banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
Svjestan sam ja da kod nas ne može drugačije al' eto...

To ti govorim...
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 04:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E vidite fazon je u tome kako se čovek ponaša, odnosno kako se oseća kao Srbin ili Hrvat u nabrojanim slučajevima. Kad bismo brojali krvna Zrnca videli bi smo da je bar pola Hrvata da su Srbi, ali 99% tih se ponaša i oseća ne samo kao Hrvati veeć kao najveći Hrvati tj. ustaše, a kod nas ti polutani se nažalost isto u većini ponašaju i osećaju kao Hrvati ili bar Jugosloveni. I tako imamo slučaj da polutan Tadić se ponaša kao predstavnik Hrvatske, a i polutanka Kosor se isto ponaša kao predstavnica Hrvatske e vidite tu je naša Srpska žalost što e veoma lako utapamo u druge nacije i vere i mešovite brakove iz kojih se ađaju deca koja se osećaju pripadnicima one druge nacije i vere (od drugog roditelja). A Đokoviću svaka čast on je izuzetak od te srpske nesreće i on je to dokazao onomad kad ga je greškom ili namerno oficijalni spiker predstavio kao Hrvata on je rekao da je SRBIN!

A Big radiju svaka čast jer su pravi srpski mediji, kamo sreće da i televiziju imaju, pa da konačno gledam reklame i titlove filmova i serija na srpskom jeziku, a ne kao neki koji su po imenu srpski npr. RTRS a reklame i titlovi piče na hrvatskom jeziku, bruka i sramota.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 06:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Eto sada pokazuješ koliko nemaš pojma. Molim te da razmisliš prije nego što počneš pisati sledeći put. Ljudi se prikljanjaju onoj strani u zavisnosti od zemlje u kojoj žive, a mogu da se i ne priklone što je nerijetko već ih boli briga, gledaju svoja posla. I manite se te priče sa Tadićem da je ustaša. Kakve je on ustupke Hrvatima napravio?

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 06:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
A Đokoviću svaka čast on je izuzetak od te srpske nesreće i on je to dokazao onomad kad ga je greškom ili namerno oficijalni spiker predstavio kao Hrvata on je rekao da je SRBIN!

Tačnije rekao je "da nije hrvat već srbin, ali da to i nije toliko važno jer je to sve isto". Tako da nemoj srati o nečemu ako ne znaš, a svojim glupim komentarima si već pokazao zavidno neznanje

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
za Djokovica: mozda da nema taj "drugi" dio krvnih zrnaca ne bi bio ovo sto jeste :lol:
(malo da potpalim)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 07:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
*ebo me svako, ako su pojedini na ovoj temi normalni.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 08:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Rocker je napisao:
Pitu Guli, najveci makedonski heroj -;))
Zoka, zasto ne slusas hard rock radio :)

Ne diraj mi Gulija , to je moj omiljeni lik iz osnovne skole,sa subarom na glavi , u jednoj ruci puska ,a u drugoj kubura,nesto kao komandant Mark. Inace jos jedan poznati Cincar ( nazalost pokojni) Tose Proeski ,pravim imenom Todor Proja, i mnogi drugi i treci.....ali nije to u pitanju vec odvratno brojanje krvnih zrnaca koje sludjuje svakog normalnog covjeka.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 08:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
АЛЕКСАНДАР je napisao:
ал` ваљда му је мати негдје из србије исто, само католкиња

A ti si samo pravoslavac?Ili si Srbin pravoslavac?Nema dvostrukih aršina,nije ti ovo međunarodna zajednica.

Rocker je napisao:
Siniša Tomić mi se gadi.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Najčešće slušam Otvoreni radio. Kad su vijesti znaš šta je za očekivati, odbaciš pola onog što čuješ i to je to :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
_zoka je napisao:

Rocker je napisao:
Siniša Tomić mi se gadi.

Onda ti ostaje samo "Radio DŽ DŽ DŽUNGLA ! ! ! " LOL :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
miki je napisao:
Citiraj:
A Đokoviću svaka čast on je izuzetak od te srpske nesreće i on je to dokazao onomad kad ga je greškom ili namerno oficijalni spiker predstavio kao Hrvata on je rekao da je SRBIN!

Tačnije rekao je "da nije hrvat već srbin, ali da to i nije toliko važno jer je to sve isto". Tako da nemoj srati o nečemu ako ne znaš, a svojim glupim komentarima si već pokazao zavidno neznanje

Miki je sve rekao.. Al stas, ne mozes sad pljuvati po Djokovicu, zar ne? Ali po ostalim mozes ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Panzer je napisao:
Kad već brojimo krvna zrnca da izbrojimo ona bivšeg peruanskog predsjednika Alberta Fudžimorija. Pao mi je on na pamet jer je čovjek čistokrvni Japanac, rođen u Japanu, ne u Peruu kao što piše u službenim dokumentima, a bio je na kraju predsjednik Perua i to jedan od boljih kaže mi drug. Šta ovo znači? Znači da bez obzira na nacionalnu pripadnost svako može obavljati neki posao sve dok je dobar u tome. Mislim da ljudi na poziciji kao što je Vekarićeva ne mare mnogo za porijeklo, previše su ozbiljni za takve stvari i to je ono što je bitno.

ne znam da li je on rodjen u japanu ali japanci u peruu su doseljenici i ima ih mnogo kao evropljana u drugim latinskim zemljama i ne moze da se pravi paralela sa evropom.

