banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Skype
PostPoslato: 23 Dec 2010, 21:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2009, 02:25
Veceras koristio i gura nekako. Steka svima od gubitka konekcije pa do nemogucnosti logovanja uopste. Novi klijent novi problemi... Sto se tice broja korisnika online, pa tesko da to nisu predvidjeli pa da im padaju serveri zbog toga. Na kraju ce jos reci: "Da bi ste koristili skype BEZ PROBLEMA uplatite samo xx$ i postanite premium korisnik" ili sta vec...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Proradio Skype, bar tako pise u mailu koji su poslali, zajedno sa vaucerom od 1 dolara.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 14:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Trenutno je samo 1 227 517 korisnika online, nešto gadno ne valja.

edit: http://heartbeat.skype.com/2011/06/prob ... ype_f.html

Poslednji put menjao Philby dana 07 Jun 2011, 14:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
мени није радио цијело јутро.. ево сад прошљака ал` никог онлајн

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 15:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Meni ne radi od jutros, izgleda da su skinuli podrsku za Linux. :angry4:

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 15:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2008, 18:10
AlexM je napisao:
Meni ne radi od jutros, izgleda da su skinuli podrsku za Linux. :angry4:

Citiraj:
We are continuing to address today's problems, and are seeing indications that the situation is improving.

If you were disconnected from Skype earlier, you shouldn't need to manually sign back in to Skype - it should reconnect automatically when it's able to do so.

We apologise for the disruption to your conversations.

Update:

A configuration problem has meant that some of you have been disconnected from Skype.

We've identified the cause of the problem, and have begun to address it. If you've been affected, you should start to see improvement in the next hour or so. You shouldn't need to manually sign back in to Skype - it should reconnect automatically when it's able to do so.

We apologise for the disruption to your conversations.

A small number of you may have problems signing in to Skype. We're investigating the cause, and hope to have more details to share soon.

Smijesni su. Sirom planete padali skypovi, povremeno ili cak sve do sada. Neka nova Microzoz era ili sta? Uglavnom, meni radi od 14h bez daljnjih problema...

:evil:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I meni radi na Mac-u, ne znam je li jutros radio, nisam bio za kompom, ali mi pre par dana nije radio i onda sam morao da brisem neki fajl sa kompa da bih se mogao ulogovati

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni se prije par dana nesto uzj...lo, a kod drugih normalno radio. Stavio stariju verziju i rijesio problem.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Microsoft kupio Skype. Pujs :x

Najveća akvizicija u istoriji kompanije.

U najvećoj akviziciji u istoriji kompanije, Microsoft je potrošio čak 8,5 milijardi USD na Skype. S obzirom da su se ponude Facebooka i Google kretale između 4 i 5 milijardi, Redmond je znatno preplatio popularni servis. Ipak, jednako kao što je Microsoftu stalo da veliku korisničku bazu servisa čvršće veže uz svoje proizvode (Xbox, Kinect, Windows Phone) i tako ih učini zanimljivijim, strateški je bilo važno da Skype ne padne u ruke sve snažnijoj konkurenciji.
Softver će dalje biti razvijan unutar nove Microsoft Skype divizije, sa Tony Batesom, trenutnim direktorom Skypea na čelu.

http://www.info.ba/tekstovi1_tekst.aspx?tid=13281

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
NIje ni čudo što je Skype imao toliko problema sa stabilnošću posljednjih par mjeseci. Morali su da se uklope u MS standarde: bugovit, malo -malo nove zakrpe, ruši se svaki treći put kad se upali, zahtjeva 3 puta više resursa nego što mu je realno potrebno... Tek kad su uspješno prošli ovu transformaciju, mogli su se prodati... (oprostite na sarkazmu).

Očigledno je MS bio spreman da plati maltene duplo samo da ne ode u ruke sve jačoj konkurenciji. A sad će polako da ga uguši. Vjerovatno će u narednom periodu da izađu Skype Starter koji će biti free i na kojem će raditi samo chat, zatim Skype Home Basic koji će malo koštati, a nuditi razgovore u trajanju od dva minuta, pa Skype Home Premium sa nešto većom cijenom, ali i neograničenim trajanjem poziva, pa Skype Professional koji će biti još skuplji, ali će uključivati i video pozive, pa Skype Enterprise za kompanije jer podržava i konferencijske razgovore i na kraju Skype Ultimate koji neće imati nikakvu razliku u odnosu na prethodnike, ali će koštati 30% skuplje od najskupljeg jer majku mu - to je Ultimate!

Već vidim Google kako trlja ruke jer će u suštini razviti svoj Google Talk na pristojan nivo, a biće besplatan i na kraju će prevladati. A nisu morali čak ni da plate za to. Facebook će samo na kraju lapiti od nekoga nešto, iskopirati, malo preraditi i ponuditi kao neko svoje alternativno smeće i to u sklopu browsera, idiotski, kao i dosad.

Ponekad mi Microsoft stvarno neviđeno ide na onu stvar... Ali jbg...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 21:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
lol, dobar si. Ali ne vjerujem da će M$ baš to uraditi od skajpa. Jedino negativno što će uraditi sa njim je strahovito rezanje privatnosti.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Toljaga je napisao:
lol, dobar si. Ali ne vjerujem da će M$ baš to uraditi od skajpa. Jedino negativno što će uraditi sa njim je strahovito rezanje privatnosti.

Ma kupio ga je da bi imao najbolji VoIP software koji će integrisati u svoju Windows Mobile platformu jer mu je to neophodno da bi se mogao tući u skoroj budućnosti sa Androidom u svijetu tableta, ali ostaje da se vidi kako će to ići. A ono je bio čist sarkazam koji je morao isplivati jer M$ je u pitanju :-P.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2011, 16:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Ljudi, sigurno mnogi od Vas koriste Skype, ali da li neko kupuje impulse. Vidim da ima opcija da se plati po minuti gdje se kupuju sati, po mjesecu, gdje platiš unaprijed za čitav mjesec. Ovo po mjesecu me interesuje. Zna li ko jeli to kupujem samo za jedan mjesec ili me obavežu da moram kupovati jedan vremenski period, recimo 12 mjeseci, jer vidim da traže da se složim sa njihovim uslovima korišćenja.

Unaprijed hvala na odgovorima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]