијала.
Проле је теже повријеђен и пребачен на лијечење у бањалучки Клинички центар, а Мандић је задобио лакше повреде.
У полицији су рекли да ће узрок несреће бити познат послије вјештачења трагова. Н. Т.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/59085/cir/Crna-hronika-petak-10-jun.html

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Poginuo pevač Darko Radovanović!

Tragedija! Pevač Darko Radovanović poginuo je u svom mercedesu, pre nepunih pola sata, dok je sa svojim menadžerom išao na zakazanu tezgu.

Prema još nepotvrđenim informacijama, Drako nije vozio, već njegov menadžer, koji je takođe izgubio život!
Darko Radovanović poslednjih meseci postao je veoma popularan zahvaljujući pesmi "Ako je do mene" koju je pevao sa Ivanom Selakov!

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tuga. Cuo sam tu pjesmu a inace ne znam ko je on, al' vidim sad da je bio mlad

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/259472/Poginuo-pevac-Darko-Radovanovic

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 22:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Cosa Nostra je napisao:

Tragedija! Pevač Darko Radovanović poginuo je u svom mercedesu, pre nepunih pola sata, dok je sa svojim menadžerom išao na zakazanu tezgu.

Prema još nepotvrđenim informacijama, Drako nije vozio, već njegov menadžer, koji je takođe izgubio život!
Darko Radovanović poslednjih meseci postao je veoma popularan zahvaljujući pesmi "Ako je do mene" koju je pevao sa Ivanom Selakov!

zao mi momka u pm.. sta ti je sudbina, pogines u sopstvenom mercedesu... pu bem ti zivot

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cobraunited89 je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

zao mi momka u pm.. sta ti je sudbina, pogines u sopstvenom mercedesu... pu bem ti zivot

:roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Не знам ко је пјевач, али још један млад живот...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cobra kakva si ti stoka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 209  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]