banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 17:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2011, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Ја БиГ не слушам управо због тих њихових коментара, који су благо речено ретардирани. Једном је за Мирослава Илића нека од тих глупача рекла ''облизивач усана из Мрчајеваца''. Ал има људи којима се то допада. Мени не.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
cicak je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Znaju njih dvije pretjerati nekada, ali baš zbog komentara tokom vijesti ja ih volim slušati. NajsrBskiji radio.

fiki, bojim se da si ti daleko od prave bl raje.

Gdje će biti prava BL raja kad je iz Brčkog... :P

Elem fiki de se stvarno strpi za taj 10000. post... :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
filozof sa vrbasa je napisao:
I meni se čini.
:lol: Niko jači! :king:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Panzer je napisao:

Gdje će biti prava BL raja kad je iz Brčkog... :P

Elem fiki de se stvarno strpi za taj 10000. post... :)

Dobro je ba!!!

Ja sam to rekao u povjerenju. :lol:

Takođe smatram da je Bruno Vekarić veći Srbin od poturice Milorada Barašina i da kritiku treba usmjeriti na pravu adresu.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
Da je pitam da li joj smetaju i srpski teniser Viktor Troicki,srpska plivačica Nađa Higl,srpski ,srpski fudbaleri Antonio Rukavina i Adem Ljajić?

Kud ti ne odgovorise... ne mijesaj sport i politiku!
inace Big je kultna stanica, i drago mi da jos postoje kad cujem onaj dzingl sjetim se ratnih vremena bez struje ,a po naselju stanovima,svi uz svijece,neonke i dobro poznatu frekvenciju i nije bilo ravnog tada u izvjestavanju bili su no.1-Respect.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja sam slušao Oxigen ispočetka, bio je tako fensi i IN i kada su ga ukinuli naišla je neka kriza identiteta, a Gunjina blabalonica mi je bila simpatična i eto.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja sam slušao Oxigen ispočetka, bio je tako fensi i IN

Dobra stanica bila stvarno...jos se sjecam srijedom `Electronic Paradise`lupnjava od 20h do ponoci.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Svaka čast Big Radiju!!! Oni su najbolji srpski radio u RS, a možda i šire! Svaka im čast na izražavanju patriotskih srpskih osećanja, jer je to danas prava retkost na našim medijima, nažalost, svi se takmiče ko će biti veći anti Srbin. Slušam uvek njihov 2. program i često puštaju srpsku nacionalnu muziku i zato im skidam kapu jer je to velika hrabrost s obzirom da im BiH RAK stoji nad glavom. A vesti su im odlične.
Poslaću im poruku da ih podsetim da se sledeći put zapitaju i kako to polu Hrvat Boris Tadić da bude predsednik Srbije!? Šta se to sa nama Srbima dešava, ako ovim tempom nastavimo do 23. veka nećemo ni postojati. :(

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako to da je Srpkinja Jadranka Kosor premijerka Hrvatske? Loptu na zemlju... ;)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
јадранка косор је полутанка.
како то да је туђманова жена српкиња па је опет онако причао?
као да то има неке везе кад су паре у питању.
зато и западњаци постављају такве људе на чело наших држава, подложни су "европеизацији", не осјећају националну припадност народу ког представљају, пола су их југоносталгичари и лакше се продају.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
dukicas je napisao:
Svaka čast Big Radiju!!! Oni su najbolji srpski radio u RS, a možda i šire! Svaka im čast na izražavanju patriotskih srpskih osećanja, jer je to danas prava retkost na našim medijima, nažalost, svi se takmiče ko će biti veći anti Srbin. Slušam uvek njihov 2. program i često puštaju srpsku nacionalnu muziku i zato im skidam kapu jer je to velika hrabrost s obzirom da im BiH RAK stoji nad glavom. A vesti su im odlične.
Poslaću im poruku da ih podsetim da se sledeći put zapitaju i kako to polu Hrvat Boris Tadić da bude predsednik Srbije!? Šta se to sa nama Srbima dešava, ako ovim tempom nastavimo do 23. veka nećemo ni postojati. :(

A sto imam osjecaj da ti je veoma drago i da si veoma ponosna? na npr Novaka Djokovica, inace i on je polu Hrvat ;)
Ima milion takvih primjera..

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
јадранка косор је полутанка.
како то да је туђманова жена српкиња па је опет онако причао?
као да то има неке везе кад су паре у питању.
зато и западњаци постављају такве људе на чело наших држава, подложни су "европеизацији", не осјећају националну припадност народу ког представљају, пола су их југоносталгичари и лакше се продају.

