Halpert je napisao:
U svakom slučaju, Švarcijev ''Policajac iz vrtića'' je klasika naspram ove neugode!
sta hvali arniju u simpaticnoj porodicnoj komediji?
gnusni_snjesko je napisao:
vanja, jace je od mene
meni je dosta ljudi reklo da je ovo sranje film.....meni je ekstra dobar,cak sta vise jedini film iz sijaseta americkih,kostimiranih,super-hero idiota...
Phoenix je napisao:
Gdje 'š' mi dirat' Harija? Neki od nas su sanjali da budu čarobnjaci kao mali. Zamisli, ideš u školu za čarobnjake, imaš i metlu za letenje i čarobni štapić, i nevidljivi plašt i...
djelimo iste snove,a kako i ne bi jer smo ista licnost.....samo sam ja sanjao da sam mlada vjestica hermiona

Panzer je napisao:
Koliko sam se naslušao o Lebowskom kontao sam da ću svršavati do kraja filma koliko je dobar, a na kraju sam jedva čekao da završi.
isti slucaj,respektabilni forumasi film nahvalise,ja napravio kokice i ugodjaj,ocekivao sam salve smijeha,a zavrsio sa zbunjenom facom i wtf!
Frisky_Dingo je napisao:
ovo je mucenje na kvadrat jer film traje 5 sati (po mom unutrasnjem satu) autor ovog filma nema o pojma o cemu prica. nije znao ni za doni darka, ali ono se bar moglo gledati.
amen!
Halpert je napisao:
Nadalje, onaj Battlefield Earth sa Travoltom i Withakerom je toliko smiješno, nestručno i amaterski snimljen i montiran da cijela scijentološka propaganda pada u vodu.
Max Payne, samo idiot od režisera (John Moore, zaslužan za Iza Neprijateljskih Linija i remake The Omena) može silovati onakav predložak...
ja sam bezuspjesno sve svoje skromne mentalne kapacitete uposlio da skontam Battlefield Earth.
za Max Payne(koji je golo govno) vazi pravilo,plati liku u sony klubu da igra 2 sata igricu,snimi to i od toga napravi film,bice bolje nego ovo sranje.
BoG je napisao:
Dzontra, sta fali Elijovoj knjizi?
ja sam mnogo puta postavio to pitanje