Danas sam sluša Big radio u vožnji i čuo jedan komentar od kojeg mi se okrenuo želudac.Ne komentar slušaoca,nego komentar urednika i voditelja.Big mi je dugo no.1 radio stanica ali unatrag par godina dozvoljavaju si da komentarišu sve,čak i tokom vijesti.Komentar je bio otprilike o tome kako Bruno Vekarić,Hrvat,može biti zamjenik SRPSKOG tužioca za ratne zločine.Nije bilo pitanje da li on svoj posao radi dobro,nego kako on Hrvat može biti na funkciji koja se zove "srpski".Ton komentara je bi grozan.
Sada ću samo ću prekopirati post koji sam ostavio na njhovom forumu.Da vidimo da li će se zgrijati:
Citiraj:
Pozdrav!
Ovo pišem ovde zato što stvarno fali dio za kritik i pohvale.
Elem,oko 13:30 sam se zatekao u auto i naravno slušao Big 1.Dođe vrijeme i za one priče i pregled dana.Ono što sam čuo tada me potaknulo da se prijavim na forum i upitam gospođu koja je čitala te priče,u saradnji sa Sašom da li je nju sramota kad govorio onako degutantne komentare o zamjeniku srpskog tužioca za ratne zločine Bruni Vekariću.Zaboga,on je Hrvat,kako može biti zamjenik SRPSKOG tužioca.
Da je pitam da li joj smetaju i srpski teniser Viktor Troicki,srpska plivačica Nađa Higl,srpski glumac Taško Načić,srpski pisci Branislav Nušić i Ivo Andrić,srpski fudbaleri Antonio Rukavina i Adem Ljajić?Jer zajednički imenitelj za sve gore navedene je da nisu Srbi,a opet su srpski.
Slušam Big od njegovog pojavljivanja u eteru i zaista sam proveo neke nezaboravne i zabavne trenutke uz njega i odličnu muziku koju pušta.Međutim,sve je više komentara od strane voditelja i urednika koji isijavaju mržnju i sve mi je teže zadržati se na vašoj frekfenciji.Zbog toga mi je neizmjerno žao,a na komentare kakve je izgovorila ova "gospođa" danas popodne mi se povraća.
Pozdrav!