Znam za nju da nije čisto Srpkinja međutim boli me briga jer ja nju i ne vidim kao Srpkinju nego kao hrvatsku premijerku. Njena nacionalna pripadnost nema veze sa njenom odanošću Hrvatima. Ovo za Đokovića nisam znao...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
то за ђоковића сам начуо неки дан.. ал` ваљда му је мати негдје из србије исто, само католкиња

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Obožavam ove što broje krvna zrnca. :D Zoka, šta reći... ;) Njihove vijesti i komentari na vijesti stvarno idu na živce. Ljudi baš nemaju mjeru.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
АЛЕКСАНДАР je napisao:
то за ђоковића сам начуо неки дан.. ал` ваљда му је мати негдје из србије исто, само католкиња

Nije, iz Hrvatske je, rodjena u Vinkovcima.

Upravo to Tanka, da vidim sad sta ce reci ovi sto broje krvna zrnca za Djokovica, kad znaju da je polu Hrvat. ;)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Strašno, strašno, neće to tako moći. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad već brojimo krvna zrnca da izbrojimo ona bivšeg peruanskog predsjednika Alberta Fudžimorija. Pao mi je on na pamet jer je čovjek čistokrvni Japanac, rođen u Japanu, ne u Peruu kao što piše u službenim dokumentima, a bio je na kraju predsjednik Perua i to jedan od boljih kaže mi drug. Šta ovo znači? Znači da bez obzira na nacionalnu pripadnost svako može obavljati neki posao sve dok je dobar u tome. Mislim da ljudi na poziciji kao što je Vekarićeva ne mare mnogo za porijeklo, previše su ozbiljni za takve stvari i to je ono što je bitno.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
tanka nit je napisao:
Obožavam ove što broje krvna zrnca. :D Zoka, šta reći... ;) Njihove vijesti i komentari na vijesti stvarno idu na živce. Ljudi baš nemaju mjeru.

ovakko nekako ide i moj komentar

samo da dodam da big slusam od kad ga je zlatko caja basic napravio s tim da kad onu danku i sasu (kojeg znam ko prebijenu paru) cujem kako kenjaju o situaciji u sandzaku dodje mi da predjem na islam namah
kad slusam big vjesti kontam da zivim u pozarevcu
svaku jebeni dan u kraljevu pozar u cacku pljacka pa jebemu kompas ima li ista iz celinca srpca prijedora JOK samo friske vrijesti iz Gorazdevca i onda se jos upuste u komentare o Kosovu (kao i pojedini prdekavci u ladnu vodu ovde) a niko nije dalje od Nisa otisao al sve znaju kao da i im je deda direktor osnovne skole u Leposavicu bio
povratio bi ali mi kucno vaspitanje ne dopusta

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Kad već brojimo krvna zrnca da izbrojimo ona bivšeg peruanskog predsjednika Alberta Fudžimorija. Pao mi je on na pamet jer je čovjek čistokrvni Japanac, rođen u Japanu, ne u Peruu kao što piše u službenim dokumentima, a bio je na kraju predsjednik Perua i to jedan od boljih kaže mi drug. Šta ovo znači? Znači da bez obzira na nacionalnu pripadnost svako može obavljati neki posao sve dok je dobar u tome. Mislim da ljudi na poziciji kao što je Vekarićeva ne mare mnogo za porijeklo, previše su ozbiljni za takve stvari i to je ono što je bitno.

Iskreno da ti kazem boli me sto je Vekaric Hrvat,posto nit zivim nit sam drzavljanin Srbije.Al komparacija te ne ide bolje bi bilo onda da su u Srbiji postavili KIneza za zamjenika tuzioca umjesto Hrvata :) ...jer koliko poznajem istoriju ne sjecam se da su se Peru i Japan krvili kao Srbi i Hrvati decenijama.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

insp_CaLLahan je napisao:
Panzer je napisao:

Iskreno da ti kazem boli me sto je Vekaric Hrvat,posto nit zivim nit sam drzavljanin Srbije.Al komparacija te ne ide bolje bi bilo onda da su u Srbiji postavili KIneza za zamjenika tuzioca umjesto Hrvata :) ...jer koliko poznajem istoriju ne sjecam se da su se Peru i Japan krvili kao Srbi i Hrvati decenijama.

Ma ne radi se uopšte o tome, ne poredim ja krvljenje naroda nego to da čovjek dođe iz Japana, kandiduje se za predsjednika i ovi ga izaberu, dobar čo'ek i boli ih briga. Čisti profesionalizam. Eno sad mu se i ćerka kandiduje za predsjednicu. Mislim nebitne su ovo stvari ali hoću da kažem da bi trebalo da te određuju lične kvalitete i sposobnost, a ne ono što ti stoji u rodnom listu. Svjestan sam ja da kod nas ne može drugačije al' eto...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]