Rocker je napisao:
_zoka je napisao:
Siniša Tomić mi se gadi.

i meni. "vidi me, ja sam urbani lik, roker"...misim :D koja je to seljacina

sto se tice cincara,nema veze kog su porijekla narod je politicka kategorija, mogu biti romanskog, jevrejskog-nije bitno.
ne znam kakva je situcija izvan srbije ali u srbiji su skoro svi uzeli srpska imana i izjasnjavaju se kao srbi-porijeklom cincari. toma fila je najbolji primjer.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
dukicas je napisao:
E vidite fazon je u tome kako se čovek ponaša, odnosno kako se oseća kao Srbin ili Hrvat u nabrojanim slučajevima. Kad bismo brojali krvna Zrnca videli bi smo da je bar pola Hrvata da su Srbi, ali 99% tih se ponaša i oseća ne samo kao Hrvati veeć kao najveći Hr

Nema naroda i nacija sa čistom krvlju u smislu u kojem ti zamišljaš. Da ima naroda koji ima čistu, neokaljanu, drukčiju krv, odnosno DNK, od drugih vjerojatno ih ne bi nazivali Homo Sapienskima. Nisu znanstvenici čak ni sigurni da se Neandertalci i moderni ljudi nisu mješali, a ti potenciraš krv, čiste linije naroda, ....

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vi niste normalni, baš ja ne brojim krvna zrnca već govorim da je važno to kako se čovek oseća, kao pripadnik ove ili one nacije, ali da to istinski oseća i takvi su najbolji predstavnici te nacije jer imaju potrebu za dokazivanjem. Ali vam govorim da je srpska nesreća ta što većina tih polutana se ne oseća kao pripadnik srpske nacije već neke druge i što je još najgore rade protiv srpskih interesa. Tadić je čisti primer da kao Hrvat radi sve na štetu svih Srba. On je naša najveća ljaga i njega treba saprati sa srpskog obraza. Neko pita šta je on to dao Hrvatima, pa između ostalog, išao im je u HR klečati i moliti za oprost i izvinjavati im se, a da ne govorim da je sve najveće srpske prehrambene firme utopio u hrvatske firme i većinu vojvođanske plodne zemlje dao njima u zakup na 99 godina za bizarnu novčanu nadoknadu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

insp_CaLLahan je napisao:
Citiraj:
Svjestan sam ja da kod nas ne može drugačije al' eto...

To ti govorim...
Slika
Slika

Prva slika apsolutno tačna, druga apsolutno netačna. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:44 
Administrator
Korisnikov avatar

To da li je Tadić ljaga ili radi ono što je u ovom momentu najbolje po Srbiju će prosuditi vrijeme i istorija.Previše smo mi emotivno upetljani da bi ocijenili pravilno.
Elem,nije srpski osuđivati ljude zbog porijekla.Masa ne-Srba je Srbima dala toliko mnogo.Između ostalog i himnu.
Često se na ovom forumu citira Dučićeva:"Hrvati su najhrabriji narod.Ne zato što se ničega ne boje,nego zato što se ničega ne stide."
Bogami,sve više ličimo na Hrvate iz te rečenice.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Nindže mi obrisale poruku.Sloboda medija,baš...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
_zoka je napisao:
Nindže mi obrisale poruku.Sloboda medija,baš...

Eto sad salji na u92.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Vala bas Zoka ,a sa himnama je situacija krajnje interesantna da ne kazem komicna. Melodiju za sadasnju himnu Srbije ' Boze pravde' je napisao Slovenac Davorin Jenko, a melodiju za sadasnju himnu Hrvatske ' Lijepu nasu ' je napisao Srbin Josif Runjanin,mada su i ove melodije maznute i malo preradjene od nasih 'vjekovnih neprijatelja' ( necu reci kojih),dakle sve u svemu ,igra bez prestanka.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 23:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Big je na zalost ostao u nekom proslom vremenu, i sve mi se cini da je to bolest. Prebrojavati krvna zrnca, 15 godina nakon zla koje nas je zadesilo je krajnje retrogradno. Izgleda da je dzaba i pored silnih kazni koje im je isfakturisao regulator tokom proteklih godina za neprimjeren vokabular.
A sto se tice sovinizma u medijima, neki dan sve one koji su isli na mitinge podrske Ratku Mladicu, FTV ladno nazva - fasistima.

http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=13332&x=1

P.S. Negdje na 08.16.

TV 1 se posebno "proslavila" u emisiji koju vodi Hadzifejzovic. Za 10 minuta gledanja smucio mi se zivot. :pukeright:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]