banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ako ne ode u zastaru, u ostalom, sta bi sa onom zenom iz Prijedora sto je ubila dete i dedu u boriku... Jbt imaju li ljudi u nasem pravosudju bar malo obraza

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ta zena se kazu "lijeci" u nekoj mentalnoj instituciji u Srbiji.

Mozda joj se i ovaj pridruzi.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I cenim da od RS dobija invalidsku penziju :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
08.06. nikako ne valja...
Joj, Boze, tuge.
Znam i ovog momka sto je vozio, onako, upoznali smo se. Brata mu znam bolje. Dobra su familija. Ali, eto...

Ne brze od zivota!

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 16:01 
ma dragisa uopste nije los momak, i nije neki nafuranik kao pojedini debili u gradu.. ne branim ga, samo zelim reci da razmislite, ponekad kad pijete ili vas ponese brzina, razmislite, samo je trenutak dovoljan da sebi unistite zivot..
danas nesto kontam, tako te malo ponese voznja i ne daj Boze usmrtis nekog, izleti ti neko dijete na put, i moras s tim da zivis citav zivot.. uzas..

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jel ovaj Dragisa Radojcicev vozac?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
lollipop je napisao:
ma dragisa uopste nije los momak, i nije neki nafuranik kao pojedini debili u gradu.. ne branim ga, samo zelim reci da razmislite, ponekad kad pijete ili vas ponese brzina, razmislite, samo je trenutak dovoljan da sebi unistite zivot..
danas nesto kontam, tako te malo ponese voznja i ne daj Boze usmrtis nekog, izleti ti neko dijete na put, i moras s tim da zivis citav zivot.. uzas..

Ne moze te ponijeti brzina u gradu da vozis preko 100 km/h da ga jebes. Koji kurac ljudi toliko lete, ne mogu nikako skontati. Znaci sve neka zurba i svi neki direktori kurci palci kao sto neko napisa. A morace zivjeti s tim citav zivot. 2 porodice bespotrebno unesrecene. :(

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:

Napisali su da ima zavrsen fakultet. Ne moze biti vozac.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Знам и једног и другог, мало боље овог што је погинуо, 87. годиште. Возач је из Херцеговине, не знам тачно одакле, ожењен, има мало дијете.
Огњена сам доста пута видио да трчи тим дијелом, крене са Старчевице и настави бањалучким пољем, тако да не мислим да је уопште трчао цестом нити да је претрчавао тај дио транзита. А чуо сам данас да је био на тротоару кад је овај налетио са аутом. 100 и кусур на сат, још мало киша пала и поквасила цесту, ''добитна'' комбинација.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 16:54 
Vuk_samotnjak je napisao:

nije vozac, zavrsio je pravo, radio kao visi strucni saradnik...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
BANJALUKA - Ognjen Balorda (24), student iz Vlasenice, je mladić koji je poginuo u stravičnoj nesreći u srijedu poslijepodne kod Rebrovačkog mosta u Banjaluci, potvrđeno je danas iz policije, koja je utvrdila njegov identitet.

Poznanici Balorde ispričali su "Nezavisnim" da je nastradali imao težak život i da je tokom rata izgubio oca.

"Život ga nije mazio od rođenja. U ratu je izgubio oca, a s majčine strane još devetoro bliskih rođaka. Došao je da studira u Banjaluku i poginuo", ispričao je ožalošćeni poznanik pokojnog studenta, koji je želio ostati anoniman.

U tom udesu lakše povrede zadobili su Nenad Koprena (21) iz Banjaluke, te Dragiša Lučić (31) iz Banjaluke, vozač tojota korole, koji je usljed neprilagođene brzine pokupio Balordu na pješačkoj stazi.

Nakon uviđaja policija je utvrdila da se Lučić, koji je inače zaposlen u Narodnoj skupštini RS u Odboru za zaštitu izbjeglica, u trenutku nesreće kretao iz pravca Rebrovačkog mosta prema Auto-servisu "Vidović".

Drugi pješak Nenad Koprena spasio se jer se, vidjevši tojotu, bacio u stranu

"Vozač tojota korole kretao se Bulevarom Petra Bojovića i usljed neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad svojim automobilom, a zatim izletio na pješački prelaz i s leđa pokupio nastradalog Balordu. Drugi pješak Nenad Koprena spasio se jer se, vidjevši tojotu, bacio u stranu", pojasnio je izvor "Nezavisnih" blizak policiji.

Dodao je kako je tojota bočnom lijevom stranom pokupila Balordu na pješačkoj stazi, a nakon udara nesrećni mladić odbačen je nekoliko metara dalje u dvorište firme "Enmon". U paletama ove firme na kraju je završila i tojota, a zatim se ponovo odbila i popriječila na pješačkoj stazi.

