banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 09:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Maj 2011, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Drvena Baraka...
Na krvou se nalazi ime birtije, naljepljeno tapetama različitih boja...Usrana motka....tako se zove kafana
Na podu su polupane pločice u stilu šahovskog polja...U ćošku sjedi lik koji je došao kad se kafana otvorila i nikad nije izašao, samo s vremena na vrijeme pusti neki krik, da ljudi znaju da je živ. Mali drveni stolovi sa mušemom preko njih i na svakom nikad ispražnjena mesingana pepeljara. Sve je obljepljeno raznim sličicama koje su požutjele od starosti. Radio piči samo "highway to hell" i "danger zone", jer to je sve što je snimljeno na kaseti. Od pića se služi samo pivo i neka domaća brlja koja je sve samo ne zdravstveno ispravna...Pivo se reciklira (odnosno ako se nešto ne popije vraća se nazad u distribuciju)
Iza šanka je konobar...Veliki debeli lik sa turskim brkovima u potkošulji i kecelji, koji čaše zna samo svojom pljuvačkom da opere, kad ih pere jednom mjesečno...kafana je imala i resotoran, ali je kuharica, koja je ujedno bila i čistačica, dala otkaz..Dok je bio aktivan restoran je imao moto "higijena je istinski neprijatelj ukusa"
WC je poljski, sve sa srcem na vratima. Dakako, pored primarne funkcije u njemu se takođe priprema gore navedena brlja.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kafe Amnezija. Nego u Budzaku ima kafana Granada (ako se varam) koja je prilicno slicna ovoj Dzontrinoj.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To je onda do pruge?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Zna li iko išta o onoj Shakers Bartending akademiji ili kako se već zove? Drug mi je pričao da je zainteresovan za to prošlo ljeto ali ne znam ima li toga ovog ljeta i koliko košta... :?

Kad smo već kod ovih birtija, pored pruge iza Tehnološke škole ispod mosta ima Lasta. Jednom je drug tamo slavio rođendan, mislim nas 6-7, 3 stalna gosta/dijela inventara i Baka, inače vlasnica kafane.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Zna li iko išta o onoj Shakers Bartending akademiji ili kako se već zove? Drug mi je pričao da je zainteresovan za to prošlo ljeto ali ne znam ima li toga ovog ljeta i koliko košta... :?

A da pita u Shakers-U?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
To je previše jednostavno, Zorane :lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
_zoka je napisao:
Panzer je napisao:

A da pita u Shakers-U?

Zorane, ne interesuje druga nego mene. Malo bi bilo teško da ja zapalim 1200km do Shakersa... :lol:

Doduše mogao bih poslati nego ali ionako ću kući za mjesec dana pa se strpim ali hvala ti na prijedlogu, uvijek je dobrodošao topao savjet od tebe... :lol:

EDIT: OK, ne treba više ništa, našao sam na FB što mi treba, prošlo je to prije 2 mjeseca i cijena je bila 400KM što nije malo... :?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:

Zorane, ne interesuje druga nego mene. Malo bi bilo teško da ja zapalim 1200km do Shakersa... :lol:

Doduše mogao bih poslati nego ali ionako ću kući za mjesec dana pa se strpim ali hvala ti na prijedlogu, uvijek je dobrodošao topao savjet od tebe... :lol:

EDIT: OK, ne treba više ništa, našao sam na FB što mi treba, prošlo je to prije 2 mjeseca i cijena je bila 400KM što nije malo... :?

Jebi ga sad...svejedno bi morao biti ovde ako želiš pohađati to.Uostalom :P

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Imas tu akademiju, ne secam se kolika je cena, mislim oko 300-400KM

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Buraz,je li ti radiš u Majkrosoftu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jel to mene pitas zoka hahaha, ma nisam citao da je nasao, sada tek provalih :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Tebe,tebe....Odgovori isti kao kod MS podrške...Beskorisni :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Pa to i nije skupo, ovdje je neki osnovni kurs oko 300-400 €.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
kad smo kod Shakersa bio mi je jedan od omiljenih mjesta za "vikend izlaske",moji izlasci 2 koktela i zbogom pamecu :lol: ali od kad su se preselili na kruzni,niti sam bila niti nesto imam zelju,
zna li neko je li basta kanjona otvorena,hoce li i ove god biti kao proslo ljeto,ja sam samo jednom bila uvece kad su bile one njihove zurke sa ekipom iz shakersa i bas je bilo dobro

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jes, Zoka, bas ta.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Džontra je napisao:
Drvena Baraka...
Na krvou se nalazi ime birtije, naljepljeno tapetama različitih boja...Usrana motka....tako se zove kafana
Na podu su polupane pločice u stilu šahovskog polja...U ćošku sjedi lik koji je došao kad se kafana otvorila i nikad nije izašao, samo s vremena na vrijeme pusti neki krik, da ljudi znaju da je živ. Mali drveni stolovi sa mušemom preko njih i na svakom nikad ispražnjena mesingana pepeljara. Sve je obljepljeno raznim sličicama koje su požutjele od starosti. Radio piči samo "highway to hell" i "danger zone", jer to je sve što je snimljeno na kaseti. Od pića se služi samo pivo i neka domaća brlja koja je sve samo ne zdravstveno ispravna...Pivo se reciklira (odnosno ako se nešto ne popije vraća se nazad u distribuciju)
Iza šanka je konobar...Veliki debeli lik sa turskim brkovima u potkošulji i kecelji, koji čaše zna samo svojom pljuvačkom da opere, kad ih pere jednom mjesečno...kafana je imala i resotoran, ali je kuharica, koja je ujedno bila i čistačica, dala otkaz..Dok je bio aktivan restoran je imao moto "higijena je istinski neprijatelj ukusa"
WC je poljski, sve sa srcem na vratima. Dakako, pored primarne funkcije u njemu se takođe priprema gore navedena brlja.

Samo još stavi da ti old fashion man vodi posao i imaš birtiju par exelance :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
DFK pub i Delta club, objedljivo najgotivniji kafici u gradu...posebno DFK pub, tamo ima bas sve zivo :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]