banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2011, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Aha, tacno ne znam jel bolje da idemo od drugog ili treceg? U drugom cemo biti nosioci i mozemo pobjediti bilo koju ekipu tamo koja nije nosilac, a dobro bi nam dosle 2 utakmice prije treceg i nadam se cetvrtog kola gdje necemo biti nosioci..

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 17:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja sam strpljiv, posebno jer se Zvezda sad moze sa uzivanjem gledati, nekoliko sjajnih dodavanja u prostor, Tosic koji protura loptu kroz noge i pretrcava protivnika ... Iskreno bih volio da Robi do kraja da sansu Causicu i Srnicu, da vidimo i njih na djelu kakvi su sa JSL terenima..
Sad sam se sa Marinom sjetio cuvenog derbija 4-0 i ludog Perice, koji je pretrcavao igrace partizana i blentav kakav je bio ispustao glas kao bolid formule...
Zero slicno razmisljamo oko utakmica,ali mi 'emo imati pet novih igraca u timu i to treba uigrati

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Citiraj:
Mohamed Aval Isah mogao bi da napusti Crvenu zvezdu posle dve i po godine. Za vezistu iz Gane zainteresovan je Leće, prenosi portal "Mozzartsport.com".

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 18:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Biće ovo ludi prelazni rok. Plus što će biti mali milion imena koji će se spominjati po medijima, što za dolazak, što za odlazak.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ja bih isaha prodao za iole ozbiljnije pare, a tako ce i biti.
što se tiče lazovića, uopšte me ne oduševljeva, a ni od kada je robi dosao. mnogo vise sam od njega ocekivao.

čovjek jednostavno nema glavu, slabo razmislja, a i vrlo lako puca pod pritiskom, jest da je mlad, 91. godiste, ali opet postoje igraci koji su mlađi, a 5 puta mentalno stabilniji. nadam se da će se biti bolji, jer ne može ga izvuci jedan potez, a ovamo sve ostalo uprska.
podsjeca me na djekica iz partizana.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za to cemo pricati ko ostaje sigurno i a pojacanjima kad potpisu hehe :)
Isa mi je rijetko gotivan lik, nazalost ne previse tehnicki potkovan ali srce ima kao planinu. Na svakom utakmici je kidao kao da je rodjen na Mari... Inace sam ga upoznao i bio mi je bas simpa. Nakon Ibre Gaja definitvno jedan od najomiljenih stranaca( mislim po ljudskim kvalitetima)...Vrijeme je da ide i stvarno bih volio da uspije.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa dobro, nije lose malo i mastati o nekim strasnim pojacanjima :D ... Mada je izuzetno frustrirajuce kad se sve izjalovi...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Adžić i kompanija, da su pametni, kao što nisu, a kao što se ja nadam da nekim čudom ipak jesu, sakrili bi se u mišje rupe tokom ovog predstojećeg prelaznog roka i pustili pravim ljudima (čitaj Rambo i Juga, uz Robijevu saglasnost), da odrade sav posao, a da se prvospomenuti, pojave u javnosti tek radi formalnog potpisa i protokolarnog slikanja sa novim pojačanjima.

Drugim riječima, treba se voditi logikom, "Adžiću nahrani majmuna i ništa ne diraj"...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

u Zagreb su stigli sportski direktor Ivan Adžić, savjetnik predsjednika Miodrag Antonijević i trener Robert Prosinečki. Podsjećamo, Cufre je odlučio napustiti Maksimir gdje nije mogao dobiti višegodišnji ugovor te će, kako se čini, karijeru nastaviti u Srbiji. Srbi tvrde da je Cufre već odjavio djecu iz jednog zagrebačkog vrtića.

Kako mu ugovor istječe u lipnju, u Zvezdu će stići bez odštete, a trebao bi potpisati ugovor na dvije godine za minimalno 250.000 eura po sezoni. Postignut je načelan dogovor, a sljedećeg tjedna transfer bi trebao biti realiziran, nakon što za Dinamo odradi još posljednje dvije utakmice.

Cufre će biti prvo pojačanje Roberta Prosinečkog ovog ljeta.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 12:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

INace ako se neko ne sjeca :) Kufre je igrao protiv nas u dresu Rome...
Tad sam poludio jer sam u zadnji cas ostao bez prevoza i nisam isao na mec...
Inace za prelazni rok ne brinem. Robi se pita oko igraca, samo da Adza nesto ne zajebe sa parama...
Do prodaje pojedini igraca mi cemo dovesti izgleda jos jednog domaceg igraca a onda ce sve zavisiti od odlazak prije svih Adija, Stamenog , Kadu i Ninkova.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kufre je inače sasvim solidan igrač, jedino što ima koju godinu više. Cijenim da ga dovode da igra baš štopera, a da će mjesto na lijevom beku popunjavati po potrebi. Dakle moguće je vrlo lako, da je u planu Adijeva prodaja. S obzirom da nije baš oličenje profesionalca, i da mu se prečesto diže ona stvar, pa ispoljava pubertetske manire, možda i nije loše prodati ga. Na njemu se može zaraditi već sad, jedino što bi za sezonu dvije, vrijedio daleko više. No to je sve pod uslovom da igra maksimalno ozbiljno i tako ispunjava obaveze, a to baš i nije vjerovatno...

