banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 02:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2011, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Pita mali Ciga tatu:
- Tato, tato, kako oni ronioci dišu pod vodu?
- Ne znam sine... Šta ga znam.
- Tato, tato, a kako oni austronauti dišu gore?
- Pa ne znam baš tacno sine. Ne znam kako dišu.
- A, tato, tato, a kako oni piloti dišu, kad gore nema vazduh?
- Pa ne znam sine kako dišu.
- Tato, izvini što te umaram ja ovako.
- Ako, sine, ako... Samo pitaj... Treba da nauciš

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
MuskoBre je napisao:
Jbt, kakav slijepac moras biti da spominjes kola u Evropi, timu koji je tu istu Evropu osvojio. Pa da ste se za bilo sta drugo ufatili, pa ajd i nekako..Tugo moja :lol:

jbte kakav jadnik moras biti da ti je uvijek opravdanje nesto sto je bilo prije 20 i kusur godina. :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
ferdinand je napisao:
MuskoBre je napisao:
Jbt, kakav slijepac moras biti da spominjes kola u Evropi, timu koji je tu istu Evropu osvojio. Pa da ste se za bilo sta drugo ufatili, pa ajd i nekako..Tugo moja :lol:

jbte kakav jadnik moras biti da ti je uvijek opravdanje nesto sto je bilo prije 20 i kusur godina. :roll:

Cuo sam da ce Muhamedu Aliju oduzeti sve sto je ikad osvojio, i da se to brise. Ipak je to bilo prije 40 i kusur godina, a da ne pricam 20 i kusur. I RK Borac oduzimaju titulu Evrope, poodavno je to bilo, tako da je besmisleno i da se spominje, a koji ce im onda.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bla bla bla

Uvijek sam spreman reci svaka cast. Ali pobogu imas li i jedan drugi argument ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Bolje i ne igrati kola u Evropi nego biti redovno prcan, kao mi kad nas je vodio debeli Kosanović, ili Partizan svih ovih godina pošto je više učestvovao. Doduše, oni su se oparili od LŠ, jedino pozitivno u svemu.

Nego, evo jedan vic, Nadal se sprema da uzme RG.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Bla bla bla

Uvijek sam spreman reci svaka cast. Ali pobogu imas li i jedan drugi argument ;)

Ti kako hoces, ali moja matematika mi govori da je bolje imati JEDAN nego NIJEDAN.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:

Ti kako hoces, ali moja matematika mi govori da je bolje imati JEDAN nego NIJEDAN.

A tumor? :confused4:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

aaaaaaaaahahahahhahhaha

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
ferdinand je napisao:
Bla bla bla

Blablabla

koliko ste napaceni pa i temu o vicevima kvarite. Ja samo spomenuo kako vic originalno ide a vi odma titula ovo ono. Vidi se koliko vam je tesko. Shvatam vas. ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja ne znam ni o čemu je originalna diskusija :D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:

Blablabla

koliko ste napaceni pa i temu o vicevima kvarite. Ja samo spomenuo kako vic originalno ide a vi odma titula ovo ono. Vidi se koliko vam je tesko. Shvatam vas. ;)

PDF jeste Humor, ali ti ga bas pregoni :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Fatin dnevnik:

U subotu uvece mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice.
Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam cjelo poslijepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije nista komentirao.
Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru pricati. Otisli smo u jedan restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom.
Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto je takav,ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sto mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom.
Odgovor mi nije zvucao uvjerljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli, niti je uopce ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija.
Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti.
Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas gotovo.Pokusala sam ga navesti na razgovor,

Na kraju sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minuta kasnije dosao je i on i na moje iznenadjenje odgovorio na moja milovanja i poceo voditi ljubav sa mnom. No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je prije moguce, ali je on zaspao.

Plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sto bih trebala uciniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa.

Mujin dnevnik:

Is'o na utakmicu..... Zeljo izgubio.... Kasnije malo guzio.....

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 16:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
1968 godina. Budi se Čeh i otvara prozor, kad na ulici američki vojnik. Čeh poče da viče :
- Živela sloboda!!!
A ovaj odozdo veli :
- Njet družja. Eta maskenbel.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
fak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 17:29 
Dobar!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
tatamata je napisao:
Fatin dnevnik:

U subotu uvece mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice.
Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam cjelo poslijepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije nista komentirao.
Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru pricati. Otisli smo u jedan restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom.
Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto je takav,ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sto mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom.
Odgovor mi nije zvucao uvjerljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli, niti je uopce ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija.
Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti.
Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas gotovo.Pokusala sam ga navesti na razgovor,

Na kraju sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minuta kasnije dosao je i on i na moje iznenadjenje odgovorio na moja milovanja i poceo voditi ljubav sa mnom. No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je prije moguce, ali je on zaspao.

Plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sto bih trebala uciniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa.

Mujin dnevnik:

Is'o na utakmicu..... Zeljo izgubio.... Kasnije malo guzio.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tako ce Muji biti u nedelju :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 19:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Poslednji dan na poslu pred penziju, poštar raznosi poštu. Od jednog bračnog para dobije novčanik, od gospođe sa 2. sprata olovku, jedan dečak mu pokloni privezak... Kad na jednim se vratima pojavi zgodna plavuša, uvede ga u kuću, odvede u krevet i prepusti se vatrenom seksu sa već u godinama zašlim poštarom.
Nakon toga poštar se istušira, a žena mu spremi obilan doručak. Kada je krenuo ona mu još da 100 dinara, a poštar je upita da joj objasni čemu sve ovo. Ona mu odgovori:
• Pitala sam muža šta da vam poklonimo za odlazak u penziju i uspomenu, a on mi reče: "Jebi ga, daj mu sto dinara." A doručak je moja ideja...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hard core plavusa :lol:
Wannabe postman :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Citiraj:
Odmarao se čovek u vikendici pored ribnjaka, i čuje neki smeh... Kad je stigao do ribnjaka, vidi pet devojaka kako se kupaju gole. Devojke ga primetile pa otplivaju u dublji kraj ribnjaka i viču: Beži perverznjače, nećemo izaći dok si ti tu!
Ma nisam ja došao da vas gledam, nego da nahranim krokodila...

Citiraj:
Zove Ciga iz vojske kući:
-”Tata šta ima novo?”
-”Porodila ti se žena.”
-”A šta sam dobio?”
-”Brata”

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]