Citiraj:
Ako je dinstas i skuhas sigurno je zdrava i pozitivno utice na organizam, ali ako paniras i peces u litri ulja, onda vise nije zdrava.
Nema hrane da valja nakon przenja u ulju, da uzmes brokoli i sprzis ga dobijes nezdravu hranu.

Ne vjerujem u tu pricu "batalite meso i ozdravicete", imam primjere ljudi koji su jeli ogromne kolicine mesa (naravno kuvanog, bez ulja ili masti) pa su i dan danas zivi i aktivni, nisu dobili rak ili nesto slicno, holesterol ili o bolestima srca da i ne pricam.
Ali ko voli nek izvoli, sve je skoro bolje od fast fuda, ali izbaciti bukvalno SVE zivotinjskog porijekla iz prehrane mi je malo ekstremno, ali ako ce zaista ozdraviti onda super.
Citiraj:
Ne moras kupiti, ne tjera te niko.

Znam, ali ne volim taj pristup prema ljudima.
Kao sto rekoh, slicno onim herbalife dosadnjakovicima koji zele da ti pomognu, pa ti izmjere procenat masti u tjelu, pa holesterol, pa onda kazu da trebas unositi dosta omega3 masti, a zatim ti uvale pakovanje od 100 tableta za 30 maraka i tako.
Sam cin vise mi djeluje marketinski nego kao zaista potrebna pomoc ljudima.

Hvala ti na dokumentarcu, taman sam ubio vrijeme posto sam se probudio oko 4 pa sam ga mogao pogledati, a volim iste.