Ukoliko se negdje iskristališe kvalitetan desni bek, uz ostanak Tošića na lijevom, pozicije štopera bi bile popunjene Kufreom, Vilotićem i Ćosićem, uz još nekog klinju iz omladinskog pogona, i po potrebi Mikića, koji je dosta polivalentan i Tošića. Znači fali desni bek i alternativa Tošiću na lijevom.

O prodaji balasta ne treba trošiti riječi, ali valja istaći da se za par igrača, može dobiti nešto novca. Prvi je naravno Adi, a druga dvojica Isah i Ninkov. Potonji vrijedi oko 1,5 do 2 miliona vjerovatno, a ako se doda i prodaja Kadua i Stamenkovića, za koje je plafon nekih 750 hiljada do milion, mogla bi da se sakupi lijepa cifra.Sve to naravno pod uslovom da sadašnjoj upravi postoji sposoban čovjek da to konkretizuje.

Ovako se ja bojim drugih stvari, a to su povratak sa pozajmica Savija,Trifunovića i Ignjatijevića, jer nešto ne vjerujem da su dotični imali čime da impresioniraju svoje sadašnje poslodavce.Znači novi problemi na ionako ogroman igrački kadar...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 14:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Savio se vec vratio :(
Trifke je najbolji strijelac tim i za njega cemo dobiti solidnu paru dok je Ignjatijevic vec prodan....

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Трифуновић тешко да ће се вратити.

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A kome Savia prodati :?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 17:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Нитро, заборавио си на Михајловића на позицији стопера. Алтернатива Тошићу на лијевом беку требао би бити Родић, а може и Куфре то одиграти. Тренунто је проблематичнији десни бек, али ја бих ту ставио Микића, којем је то примарна позиција и малог Филипа Стојковића, којег хвале сви који су га гледали (ако доведемо још једног десног бека, нпр. Тодоровског, тим боље).
Бригате, ја сам био против Роме на центру запада, одмах испод ложа (једини пут у европским утакмицама :)).
П.С. Зна ли неко шта се дешава са РСБ форумом? На старој страници форум не ради, а има нека нова (завршава са .инфо умјесто .цом) на којој ми не прихватају стари налог.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 17:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zbog para su presli na novi domen, jer je ipak puno jeftini a oni to vecinom samo finansiraju, moraces se ponovo prijaviti...
Ja sam nesrecni Kijev gledao sa juga ulaznica nije bilo nigdje uzeti za sjever i Glazgov kad sam vodio klince...
Najjaci je ipak bio susret sa sad velikim drugom Zoranom iz NS, Na utakmici sa Cukarickim bili smo jedini ljudi na istoku :o

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Joj, taj Kijev nikad necu prezaliti :( Kod njih 0:0, u Beogradu povedemo 1:0, znaci na pola koraka do LS i onda primismo onaj gol i zavrsi se 1:1 i oni prodjose zbog gola u gostima :(

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 17:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

na treninzima klinaca inace pored Ozegovica kidaju i dva grobara Krneta i Rakic,,, odlican je i Causic i on ce vjerovatno dobiti sansu sad ce tokom ljeta imati priliku da se dokazu.
Inace Zirojevic istakao da mu je za punu spremu potrebna jos dva ciklusa, ne mogu da vjerujem koliko su bili zapusteni igraci. Vidio sam grafikone sa pocetka priprema i to je bilo boze sacuvaj...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Brigate BL je napisao:
na treninzima klinaca inace pored Ozegovica kidaju i dva grobara Krneta i Rakic,,, odlican je i Causic i on ce vjerovatno dobiti sansu sad ce tokom ljeta imati priliku da se dokazu.
Inace Zirojevic istakao da mu je za punu spremu potrebna jos dva ciklusa, ne mogu da vjerujem koliko su bili zapusteni igraci. Vidio sam grafikone sa pocetka priprema i to je bilo boze sacuvaj...

Чекај, ти се шалиш? Тек послије зимских припрема да очекујемо праву физичку спрему???
О човјече, па да ли је то могуће?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 18:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne salim se...
Ja pohvalio spremnost ekipe u proljecnom dijelu jer nismo imali pad u drugom dijelu vec smo lomili rivale od 60 minuta i igraci su u finisu trcali odlicno..Zirojevic je rekao da pravu 100 postotnu spremnost vecine ekipe ocekuje za jos dva ciklusa . POd tim vjerovatno misli da igraci mogu da izdrze puni ritam Evrope...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]