Očevici koji su željeli ostati anonimni ispričali su da je vozač tojote išao brže od dozvoljenog.

"Vozio je sigurno oko 100 kilometara na čas. Kada imate ovakvu brzinu, klizavu cesti i takvu krivinu kakva je ova kod Rebrovca, rezultat je poznat. Tragedija je što je izgubljen mladi život, a kako sam čuo mladić koji je nastradao nije ni vidio šta mu se sprema, jer ga je tojota udarila s leđa", ispričao je očevidac.
Kažnjeno 1.647 vozača

U periodu od 23. do 30 maja ove godine CJB Banjaluka sproveo je akciju u saobraćaju sa akcentom na brzinu kretanja automobila, tokom koje je kažnjeno ukupno 1.647 vozača.

Najviše kaženjenih je na području Banjaluke i to 423 vozača, a zatim slijede Gradiška 272 i Prijedor 262.

"Vozači su sankcionisani zbog prekoračenja brzine, od 10 i više kilometara, kako u naseljima, tako i van naselja. Najviše vozača kaženjeno je zbog prekoračenja brzine između 10 i 20 kilometara na čas, dok je određen broj nesavjesnih vozača vozio i brže od 50 kilometara na čas", saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Rezultati akcije ukazuju da najsavjesniji vozači dolaze iz Kotor Varoša.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 17:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ja sam skoro pa milijardu posto siguran da nema nikakvog pjesackog prelaza izmedju mosta i semafora. Ili ??

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nema. Pjesacki ima kod Audijevog servisa, a sljedeci je kod crkve.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pa majku mu dok ne budu kazne po 1000KM za svaki kilometar na čas više od dozvoljenog neće se budale smiriti. Dobro lollipop možda taj tvoj nije loš momak ali što mu je ovo trebalo da juri ovoliko i da pokupi jadnog momka. I evo, momak od 24 godine izgubio život, sutra je možda mogao završiti fakultet i naći posao, zasnovati porodicu i pokušati da zaboravi strahote iz prošlosti, a ovako će samo biti papir sa crnim okvirom... :(

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Мисли се на пјешачку стазу, у народу познатији као тротоар. Ту има и стаза за бициклисте.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ма ко год да је, он је убио младог момка због своје неопрезности и неразмишљања и треба да плати за то! Да ради у нпр. Њемачкој или Аустрији и да је био у журби због истог разлога као и овдје, да ли би и тамо јурцао по киши преко 100 на сат? Би ал' мало сутра. Тамо постоје закони који се морају поштовати, овдје сви журе, сви имају оправдање за журбу и кршење прописа, а и везу да среде уколико их заустави полиција, па зато раде шта год хоће

И шта ће сад бити? Добиће неколико година затвора. Видим ради у Народној скупштини, вјероватно има и добре везе. Лежаће на Туњицама, викендом ће ићи кући, и након двије трећине одслужене, ионако кратке казне, пустиће га због примјерног владања...

И нисам се ја окомио само на овог лика, то је генерално прича за ову нашу јебену државу.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 17:25 
ne kazem ja da on nije kriv, nego kazem nije od onih ludaka sto svaki dan jurcaju po gradu, zbog kojih mi se sledi krv jer razmisljam sta ako pokupe neko dijete.. govorim da je ok, normalan momak, sto svakako ne umanjuje njegovu krivicu.. i da ponekad se moze dasiti svakom od nas da juri iz nekog razloga, jer kasni negdje ili bilo sta, i da na taj nacin moze unistiti i svoj i tudji zivot.. zato sam rekla da nikad ne vozite brzo, da razmislite da zivot moze u sekundi da se promijeni, a nikog mi nije bila namjera ovde opravdavati..
jako mi je zao ovog decka sto je poginuo, strasno...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 17:29 
Citiraj:
И нисам се ја окомио само на овог лика, то је генерално прича за ову нашу јебену државу.

x2

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
tuga! da tako pogine zbog nekog idiota koji je jurio 100 po gradu :(
neverovatno kako je svet otisao u kurac, nije mi jasno koja je furka stisnuti gas i juriti po gradu.
u svakom slucaju nadam se da ce ga oslovljavati sa "ubica" i zelim mu da ga celi zivot proganja cinjenica da je ubio nevinu osobu svojim kurcenjem!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
nego kazem nije od onih ludaka sto svaki dan jurcaju po gradu, zbog kojih mi se sledi krv jer razmisljam sta ako pokupe neko dijete.. govorim da je ok, normalan momak

Potpuno te razumijem i ja razmisljam o tim ludacima, ali ono sto ja mogu izvuci iz crne hronike, da pjesake gaze normalni porodicni ljudi, koji posteno zaradjuju hljeb svoj nasusni.

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 09 Jun 2011, 18:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]